-
به نظر من کار درستی نیست چون زندگی فقط رابطه جنسی نیست ...و ادم خوب هم فقط کسی نیست که رابطه قبلی نداشته باشه..تو زندگی باید کسی رو انتخاب کنی که معیارهاتون برای ازدواج یکی باشه که نفاط اشتراک زیادی داشته باشی و ... اخه یه دختر دبیرستانی که هنوز تو زندگیش به ثباتی نرسیده...از کجا معلوم همون دختر دبیرستانی وقتی ازدواج کرد و چشم و گوشش باز شد بخواد خیانت کنه...ایا میشه جلوی این مورد رو گرفت ..مگه اینکه کسی باشه که بخوای اونو همیشه زندانی کنی.
-
خیلی ممنون میشم اگه مدیران سایت هم کمک کنن چون خیلی از جوونا دارن به این سمت میرن
من خودم 10 نفر رو به چشم دیدم
-
خیلی ممنون از اینکه راهنمایی کردید
واقعا خسته نباشید:confused:
-
به نظر من همون سنتی خوبه...چون اشنایی های قبل ازدواج اکثرا یا حداقل نصفش به رابطه هایی کشیده میشه که به ضرر هر دو طرف تموم میشه...ولی اگه 100% مطمئن باشید که هیچ رابطه ای پیش نمیاد به نظر من مشکلی نداره...البته همچنان باید احتیاط کرد...البته این نظر منه...شاید کلا اشتباه گفتم و اشتباه نظر دادم..
-
خیلی ممنون که جواب دادین
دوستان نمی خوان تو بحث شرکت کنن؟
-
با سلام
تاپیکهایی که جنبه بحث و تبادل نظر دارند و جنبه مشاوره نداشته و فرد مشکل شخصی خود را وضاح و روشن بیان نکرده باید در انجمن آزاد ایجاد گردد . لذا این تاپیک نیز ابتدا قفل و سپس به انجمن آزاد منتقل و در آنجا قفل آن باز می شود .
با تشکر