-
ببین آقا جواد ناراحتی و احساس بدی که نسبت به خودت پیدا کردی کاملا بی مورده . خیلی خیلی خیلی ............. بی مورده . من یه دخترم اینو از من قبول کن:180:
یه دختر اگه کسی رو واقعا دوست داشته باشه و بخواد باهاش ازدواج کنه حتی اجازه نمیده خواستگاری به خونشون بیاد اگرم اومد حتی بهش نگاه هم نمیکنه اگرم نگاش کرد به هیچ وجه بهش دل نمیبنده چه برسه به اینکه جواب بله هم بده:227:
تازه یه کار ه بیاد با آب و تاب ازش تعریف هم بکنه که آره فلانی اومدن خونمون و چی گفتن و چیکار کردیمو ...
خوشحال باش که از دستش دادی
شنیدی میگن زنها فرشته اند ؟؟؟؟؟؟ باور نکن
یه زن اگه بخواد از پیچیدگی های شخصیتیش استفاده کنه مهارتشو داره که به هر شکلی که میخواد خودشو نشون بده
و مردها با تمام زرنگیشون متوجه موضوع نشن .
اگه واقعا به ازدواج با شما فکر میکرد از دیده شدن با شما نباید اینقدر میترسید چون بالخره که باید یه جوری مساله مطرح میشد. ترسید چون قصدش ازدواج با کس دیگه ای بود.
دختری که الان عقدکرده است و دوباره با شما تماس گرفته برای من که هم جنسشم چندش آوره . شما رو نمیدونم
خدا رو شکر کنید .معلوم نیست اگه شما همسرش بودید چقدر وفاداری خرج شما میکرد
نظر شخصی من اینه که زوده ازدواج کنید . من فکر میکنم برای پسرها 26 سالگی میتونه شروع خوبی برای اقدام به ازدواج باشه که از لحاظ تحصیلی کاری و احساسی به پایداری لازم رسیده باشن
نمیدونم مهندس چی هستی خواستم وارد مقوله پایداری بشم و مهندسی باهات صحبت کنم گفتم شاید متوجه موضوع نشی
موفق باشی
اول تو آزمون ارشد بعد تو کار و بعد در ازدواج
- - - Updated - - -
بعدشم توی اون سن باید یک دختری رو بگیرم که سنش بم بخوره و من هیچ وقت نمی تونم به یک دختر ۲۵ یا ۲۶ ساله اعتماد کنم و زیر یک سقف باهاش زندگی کنم . در کل خیلی بدبختم . با توجه به اینکه توی زندگیم سعی کردم آدم پر تلاشی باشم و درست زندگی کنم این حق من نیست . الان که دارم اینا رو می نویسم داره به حال خودم گریم می گیره[/QUOTE]
این قسمت متنتون رو که خوندم از اینکه پست قبلیو گذاشتم پشیمون شدم . افکار شما برام اصلا قابل درک نیست
متوجه منظورتون نشدم
یعنی شما با هرکی ازدواج کنی وقتی 26 سالش شد میندازیش دور ؟
یعنی چی نمیتونی به یه دختر 25 -26 ساله اعتماد کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا برای این طرز فکرتون متاسفم
یعنی همه پسرایی که الان 30 سالشون و تازه میخوان ازدواج کنن بدبختن ؟
ضمنا قرار نیست شما دختری رو بگیرید
دختر گرفتنی نیست
معمولا با دخترا ازدواج میکنن . دختر مثل شما یه انسانه که اگه بخواد با شما میاد زیر یه سقف . قرار نیست مثل خرید یه بطری شیر برید سوپر محل مثلا شیر بگیرید
شاید خیلیها به اینکه به لفظ شما گیر دادم ایراد بگیرن و خوششون نیاد . ولی به نظرم واژه ها از اعماق افکار آدم سرچشمه میگیرن
خواستم تذکری داده باشم تا دیر نشده ذهنیتتون رو تغییر بدید.
