سلام دوستای خوبم.
چرا نمیاید به من کمک کنید؟من واقعا به کمکتون نیاز دارم.:(
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستای خوبم.
چرا نمیاید به من کمک کنید؟من واقعا به کمکتون نیاز دارم.:(
سلام
دوستان خوبم گل ارا و زندگی موفق ، راهکاراتون رو انجام دادم . توی این چندروز چندین مورد پیش آمد که دقیقا براساس گفته گل آرا جان عمل کردم و راهکاهای زندگی موفق رو به کار گرفتم.خیلی خوب بود. انشالله که نتیجه بخش باشه.
می تونم خواهش کنم بازم راهنماییم کنین؟
مثلا اگه همین مورد خونه پیش کشیده شد، چی بگم؟
یا اینکه یه موضوع دیگه: احتمالا من تا چند روز دیگه سر کار برم ،در این مورد چه جوری رفتار کنم که سرکار رفتنم براش ایجاد حساسیت نکنه؟
اگه کانون خانوادتون گرم و با محبت باشه شوهرت هرگز احساس خلا نمی کنه و من بعید می دونم تو این سن و سال معتاد شه ...
وقتی شما یا همشون با احترام صحبت کنید حتی اونایی که لحنشون تند هست خودشون متوجه می شن انسانها همه گرایش به کمال دارن و خوب و بد رو تشخیص می دن و امکانش خیلی زیاده که از رفتارای شما احترام و صبر رو یاد بگیرن
اگر بنا به دلایلی مجبور شدید تو همون خونه برید نهایت سعیتو بکن با شادی و لبخند به شوهرت رفتار کنی و احترام فراموش نشه
سلام. کمک کمک.....چرا هیچ کس نظری برای من نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب چه خبر چی کار کردی اتفاق جدیدی نیافتاد ؟؟
سلام. خوبی دوست من؟
نه هر کاری می کنم، هر پله ای که عقب نشینی می کنم ، اون یه پله جلوتر میاد.هر چی کوتاه میام ، در هر مورد، اون بدتر می کنه.....:(
گفتم زمان می بره انتظار نداشته باش یه شبه حل شه حداقل دو سه ماه اما کم نیار
موفق باشش
عزیز اگه ما سیاست زنانه بلد بودیم که زندگیمون به اینجا کشیده نمیشد! ;)
ولی از شوخی گذشته سیاست زنانه یعنی با پنبه سر بریدن! که متاسفانه من یکی همچین هنری ندارم!
راستی فکر نمیکنید بعضی از این پیشنهادها ریاکاری رو تشویق میکنه؟:81:
من فکر می کنم اگه آدم حتی فقط ظاهرشو اصلاح کنه بعد از یه مدت نتیجه های خوبی که می گیره باعث می شه باطنش هم از اون رفتارها شاد شه و کلا روابط اصلاح شه
باید از یه جایی شروع کرد
برای اینکه همسرت ازت حرف شنوی داشته باشه حتما این موضوع رو بخون. اگه به این توصیه ها عمل کنی نتیجه میگیری البته سخته حتی برای خود من که دارم بهت پیشنهاد میدم!
چگونه همسرتان را مثل موم نرم کنید؟
http://www.hamdardi.net/thread-23849.html