-
مرسی پریا جون.واقعا الان که فکر میکنم میبینم بهتر که نیومدن به قول شما سر از کارم درنیاوردن همینجوری چندتا از وسایلم شکست اگر اونا میشکوندن که واویلا بود ..آره واقعا سعی میکنم دیگه باهاشون زیاد قاطی نشم ولی بی محلی هم نکنم ببینم چی میشه..اشتباهم دوران عقدم بود که زیاد میرفتم خونشون باعث شد هر دو طرف پرتوقع بشن
-
حال پدر شوهرم بهم خورده رفته تو کما..من عذاب وجدان دارم ..چند روز پیش تو دلم نفرینش کردم و الان روی تخت بیمارستانه..خودمو مقصر میدونم..:54:
- - - Updated - - -
گریه های زن و بچشو میبینم بیشتر عذاب میکشم..مخصوصا شوهر خودم خیلی ناراحته..از قدیم گفتن به حرف کلاغ سیاه بارون نمیاد ولی نمیدونم چرا اینبار به حرف من کلاغ سیاه بارون اومد با این حس نفرت از خودم چکار کنم:316:
-
عزیز من اگه سیر این موضوعات خاله زنکی ما نفرین کنییم و نفرینمونم بگیره الان نصف بییشتر جمعیت ایران مرده بودن
من خودم انقده خواهرای شوهرمو نفرین کردم سخت سخت
کو کو؟
هیچیشون نشده
سرمرگنده
بیخیال. مرد پیر و مریضیه بیماریش عود کرده
خودت رو اذیت نکن
-
چرا اینقدر دعوا هست بین عروس و مادر شوهر و عروس و خواهر شوهر
دوست عزیز از نظر بنده شما نباید قطع ارتباط می کردی احترام به پدر و مادرو هیچ وقت فراموش نکن چه احترام به پدر مادر خودتو نباید شوهرت فراموش کنه و احترام پدر و مادر شوهرتو شما باید فراموش کنی با اینکه می خوان بهت بد کنن ولی این دلیل شما بخاطر اینکه نرفتن خونه مادرتون دلیل نمی شه که شما قطع رابطه می کردی
اگر 1%شوهرتون از این موضوع ناراحت بشه و این کارو با هاتون بکنه شما تحملشو دارین؟؟؟؟؟؟
به هر حال کار درستی نکردین
- - - Updated - - -
paria_22
http://www.hamdardi.net/images/style...er-offline.png
دوست عزیز شما هم مثل بعضی از دوستان داری تاپیک ایشونو خراب میکنی خبر داری؟؟؟؟؟؟