-
شیدا ی عزیز و دیگر دوستان شب نیلوفری- ویدا -زندگی موفق- کامروا -شکوفه کویری عزیز سلام
نمیدونین چقدر از خوندن مطالبتون آروم گرفتم.
عزیزم سعی میکنم راهنمایی هاتون رو با دقت تمام به کار بگیرم.از خوندن مطالب قدیم و نکته های اون ها هم درس میگیرم این خیلی راه خوبی بود ممنون از پیشنهادت عزیزم.
اما باید بدونین که همسرم مدام در حال تکرار این جملاته که من میدونم تو برای زندگی هیچ چیزی کم نذاشتی و حتی خودش داره بارها و بارها میگه که من از لحاظ مسائل خصوصیمون بسیار راضیم و محاله فکر ارتباط جسمی با کسی رو حتی تصور کرده باشم.
دیروز بمن گفت که من برای تو توضیحاتم رو دادم اگر ازت ناراضی بودم یا کاستی میدیدم بهت میگفتم اگر هم واقعا از تو و زندگیمون ناراضی بودم خیلی راحت بهت میگفتم و زندگی بازی نیست.
حالا به من گفته که فکراهاتو بکن و انتخاب کن یا میتونی به شک و تردیدت پایان بدی و باز زندگیمون برگرده به روال سابق یا اینکه فقط خودت آزار میبینی .البته میگه من هم از شک تو آزرده میشم اما حتی اگر آزار هم ببینم ترکت نمیکنم و باهات میمونم.
میگفت که مثل اینکه دوست داری به زور و با این ناراحتی هات من رو به سمت اون هل بدی و این کارت اشتباهه.میگفت چی خوشحالت میکنه و میخوای بشنوی؟با گفتن اینکه تو به من خیانت کردی و این حرفها میخوای من هم بهت بگم که آره و تائیدت کنم و آیا فکر میکنی بعد از شنیدن این حرف (که تازه حقیقت هم نداره) خوشحال خواهی شد؟
یعنی همسرم تا این اندازه زرنگه و فقط داره همه چی رو با حرفاش فیصله میده یا واقعا فهمیده خطا کرده ؟؟؟
خوندن راهنمایی های شما دوستان نمیدونین چقدر بهم آرامش میده.
-
به نام خدا
با سلام
امیدوارم که کشتی زندگیتون آرام بگیره و بازهم افق زیبای دریای پیش روتون رو ببینید.
بعنوان یک مرد از جملات همسرتون که نقل کردید این حس رو دارم که اون با یک چیزی از درونش درگیره و اصلا موضوعی که شما بهش تمرکز کردید الان براش مطرح نیست (البته ممکنه که اصرار شما بر این موضوع و رفتارهاتون و سخنانتون این موضوع رو براش پررنگ بکنه و ...).
این موضوعات درونی ایشان میتونه : کاری / مالی / خانواده خودش / رفتارهای گذشتش / عدم رضایتش از خودش و ...... باشه که به نظرم صبر + آرامش شما میتونه راه حلی برای گذر شوهرتون از این مرحله باشه.
تاکید میکنم که اصرار شما بر این موضوع ممکنه دروازه دروغ رو برای شوهرتون باز کنه که دیگه معلوم نیست کی و چه جوری این دروازه بسته خواهد شد. ما همه انسانیم و در معرض خطا و باید کمک کنیم به هم که لبه پرتگاه نزدیک نشیم.
در پناه حق.
-
با تشکر از شما
بله حدس شما درسته.
البته که در هر زندگی مسائل کاری یا .... بوجود میاد اما معمولا ما همیشه مشکلات اقتصادی یا مسائل خانواده هامون رو با کمک هم حل میکردیم.
من همیشه در کنارش بودم و فکر میکردم میتونم مفید واقع بشم. خودم رو دخالت نمیدادم اما میدونست که میتونه روی همفکری و حمایت و کمک من حساب کنه .البته خودش هم میگفت و میگه که مفید بودی و با کمک هر دو تا الان تونستیم مشکلاتمون رو خودمون حل کنیم.
به نظر من زندگی مشترک یعنی همین که بتونی برای همسرت مفید باشی یا اگر در موردی کاری نمیتونی براش انجام بدی حداقل باری هم روی دوشش نباشی .
اما این قضیه شوک خیلی بزرگی وارد کرد.
مثل یک زلزله بود بیخبر اومد و رفت .من نگران پس لرزه هاش هستم .نگرانم که این لرزش دفعه بعدی با قدرت تر به سرم بیاد و ویرانی اش قابل جبران نباشه .
اما با توجه به راهنمایی شما بزرگوارن تصمیم گرفتم با آرامش و صبر سعی در حل این مسئله داشته باشم.امیدوارم از راهی که انتخاب کردم پشیمان نشم.
