نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Lupin
asemani
نمیدونم میتونی این صحنه رو تصور کنی یا نه. هیچوفت یادم نمیره. دوران راهنمایی من شاگرد اول کلاس بودم. وقتی توی یه درس نمره بالاتری از رقیب درسیم گرفته بودم اون انگشت شست و اشاره خودشو باز کرد و روی صورتش گرفت و به من اشاره کرد. داشت به من میگفت که دماغ گنده ای دارم. بارها بخاطر این موضوع بقیه منو مسخره کردن. بخاطر همین برام اصلا قابل درک نیست که فکر کنم زشتی یا زیبایی تاثیری در زندگی نداره.
به نظر خودم که دیگه حتی عمل زیبایی هم تاثیری روی من نداره. سن من دیگه خیلی بالا رفته و به اندازه کافی بین همه شناخته شدم. مگه اینکه بخوام در یه شهر دیگه زندگی کنم که این هم اصلا برام شدنی نیست.
دوران مدرسه دوست داشتم. همین الان هم دارم. اما شک ندارم که هیچوقت کسی بخاطر خودم با من دوست نمیشه!! همین الان هم تلفن من فقط زمانی زنگ میخوره یا پیامی دریافت میکنه که اون طرف خط یکی مشکلی براش اومده یا کمکی در زمینه ای میخواد و یاد من افتاده!! من تا جایی که بتونم و اطلاعات داشته باشم در اختیار بقیه گذاشتم. هیچوقت خسیس نبودم اما انگار خدا اصلا این چیزا رو نمیبینه
یکی از اقوام نزدیکمون پارسال ماشین خیلی گرونقیمتی خرید و وقتی اومد خونمون به برادرم گفت که لباس بپوش با هم بریم دور بزنیم. فکر میکردم شاید من هم لازم باشه بیام اما وقتی که خواستم آماده بشم میدونی به من چی گفت؟ " قیافه تو باعث میشه احساس بی کلاسی کنم. اگه میشه تو نیا"
باور کنید الان بعض کردم دلم میخواد گریه کنم. واقعا از خدایی که هیچوقت منو ندیده متنفرم.
.
خسته نباشی واقعا !!!!!
یه تنه جواب همه رو دادی دیگه .
ببین ما نمیگیم که بهت حق نمیدیم. اما داریم میگیم تو حق نداری خودت رو از اجتماع بیرون بکشی . یعنی واقعا فکر می کنی کسی شبیه تو این دنیا نیست ؟ و همه اونایی که شبیه تو هستن کارشون رو تعطیل کردن نشستن کنج خونه ؟؟
ببین بابت همکلاسیت که تو رو با دست نشون داده و بقیه خندیدن به دل نگیر . توی اون سن و سال بچه ها معمولا همدیگرو خوب مسخره میکنن. اونم به این علته که بچه هستن و نمیفهمن. یه بهونه ای پیدا می کنن. یه بار کفش پاره کسی رو مسخره می کنن ، یه بار پدر پیر کسی رو ، یه بار چهره کسی رو ، یه بار ....
اون بچه ها بزرگ میشن . گروهی میشن مثل فامیلتون که در واقع روحش رشد نکرده . گروهی هم بزرگ میشن و روحشون رشد می کنه و خیلی چیزا براشون عادی میشه تو این دنیا .
در مورد ازدواج هم چرا فکر می کنی که نمی تونی ازدواج کنی ؟ اگر فقط مشکلت چهره ست و مشکل دیگه ای نداری تو هم مثل همه می تونی ازدواج کنی. فقط ممکنه فردی که قبولت کنه یه مقداری شرایطش با بقیه فرق داشته باشه . مثلا خودشم چهره خوبی نداشته باشه یا مشکلات خانوادگی و مالی و .... داشته باشه ، ممکنه از یه روستای خیلی دور افتاده باشه و هزار جور شرایط دیگه . نه اینکه دختری باشه کاملا امروزی و اهل چت و ....
در نهایت اینکه اگه اینجا تاپیک باز کردی که این مشکلت حل بشه. در برابر جواب ها جبهه نگیر و انجامشون بده .
اینم برای تو به خاطر اینکه کار فامیلتون رو فراموش کنی :)
این دیوانگیست
که از همه گلهای رُز تنها بخاطر اینکه
خار یکی از آنها در دستمان فرو رفته است متنفر باشیم
که همه رویاهای خود را تنها بخاطر اینکه
یکی از آنها به حقیقت نپیوسته است رها کنیم
این دیوانگیست ...
که امید خود را به همه چیز از دست بدهیم بخاطر اینکه
در زندگی با شکست مواجه شده ایم
که از تلاش و کوشش دست بکشیم بخاطر اینکه
یکی از کارهایمان بی نتیجه مانده است
این دیوانگیست ...
که همه دستهایی را که برای دوستی بسوی ما دراز می شوند بخاطر اینکه
یکی از دوستانمان رابطه مان را زیر پا گذاشته است رد کنیم
که هیچ عشقی را باور نکنیم بخاطر اینکه
در یکی از آنها به ما خیانت شده است
این دیوانگیست ...
که همه شانس ها را لگدمال کنیم بخاطر اینکه
در یکی از تلاشهایمان ناکام مانده ایم
به امید اینکه در مسیر خود هرگز دچار این دیوانگی ها نشویم
و به یاد داشته باشیم که همیشه
شانس های دیگری هم هستند
دوستی های دیگری هم هستند
عشق های دیگری هم هستند
نیروهای دیگری هم هستند
و افق های بهتری هم هستند
تنها باید قوی و پُر استقامت باشیم
و همه روزه در انتظار روزی بهتر و شادتر از روزهای پیش باشیم ...
- - - Updated - - -
راستی مستند راز رو حتـــــــــــــــــــــــ ـــــما ببین .
یه قسمتیش یه خانم سیاه پوست با چهره ای نه چندان دلچسب میگه :
هیچ وقت کسی عاشقم نمیشد ، همیشه تنها بودم ، تا اینکه عاشق شدم ، عاشق خودم ، عاشق پوست شکلاتی رنگم ، عاشق اندامم و بعد از اون دیدم که هر روز همه عاشقم میشن
اولین گام اینه که خودت رو دوس بداری که لازمه اش اینه که خدا رو دوس بداری
- - - Updated - - -
می دونی
خدا اگر بخواد خوب محبت آدم رو تو دل کسی می اندازه
تو یکی از سوره ها در مورد حضرت موسی گفته
که محبتش رو به دل فرعون انداختم . بگردی تو قرآن پیدا می کنی .
می بینی که همه چیز دست خداست. پس دیگه این حرف رو تکرار نکن.
خدا اگه بخواد تو رو می کنه عزیز تمام کسانی که تو رو می شناسن
و اگه بخواد کسی رو با چهره حوری می کنه منفورترین شخص دنیا
بگردی زیاد می بینی
موفق باشی