من نخواستم شما رو سرزنش کنم. چون با خودم فکر کردم که حتما خودتون از زشتی کارتون آگاه هستین . اما ظاهرا شما به شدت از کارتون دفاع می کنید. اگر در برابر شوهرتون هم همچین رفتاری داشته باشید احتمال بخشش و گذشت از جانب اون کمه .
چیزی که شوهر شما دیده اینه : همسرش به مردی اس ام اس زده و احوالپرسی کرده و در جواب سوال اون که پرسیده مجردی یا متاهل ! گفته مجردم !!!!
به کار الانتون نگاه نکنید. به اعتمادی نگاه کنید که الان در همسرتون شکسته . شک نکنید که اون الان داره زیر و بم رفتارهای شما رو در این شش ماه بررسی می کنه و چه بسا مواردی رو حمل بر خیانت شما در خیالاتش تصور کنه . یک لحظه خودتون رو جای ایشون بذارید . اگه همسرتون به دختری گفته بود مجردم ، چه فکرهایی در موردش می کردید ؟
این اعتماد شکسته و شما باید اون رو به جای خودش برگردونید.
تاپیکی که معرفی کردم کاملا شبیه وضعیت الان همسر شماست
درسته که کار شما شبیه اون خانم نبوده ، اما حسی که همسر شما امروز داره ، همون حسیه که اون مرد اون روز داشت.
گام اول در مورد شما اینه که به زشتی کارتون واقف بشید . اون آقا با هوا که اس ام اس بازی نکردن . با شما اس ام اس بازی کردن. یک طرف این قضیه شما هستین. اون به هر دلیلی پیام داد ، شما که متاهل و متعهد هستین نباید این کار رو کنید !!! آیا قیمت یه نمره خیلی بالاست ؟
گام دوم خوندن اون تاپیکه. چون دقیقا توصیه هایی که فردا صبح به شما خواهد شد ، همون چیزهایی خواهد بود که به اون خانم گفته شده .