به نام خدا
با سلام خدمت همه عزیزان و تشکر از نوشته های همراه با توجه و همدردی شما
در مورد مطلب دوست گرامی (Shirazi_dorsa) : اولا امیدوارم روز شنبه (که در موردش گفتی) هرچی صلاحه و خوبی و خوشبختیت هست برات پیش بیاد و سعی کنی در تمام لحظات امید به خدا و توکلت رو از دست ندی بقیش دست خودشه و حتما هوای بنده هاشو داره.
به قول حافظ شیرازی :
رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند / چنان نماند و چنین نیز نخواهد ماند.
در مورد مشکل خودم هم باید بگم که زنم بعد از کارهاش تو فضای چت تا حد زیادی از کار با کامپیوتر بدش اومده و به ظاهر رفتاری ازش ندیدم که دنبال ادامه گناهش باشه (البته بگم که ما آدم ها وظیفه داریم به ظاهر بعضی رفتارها اکتفا کنیم و کنکاش بیش از حد به نظرم هیچ ثمره ایی جز لجاجت گناهکار در گناهش و آزار فکری برای کنکاشگر نداره و اگر هم چیز پیچیده ای پشت پرده باشه خدا خودش ناظره و حسابرس و به قول قدیمیها :"رو سیاهی آخرش برای زغال میمونه" و اینکه خدا تو جای حق نشسته اگر ما تلاش کنیم به خدا نزدیک بشیم حتما نور حقیقتش ما رو هم روشن میکنه و لذت خواهیم برد.)
در مورد مطلب بسیار خوب شیدا. باید بگم که من بسیار مشتاقم که همه مدیران و کارشناسان سایت نظری به این تاپیک بیندازند و نظرات و تجربیاتشون رو بفرمایند که استفاده کنم. امیدوارم که این اتفاق بیفته.:fat:
این چند روز در جستجوهای اینترنتی خودم مطالب خوبی رو در مورد "سندرم سی سالگی" و "سندرم پیش از قاعدگی(PMS)" پیدا کردم. من از همان اوایل ازدواج متوجه رفتارهای غیر عادی همسرم به صورت پریودیک شده بودم و بهش میگفتم که به نظرم این رفتارها تا حدی در بعضی زنان وجود داره اما مال تو بسیار شدید و خشن و آزار دهنده است که میترسم یکروزی باعث بشه رشته زندگیمون از هم پاره بشه و ازش بارها درخواست کردم که باهم یا تکی بریم پیش متخصص و این حالاتش رو بررسی کنیم اما ایشان فقط میگفت نه من مشکلی ندارم و این حالات برای همه زنان هست و تو نمی دونی! اما با پیدا کردن این مطالب تازه فهمیدم که خیلی هم نظرم اشکال نداشته واقعا این سندرم ها وجود داره اما باید بگم که ترکیبش با خودخواهی و افکار زن سالاری و فمینیستی همسرم معجون زهرآلودی شده تو زندگیم.
حالا برام سوال شده که آیا واقعا مشکل زندگیمون اینهاست؟؟؟؟؟؟؟ و آیا درمان پذیر هست؟؟؟ (البته با نیم نگاهی به سایر رفتارهای زنم و سوابق خانودگی ایشان!) و آیا با درمان های احتمالی امکان بازگشت به نقطه مطلوب وجود دارد؟؟
ممنون میشم که نظر بدید.
در پناه حق.