-
منم با نظر جیران خانم موافقم طرز فکر شما اصلا قابل درک نیست از یه پسره لیسانسه بعیده این حرفا. ببخشید که اینو میگم ولی وقتی میگین نمیتونین تا سی سالگی صبر کنین و خانواده تون هم مخالف دوست دختر نیستن پس احتمالا واسه همینه که به یه دختره 26 ساله اعتماد نمیکنین چون فکر میکنین همه مثل خودتونن و حتما تا اون سن رابطه تجربه کردن ولی اصلا اینطور نیست شوهر من 29 و من 28 بودم که ازدواج کردیم و هیچکدوم هیچ رابطه ای نداشتیم و مثل ما هم هنوز زیادن با این طرز فکر مطمئن باشین همونی که ازش میترسین گیرتون میاد شما باید به جای نشستن و غصه خوردن طرز فکرتون رو اصلاح کنید
-
= این قسمت متنتون رو که خوندم از اینکه پست قبلیو گذاشتم پشیمون شدم . افکار شما برام اصلا قابل درک نیستمتوجه منظورتون نشدم یعنی شما با هرکی ازدواج کنی وقتی 26 سالش شد میندازیش دور ؟یعنی چی نمیتونی به یه دختر 25 -26 ساله اعتماد کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا برای این طرز فکرتون متاسفمیعنی همه پسرایی که الان 30 سالشون و تازه میخوان ازدواج کنن بدبختن ؟ ضمنا قرار نیست شما دختری رو بگیریددختر گرفتنی نیست معمولا با دخترا ازدواج میکنن . دختر مثل شما یه انسانه که اگه بخواد با شما میاد زیر یه سقف . قرار نیست مثل خرید یه بطری شیر برید سوپر محل مثلا شیر بگیرید =شما که در مورد من خیلی چیزی نمی دونید چرا به خودتون اجازه می دید که در مورد من به همین راحتی قضاوت کنید . اگرم من مشکلی دارم باید راهنمایی ام کنید نه اینکه اینطور بام برخورد کنید . نمی گم طرز فکرم درسته اما شما باید به عنوان یک مشاور بام برخورد کنید . موضوع من خیلی پیچیده تر از این حرفاست . اگه دخترایی هستند که تا اون سن سمت روابط با جنس مخالف نمی رند شاید به خاطر عقاید مذهبی شون بوده که چنین چیزی نمی تونه برای کسی که من بخوام باش ازدواج کنم صادق باشه .دختری که اهل روابط جنسی تا 25 یا 26 سالگی نبوده باشه و عقایدش شبیه من باشه خیلی خیلی کمه و توی محیطی که من زندگی می کنم هم فکر نکنم وجود داشته باشه .
-
به این نکته توجه کنید اگر نظر تخصصی یه مشاور رو میخواید باید به مراکز مشاوره مراجعه کنین . اینجا هر کسی به دید خودش به مساله دیگران نگاه میکنه و نظر شخصیشو میده
و حسنشم همینه اتفاقا.
