لطفا اشتباهم چیه؟؟؟؟میگی به من؟؟؟
- - - Updated - - -
دوست عزیز و خوب من
عزیز من که هم زمان با 7-8 نفر نبودم که اینجوری به من میگی من گفتم با همه اینایی که بودم اینا میومدن طرف من جز یکی منم فقط می خواستم که با هاشون بمونم تا اخرش ولی همه اینای که میگم با خودشون درگیر بودن می فهمی؟؟؟؟؟؟من نه خیانتی چه از نظر عاطفی به اینا کردم و نه جنسی و همیشه هم احترامشونو نگه داشتم ولی اخرش اینجوری میشه به عقیده من دوستی که از تو خیابونو و پارک شروع میشه هیچ فایده ای نخواهد داشت؟؟؟؟؟؟درسته؟؟
- - - Updated - - -
مشکل شما دختر خانوما اینه فقط اشتباهات و از دیدگاه ما پسرا می بینید ولی اینو بدون با این نفراتی که من با هاشون بودم من هیچ مشکلی براشون پیش نیاوردم اونا بودن که خودشون قبر خودشونو میکندن:cool-new:
- - - Updated - - -
با تشکر از گلاره عزیز تموم حرفات زیبا بوده و درسته مشکل از من بوده که رفتم به این سمت و سو ولی وقتی خود شما یا هر دختری با یکی باشی و طرف مقابلت بهت پیشنهاد بیشرمانه ای بده یا میتونی احساساتتو زیر پا بذاری جواب رد بدی بهش و از زندگیت پرتش کنی بیرون یا قبول میکنی چون دوستش داری و بهش وابسته ای و میترسی بات تموم کنه ولی من خوشم نمی یاد طرف من اینجوری منو بخواد برا این موضوعات و جالب تر از این اینه که چندی از این دوستان که این پیشنهاد و میدادن اهل نماز و عبادت بودن ایا این درسته برای یه دختر ...چه عرض کنم چندین دختر؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی تموم حرفات حرف خودم بوده و همیشه من این حرفارو به دوستام هم میزنم که عشق این دوستی هارو دارن به هر حال تشکر ازت دوست خوبم:)
- - - Updated - - -
با تشکر از دوست خوبمون سرپرست این سایت با حال بله درست فکر کردی و تموم حرفات درست است ولی من درسی عبرت گرفتم که نگو:Dمیدونم همه دخترا اینجوری نمیتونن باشن خودمم خواهر اینا ندارم بفهمم احساساتشون چه مدلیه ولی من دیگه تن به این دوستی ها نمی دم و طبق گفته های گرانبهام;)ازدواج سنتی خیلی بهتره چون اینجوری عشق بین هردو به اوج می رسه و قصد من هم از این دوستی ها پیدا کردن یک ادمی که به تریپ ما بیاد ولی همه رفتن جاده خاکی ما هم چیزی جز از دست دادن مقداری کارت شارژ چیزی ایتمون نشد به هر حال دوست خوب من تشکر از تو که با حرفات راهنماییم کردی 1 دنیا تشکر از تو:strawberry: