خیلی ممنون
ریحانه جان خیلی ممنونم
عزیز من متوجه نشدم!! یعنی چه ویژگی شما باعث میشه پسرا شما رو به عنوان کیس مناسب دوستی ببینن؟!! زیباییت؟ هیکلت؟ تیپت؟ رفتارت؟ چی...؟
خاص بودنم ، اتفاقا خوب شد یادم انداختی اینو بگم ، من خیلی دوست دارم خاص باشم ، و این که ماجراجویی و کلا دوست دارم خیلی کارا رو تجربه کنم ، زبانم رو دارم تموم میکنم ، دنبال خیلی کارا و ورزش ها و چیزایی که خوشم میاد رفتم و تجربشون کردم ، کلاس های موسیقی دوبله گری ، همکه کلاس های هنری و .. رو رفتم که الان اصلا یادم نمیاد بگم چیا بودن ، بازی های کامپیوتری و ویدئویی هم انجام میدادم قبلانا که داداشم هم بازی میکرد ، دیگه خیلی چیزا که این باعث میشه یکمی جلب توجه کنه ، ظاهرم که میگی خوشگلم یا نه نمیتونم خودم بگم اما اینو بقیه زیاد میگن
اما خب همونطور که گفتی اینا مال دوران خاصیه و منم چون نوجوون بودم خیلی هاشو تجربه کردم اما بازم اون شور و هیجان رو دارم نمیدونم این باعث میشه یکمی آسیب پذیر بشم یا نه - اما بعد از کلی دو دو تا چار تا کردن فهمیدم میشه اینا رو تجربه کنم اگه همشونو با دوستان نزدیک و خانوادم و آشنایانم بگذرونم که خوب جواب میده...
یعنی رابطه شما با پسرا همونطوره که با دختراست؟همونطور گرم می گیری .صمیمی میشی؟ خب میدونی که این کارت درست نیست.مسلما در برخورد با پسرا باید خیلی سنجیده تر رفتار کرد.
اره دقیقا ، من همیشه فکر میکردم مثل دنیای خارج از کشور ما میشه بین جنسیت فرقی قائل نشد ، اما اصلا حواسم به این نبوده که بیرون جامعه ما طوری دیگه بوده و این باعث میشه خودم اذیت بشم ، حتی اگه این مرز جنسی از بین بره بازم میتونم پیش بینی کنم خیلی طول میکشه این روابط عادی بشه و من به این نتیجه رسیدم که واقا باید سنجیده عمل کرد درست میگید.
شرایطت سخت تر از بقیه است ولی هستن کسایی که بخاطر دوست داشتن از یه چیزایی تو زندگی میگذرن.
شما باید خیلی چیزا رو در خودت تقویت کنی که این ایرادت(بچه دار نشدن) اگه حل نشد( که ایشالا میشه) رو پوشش بده.
درسته ، اما یعنی چی پوشش بدم؟ یعنی دیگر نقاط قوتم رو تقویت کنم؟ اما خب به هر حال مشکل بزرگیه چون خودم خیلی بچه دوست دارم . این درمانی که گفتم تو کسور های دیگ انجام میشه و وقتی من بزرگ تر بشم حتما تو ایران انجام میگیره اما هزینه و دردسراش یکمی عذاب اوره که اونا رو هم به جون میخرم اگه واقا بشه
اگه رفتی دنبال علاقت یعنی صددرصد کار درستی کردی
:)
خیلی ممنون ، اینکارو نه تنها به خاطر خودم بلکه به خاطر مامانم کردم چون اون سر اینکه من درسمم رو هم بخونم خیلی حرص خورد و میخوام باعث افتخارش بشم و تا اخر عمرم پیششم باشه خیلی دوسش دارم مامانیمو
از همتون ممنونم دوستان واقا لطف دارید