-
من منظور شما را درست نگرفتم. اصلا هیچ تجربه و اطلاعی در این مورد ندارم.
سوالی هم که می پرسم لزومی نداره جواب بدهید چون ممکنه صحبت ها مناسب فضای تالار نباشه.
فقط بهش فکر کنید یا دنبالش باشید.
درست نفهمیدم که همسرتون چطور در مورد مادرشما صحبت می کنه. اما ممکنه منظورش اصلا مادر شما نباشه.
یعنی اصطلاحات و (فحش؟ ) هایی را به کار می بره که لغت مادر توش هست یا ...
و منظور مستقیم مادر شما نیست. فقط همون حرفهایی است که در این موارد (ناموسی؟ ) رایج است.
فکر می کنم اگر خیالتون راحت بشه که منظور مستقیما مادر شما نیست، بعد می تونید تمرکزتون را بذارید روی این که از شنیدن این حرفهای زشت ناراحت می شید ولی حداقل درصدی از بار مشکل کم می شه.
-
سلام عزیزم
منم با دوستان موافقم جذابیت جنسیتونو زیاد کنین هم موقع رابطه و هم مواقع دیگه. شاید از گفتن این حرفا منظوری نداشته باشن ولی اینکه در مورد یه نفر دیگه حالا مثلا مادرتون حرف میزنن شاید ذهنیتی دارن پس شما طوری بپوشید و به خودتون برسید و طوری رفتار کنید که به جز شما هیچکس تو ذهنشون نباشه اگه دیدید جواب نداد شاید خدای نکرده واقعا مشکلی داشته باشن هردو پیش مشاور برید. موفق باشی عزیزم
-
سلام دوستان.
چشم به توصیه هاتون عمل میکنم انشاالله.ممنونم از همتون
نه نازنین جان ایشون چیزی مصرف نمیکنن.شیدا جان همون طور که گفتم مادر من مخاطبن.یعنی حرفها فقط به گونه ای نیست که فقط یک فحش ناموسی باشه.
-
سلام عزیزم.نتیجه پست قبلی چی شد؟
تونستی ارتباطتونو بهتر کنی؟
شاید بعد از حل اون مشکلات این مشکل هم حل شد
-
سلام ریحان جان.هنوز وقت مشاورم نرسیده و هیچ اتفاق مثبت یا منفی جدیدی نیفتاده.
فقط من سعی میکنم کامل تکالیفمو بنویسم و هر روز بهش فکر میکنم.اما همسرم یک کلمه هم ننوشتن (من نزدیک 8 صفحه با خط ریز نوشتم)
میگن من تو ذهنم همه چی هست!!!!!
-
با سلام و احترام
شمیم الزهرا گرامی، احساسات شما قابل درک هست. برای تغییر این وضعیت باید صبور باشید و درست عمل کنید.
در ذیل چند نکته را ذکر می کنم:
1 - در مورد مسائل و مشکلات خانواده باید با دقت بیشتری عمل کرد. کارهای احساسی و ضربتی معمولا جواب نمی دهد. مخصوصا در مورد مسائل جنسی و زناشویی باید محتاط عمل شود. بنده نظر دوستانی که به سخت گیری هنگام رابطه بصورت قهر و ... سفارش کرده اند را تائید نمی کنم. علتش اینه که در هنگام غالب شدن حس های جنسی در آقایون دوره گذری از حاکم بودن لذت بر عقل حاکم می شود. یک سکر و مستی در این زمان مرد دارد که پذیرش او را نسبت به مسائل منطق به شدت پایین می آورد حالا اگر این مسائل منطقی با قهر رفتارهای مقابله ای انجام شود. ممکن است درگیری و انسداد لذت مردت طول کشنده شده و ر ابطه زن و شوهر را مخدوش کند.
لذا توصیه می کنم به هیچ وجه هنگام رابطه قهر نکنید، بحث نکنید، درگیر نشوید، جدا نشوید.
2 - مردهاتمایل به تفنن و تنوع جنسی دارند. و متاسفانه ممکن است ابعاد ناخوشایندی به خود بگیرد. برای تغییر و اصلاح آن نیاز به تدبیر هست. برای اینکه تدبیر کنید پیشفرضش اینست که خونسرد باشید، به جای اضطراب ، گریه و نگرانی این چنینی ،سعی کنید بر خود مسلط باشید وتمرکز خود را روی تدبیر و راه حل صحیح این مسئله بگذارید.
مسئله و ریشه برای این مسئله همانطور که بعضی دوستان اشاره کردند اینست که منفعل نباشید. بلکه رابطه زناشویی خود را به طرف تفنن و تنوع - آنطور که صحیح هست- رهنمون شوید. تغییرات و تنوع در شیوه های زناشویی، استفاده از کلمات عاطفی و جنسی ، لباسهای خاص، لمس و هدایت گفتگو به تنوعات خودتان ، تغییر مکان های زناشویی اتان و مسائل دیگر از این دست کم کم می تواند هیجانهای واقعی تری را وارد کند و ذهن همسرتان را بیشتر آزاد کند.
