-
سلام
این اولین باره که در مقابل سوال کسی جوابی می فرستم. و این صحبتم هم نظر شخصی خودمه.
ببینین دنیای ما روبه روز در حال تغییره و هر مساله ای که تازه وارد یک فرهنگ میشه همیشه یک سری جبهه گیری هایی در مقابلش به وجود میاد و این قانون همیشگی ِ تاریخه. آشنایی های اینترنتی هم از این قانون مستثنی نیست. هرچند با گذشت زمان برخوردها کمی تغییر کرده و مسلما تا چند سال آینده باز هم این روند تغییر می کنه.
ما همه خوب می دونیم که اینترنت محیطیه که به راحتی امکان ارتباط و آشنایی افراد رو با هم به وجود میاره و بعضی از این آشنایی ها هم ممکنه به حس علاقه تبدیل بشن. اینکه ما بخوایم همچنان جلوی این قضیه جبهه گیری کنیم بهتره یا اینکه بیایم برای این آشنایی ها فرهنگ سازی کنیم؟؟؟
از نظر من آشنایی اینترنتی هیچ مساله عجیب غریبی نیست. یکی شما رو تو عروسی میبینه و می پسنده، یکی تو محیط کار، یکی تو دانشگاه، یکی تو اتوبوس!، یکی هم تو اینترنت .... اینا اصلا بد نیستن مهم اینه که ما یاد بگیریم با هر کدوم چه طور برخورد کنیم.
ببینین هر نوع آشنایی یک سطحی از شناخت رو برای آدم فراهم می کنه. شاید بتونم بگم که آشنایی نتی تنها 10% به آدم شناخت میده. پس به نظر اصلا عاقلانه نمیاد با 10% شناخت از یه فرد عاشق و دلباخته ش بشین. یه مسئله خیلی کوچیکش اینه که حسی که شما به عکس یه نفر دارین با حسی که توی برخورد از نزدیک دارین اصلا قابل مقایسه نیست. شما که نمی خواین از پشت این امواج با هم ازدواج کنین و همین طور دورادور باهم زندگی تشکیل بدین و بعد هم خوشبخت باشین!!! مسلما ازدواج حضوری صورت می گیره. پس باید هرچه سریع تر رابطه رو حضوری کنین و از وابستگی زودهنگام هم به دور باشین.
در مورد بر خورد ایشون و رفتار متقابل شما هم نظرات کاملا شخصیه ولی اگر من بودم کاملا بی تفاوت عمل می کردم تا اگر هم واقعا میلی از جانب ایشون بود خودشون دوباره برگردن.