-
عزیزم به نظر من مشاوره خوبه ولی هیچکس مثل خودت نمیتونه بهت کمک منه و در مورد این حرفش که گفته کاری نکن حرمتها میشکنه خیانت خودش بدترین شکستن حرمتهاست وقتی مردی حرمت زن و بچه ش رو نگه نمیداره و یه زن هرجایی مطلقه رو بهش ابراز علاقه میکنه پس دیگه چه حرمتی؟
منم دقیقا مثل شما فکر میکنم به نظر من هم حتی یه اس ام اس یا ایمیل میتونه خیانت محسوب بشه. ولی نه در حدی که بخواد به جدایی منجر شه. ولی متاسفانه اگه جلوشو نگیری ممکنه بیشتر و بیشتر بشه و زندگیتو از هم بپاشونه. وقتی شوهرت حوصله داره بشین باهاش صحبت کن بگو من این قضیه رو میبخشم ولی اگه تکرار شه ازت جدا میشم حتی اگه میتونی ازش تعهد بگیر به نظر من شوهر شما خطا کرده و باید خیلی مواظبش باشی البته نه طوری که خودش متوجه بشه مثلا وقتی که خوابه یا دوش میگیره سریع گوشیشو نگاه کن جلو خودش اینکارو نکن سین جین هم نکن که کجا و با کی بوده اینطوری مطمئن میشه که بهش شک نداری و باهات راحته و گوشیشو قایم نمیکنه و اس ام اس هاشو پاک نمیکنه پس اگه این رابطه ش ادامه داشته باشه میتونی بفهمی. و اگه تکرار شد این دفعه کاری که من گفتم بکن و حق اون زن رو بذار کف دستش. تو مرحله حساسی هستی زندگیتو نجات بده.غصه هم نخور به خدا توکل کن و به بچه ت فکر کن. موفق باشی
-
سلام شکوفه کویری عزیز
من چقدر با حرفای شما دوستان دلگرم میشم از همتون ممنوننننننننننننن
درسته عزیزم. حتما .اتفاقا امروز خودش به من گفت که بیا فردا بشینیم و با هم مفصل درباره این مشکل حرف بزنیم شاید بتونیم حلش کنیم.
البته من درباره کنترل همسر خیلی اعتقاد به چک دائمی ندارم آخه عزیزم حالا فرض کن گوشی رو هم چک کرده باشیم فکر میکنی نمیشه با ایمیل ارتباط داشت یا تلفنی حرف زد؟
کاش همسر خودش زشتی اینکارو بفهمه وگرنه خدا به دادمون برسه.
من میخوام جوری به همسرم بفهمونم که دنبال این چیزها نره. یا علائمی دال بر پشیمانیش ببینم. که بتونم یه فرصت دیگه بهش بدم.
-
به نظرم اصلا چک کردن کار درستی نیست.
آرامش خودت به هم می ریزه عزیزم. هر بار که می خوای چک کنی دست و پات شروع می کنه به لرزیدن که مبادا الان چیزی ببینی
خیلی وقت ها هم ممکنه چیزایی ببینی که هزار تا سوال برایت پیش بیاید. ولی دال بر خیانت نباشه.
در کل همیشه ذهنت درگیر خواهد بود
من پارسال مشکلی مشابه مشکل تو داشتم و چک کردن گوشی شوهرم انقدر خودمو اذیت می کرد که دیگه سراغش نرفتم. الان چند ماهه که واقعا احساس آرامش می کنم
-
نیوشای عزیز من نگفتم چک کردن کار درستیه من دوساله که ازدواج کردم و تا حالا دستم به گوشیه همسرم نخورده چون بهش اطمینان دارم ولی اگه یه بار یه چیزی ازش ببینم حتما اینکارو میکنم یه دوری توی تالار بزن خیلی خانمهایی که به خاطر خیانت زندگیشونو از دست دادن واسه اینه که دیر فهمیدن و دیگه کار از کار گذشته بوده منظور من اینه که جلوی خطر رو بگیری درسته با چک کردن خودت اذیت میشی ولی مگه میخوای خودت رو گول بزنی؟؟ بعدشم لازم نیست مدام اینکارو بکنی میشینی صحبت میکنی و چند وقت بعد برای اطمینان چک میکنی اگه بعد از اونهمه صحبت و اتمام حجت و قول گرفتن بازم موردی دیدی این دفعه دیگه نمیتونه انکار کنه. که ایشالا این اتفاق نمیفته و فقط این یه بارم از سر شیطنت بوده
-
ممنون دوستان
درسته عزیزان.متوجه هستم چی میگین و چرا.
آره عزیزان من هم توی این همه سال هیچوقت پیش نیومد که بخوام ببینم چی مینویسه یا از این قبیل مسائل.حتی خودش بارها که اس ام اس میومد و گوشیش دم دستش نبود به من میگفت که بخونش یا حتی اگر داشت رانندگی میکرد میگفت که اینو بنویس و بفرست.
بارها وقتی به مسافرت می رفت به من میگفت که ایمیل من رو چک کن .
اما باز این مسئله هم پیش اومد.امیدوارم که با همراهی شما عزیزان که خیلی بهم دلگرمی دادین بتونم این کابوس رو فراموش کنم و واقعا تمام شده باشه.
-
با چیزایی که از همسرت می گی اهل خیانت نیست شاید یه موضوع کنجکاوی مردانه یا شیطنت بوده که هر چی بوده تموم شده و رفته امیدوارم از این به بعد بهش اعتماد کنی و اون هم اعتمادتو جلب کنه
موفق باشی