درست مثل همدردی و درددل کردنه . هیچکس فکر نمیکنم اینجا چندان به دنبال راه حل اصولی باشه
اینجا میتونی با مطرح کردن مشکلت ببینی از دید دیگران موضوع چه جوریه و شاید ابعادی که از دید خودت پنهون مونده بهت یادآور بشن
فکر نمیکنم اینجا کسی با شما برخورد بدی کرده باشه که تناسب با حرف بدی که زدی داشته باشه
طرز تفکرت رو باید اصلاح کنی
سکس برای درصد کمی از مردم اولویت زندگیه و از صبح تا شب فکر و ذکرشون همینه
برای همه یه نیاز هست ولی مثل نیاز به اکسیژن که نیست
من در همون محدوده سنی هستم که از نظر تو الان باید یه آدم بی قید و بند باشم
نمیگم اعتقادات مذهبی ندارم ولی ادعای مومنیم هم نمیشه
متاسفانه نمیتونم ادعا کنم از لحاظ ایمانی کاملم
ولی میدونم قدیسه نیستم
ولی اگر هم حتی لاییک بودم به خاطر شرافتم به خاطر غرورم و به خاطر ارزشی که برای خودم و زن بودنم قائلم هرگز و هرگز به رابطه جنسی غیر مشروع تن نمیدادم
مثل من زیادن هرچند تو جامعه امثال اونایی که شما فکر میکنی هم کم نیستن
باید از لحاظ عقلی و قدرت شناخت به حدی برسی که طرفتو درست بشناسی
نه اینکه به همه یه مهر بی آبرویی بچسبونی و بعد به حال خودت گریه ات بگیره که نمیتونی با یه دختر باکره نه چندان مومن در آینده ازدواج کنی
به ظاهر هم اکتفا نکن
یه دختر با حجاب کامل تضمینی نیست که دختر پاکی باشه و نمیشه مطمئن بود دختر 30 ساله با ظاهر نه چندان محجوب حتما رابطه ای رو تجربه کرده
برادر من در هر صورت من میتونم با اطمینان کامل بگم شما هنوز از لحاظ فکری به رشد کافی برای ازدواج نرسیدی
نه اینکه شخص شما مد نظرم باشه
سن بلوغ پسرها از همه لحاظ دیرتر از دخترها اتفاق میفته
بلوغ فکری شخصیتی اجتماعی هم سالها بعد از بلوغ جنسی به تکامل میرسه
به خودتون فرصت بدید
این نظر شخصی منه و نظر کارشناسی نیست
-
=فکر نمیکنم اینجا کسی با شما برخورد بدی کرده باشه که تناسب با حرف بدی که زدی داشته باشه=
جیران در هر صورت حق با شماست . من از شما عذر می خوام . قصدم توهین به کسی نبوده اما این کارو کردم :(
شاید مشکل از دوستای من و آدمایی هست که باشون رفیقم . درسته آدم خوب با هر عقیده و مسلکی وجود داره و منم سعیم رو می کنم که یکی از اون آدم های خوب باشم .
به نظرم هیچ لذتی بیشتر از اون نیست که آدم بتونه تا حدود زیادی از رفتارهایی که انجام داده توی زندگیش راضی باشه :)
از همه ی دخترهایی هم که از حرفایی که من زدم ناراحت شدند اما به روی من نیاوردند عذر می خوام .
- - - Updated - - -
داشتم تایپیک های بعضی از بچه های همدردی رو می خوندم . با اینکه خیلی خستم اما خوابم نمی ره ! دیدم بعضی از بچه های اینجا که پیش خودم فکر می کردم وضعشون از من خیلی بهتره چه مشکلاتی دارند و اصلا مشکلات خودم رو فراموش کردم . خیلی به خودم سخت می گیرم . شایدم یک کمی تاثیر این شکست عشقی هست که خوردم . بچه های همدردی بدی یا خوبی ازم دیدید منو حلالم کنید .
امشب تصمیم گرفتم که دیگه اینجا نیام ( البته اولین باری نیست که این تصمیم رو می گیرم ) اول ایمیلم رو به یک ایمیل جعلی تغییر دادم و بعدش هم می خواستم رمزم رو عوض کنم و یک رمز طولانی شانسی بذارم تا دیگه اگه خواستم هم نتونم اینجا بیام که یاد حرف شیدا افتادم که گفت چرا نام کاربری قبلیت سیاهه . شیدا دلیلش اینکه نام کاربری کسی در همدری سیاه می شه این هست که ایمیلش رو عوض کنه و ایمیل جدیدش رو تایید نکنه . الان می خوام رمزم رو هم عوض کنم . دارم از همدری می رم .
البته اگه کسی حرفی داره که نزده می تونه بزنه