3 - نباید بیش از حد نگران آنچه که به هنگام همبستری همسرتان به زبان می آورد باشید، آنها می تواند موقتی گذرا و بی منطور باشد به شرطی که پیشرونده نباشد، و به وسیله روشهایی که گفته ایم محدود و حذف شود. توجه کنید که این بند به این معنا نیست که قبح زدایی کنیم و تایید کنیم. بلکه اولین گام برای تغییر هست. چون اگر شما بیش از نگران باشید نمی توانید گامهای بعد را بردارید. گامهایی که بر اساس خلاقیت و هدایتگری جنسی شماست.
4 - در دراز مدت مسائل جنبی غیر جنسی هم می تواند روی این مسئله تاثیر گذار باشد .
زندگی هر چه بیشتر تحت فشار قرار گیرد مردان بیشتر برای رهایی از آن به تنوع جنسی روی می آورند.
از آنطرف هر چه زندگی خالی از مسائل اساسی و محتوایی باشد و فقط بر اساس رفاه و لذت و خوشگذرانی تعریف شود باز هم مردان به سراغ تنوعات جنسی می روند.
اما اگر زندگی پر اساس مفهوم و محتوا شود، اگر مذهبی هست سراغ کسب آگاهی و مسائل شرعی باشد، اگر به مسائل علمی علاقه ای هست در این زمینه غنی شود. اگر مسائل اجتماعی مهم می دانند این مسائل برنامه ریزی شود. و خلاصه اینکه زندگی با هدف شود. در این گونه مسائل زن و مرد صحبت کنند. و در یک چارچوب کلی توافق کنند که رشد کنند. همه اینها در درازمدت نگرانی از انحرافات جنسی را می تواند کاهش دهد.
5 - گفته بودید مادرتان خوش لباس هست.
توجه کنید هر مردی نحوه تحریک پذیری خاصی دارد. اگر غیر مستقیم مادرتان را به تغییر نحوه پوشش هدایت کنید می تواند موثر باشد. البته گفتنی هست.(البته دقت کنید نباید ایجاد سوء ظن و ابهام کنید و باید کاملا غیر مستقیم و به وقت مقتضی و با آرامش بیان کنید) .
هر نوع مسائل تحریک زا باید کنترل و محدود شود. ماهواره، فیلم، محیط های تحریک کننده و ... همه ممکن است یک جایی به تخیل تبدیل شود. گفتنی هست که این راهکار تکمیلی و حاشیه ای هست و علت اصلی مشکل این نیست، اما می تواند در کنترل مشکل تا اندازه ای در بسیاری شرایط کمک کننده باشد.
در دستورات دینی داریم حتی مادر نزد پسرش لباس تحریک کننده نپوشد، یا خواهر و برادر نباید به نحوی باشند که نگاه لذت طلبانه را به هم داشته باشند. یا جدا بودن محل خواب خواهر و برادر، همه اینها به این معناهست که نباید نسبت به محرک اصلی بی تفاوت باشیم.
6 - توجه داشته باشید برای کنترل احساس خود به این موضوع فکر کنید که هر کس مسئول رفتار و گفتار خودش هست. و شما صرفا وظیفه دارید بر اساس دانایی خود ومهارتها صحیح عمل کنید. به این منظور برای صحبت در اینگونه موارد باید در زمانهای غیر روابط زناشویی در مورد احساسات خود در این مورد با همسرتان با زبان شیرین و عاطفی صحبت کنبد. به او بگویید که به او اعتماد دارید اما بر اساس آموزه های خود(دینی)، این کار برایتان ناراحت کننده هست. و در ارتباطتان اختلال ایجاد می کند.
7 - اگر همه اینها را به خوبی انجام دهید توقع نداشته باشید این مشکل سریع حل شود. اما اگر درست عمل کنید به مرور کم و کمتر می شود و به جای آن رفتاری متنوع و جذاب جنسی شما جای آنرا می گیرد. همچنبن سایر اوقاتی که با هم دارید غنی از مسائل انسانی می شود که می تواند غیر مستقیم همسرتان را در کنترل خویش کمک کند.
-
سلام خدمت مدیر همدردی عزیز و دیگر دوستان تالار
واقعا منو ذوق زده کردید که برام پست گذاشتید
حرفاتون بسیار زیبا و پر معنا بود مخصوصا مورد 4 که خیلی فوق العاده بود و حتی به نظر من همین تو خیلی تایپیک ها دلیل خیانت های همسران شده بود.
انشاالله بتونم به توصیه های شما و دیگر دوستان عزیزم عمل کنم و شرمنده محبت و وقتی که برام میذارید نشم.
باز هم متشکرم
-
عزیزم متاسفانه کسی جرات نداشته بهت بگه ولی همسرت درباره مادر شما خیالپردازی جنسی داره. بهتره خجالت رو کنار بذاری و بگی وقتی اسم مادرتو میشنوی از لحاظ جنسی سرد میشی...
-
شمیم زهرای گرامی من در این مورد اصلا نمیتونم نظر بدم اما چون به تاپیکم سر زدی یه پیشنهاد دارم.
به نظر من پستی که فرشته مهربان لطف کرده و برات گذاشته رو نه یک بار که چندین مرتبه بخون و سعی کن
کلمه به کلمه اش رو اجرا کنی. این موضوعی نیست که کنار بیای یا به رو خودت نیاری...هر روان سالمی از
این موضوع رنج میبره . پس رفتار شما طبیعیه. اما اینکه بخوای سکوت کنی و غفلت کنی و ... اینا طبیعی نیست
فرشته مهربان بسیار دقیق و زیبا راهنماییت کردن. نگران نباش. حل میشه.