اینجا قراره با دوستامون همدردی کنیم نه اینکه کسی رو سرزنش. یا محکوم کنید این چه طرز صحبت کردنه شما سایتو عوضی گرفتی
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجا قراره با دوستامون همدردی کنیم نه اینکه کسی رو سرزنش. یا محکوم کنید این چه طرز صحبت کردنه شما سایتو عوضی گرفتی
با سلام،
دوستانی که پست های مشاوره ای ارسال می کنند لطفاً مراجعین (یا بستگان و دوستان اونها) رو محکوم نکنند. ما در جایگاهی نیستیم که راجع به افراد قضاوت کنیم و حکم صادر کنیم. من کار دوست مراجع رو تایید یا رد نمی کنم. فقط یادمون باشه که اینجا تالار "همدردی" و مشاوره هست. اگر کمک و راه حلی داریم پیشنهاد بدهیم. وگرنه بهتر هست سکوت کنیم. به همین خاطر، یکی از پست های ارسالی در این تاپیک حذف شد.
با تشکر از شما اعضای تالار.
چقدر راحته برای بعضی از افراد توی مسند قضاوت نشستن و در مورد کسی حکم دادن،نظر دادن در مورد هر شرایطیکه شاید اگه خودشون توش قرار می گرفتن بدتر می کردن و به جای همدردی کردن درد رو اضافه کردن.دوست من بهتره به دوستتون بگین که به این تالار بیان.اینجا پر از مطالب گوناگونه،پر از نصیحت و مشاوره،من اوایل که اینجا اومدم اصلا حال خوبی نداشتم.اما ساعت ها وقتمو صرف خوندن این مطالب می کردم.تجربیات بقیه رو می دیدم.شرایطشونو با شرایط خودم قیاس می کردم.واقعا اثر خوبی داره.راه حل دیگه ای هم که به ذهنم می رسه اینه که به دوستتون بگین که ختم یه سوره ی قرآنو بگیرن.هر روز اون سوره رو تا مدت زمان مشخص بخونن.اینجوری رابطه ی عاطفیشون با خدا خیلی عمیق تر میشه و کنار گذاشتن اون آقا براشون راحت تر
دوستان این خانم دیگه پیگیری نکرده تاپیکش رو
خانم همنوا اگه تاپیک رو مشاهده می کنید ، در مورد سوالاتی که ازتون پرسیده شده پاسخ بدید .