-
من با گفته های آقای حسین موافق نیستم
یعنی هر کی کسی رو دوست داره باید از خیانتش چشم پوشی کنه در غیر این صورت اون خودخواهه و شوهرش رو برای خودش می خواد
چرا برعکشی مهم می شه ؟ اگه خانمومتون خیانت کنه به همین راحتی حرف می زنید ؟؟؟
اما زمستان عزیز من فکر می کنم جدایی آخرین راهه
تا جایی که می شه باید زندگی رو ساخت زخم هاش رو التیام ببخشی
بهش محبت کن
چندین بار ماشینش رو تمیز کن تا یاد بگیره یا شرمنده شه
محیط خونه رو شاد کن
گذشته ها رو به روش نیار 6 ماه بدونانتظار بهش محبت کن
به خودت برس
از لحاظ جنسی رابطت رو قوی کن
اون امتیازات خوبی داره همین مهربون بودنش یا خرج کردنش اونی که باید جمع کنه تویی با زرنگی و سیاست جمع کن برای زندگی خودتون نه برای کس دیگه
باهاش خوش بگذرون پایه باش دو بار از قوانین خودت سریچی کن و شب رو باهاش بیدار بمون صبح مرخصی بگیر از با هم بودن لذت ببر مسلما اون می خواد تو کل سا رو مرخصی بگیری اما چند بار ایرادی نداره ...
بهش محبت کن بدون طعنه و کنایه گذشته بعد از 6 ماه که این روالو در یش گرفتی بعد تصمیم نهاییت رو بگیر
زندگیت رو بساز هیچ وقت دیر نیست
-
[سلام زندگي موفق :
من هم با شما موافقم چون هدف من قبول اوضاع نا معقول و معيوب و شكسته نيست بلكه ما براي ساختن زندگي شفاف و آزاديخواه و امن بايستي خودمان را بيابيم و حريم طرف مقابلمون را هم به رسميت بشناسيم و از زاويه تملك و احاطه و سيطره بر طرف نگاه نكنيم يا از زاويه ترس و نا اميدي و نا خودباوري منظور من رسيدن به اين باور با تمركز يا تغيير عادتها و تلنگر به خود و زندگي و قبول شرايط مقايسه و ارزيابي براي خود و طرف مقابل و تصميم آزادانه و با اختيار است نه الزام و اجبار و ناچاري و ترس در تصميم . شاد و آزاد باشيد.