کاردولتی یا اداری ندارم دانشجو هستم ولی مشکل مالی هم ندارم و خونه هم دارم اصلا مشکل این چیزا نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
کاردولتی یا اداری ندارم دانشجو هستم ولی مشکل مالی هم ندارم و خونه هم دارم اصلا مشکل این چیزا نیست
چه خوب که مشکل مالی ندارید. اونم توی این دوره و زمونه.
ولی کارکرد شغل ثابت داشتن فقط توی درآمد نیست. محیط کاری می تونه شما رو با دخترهای تحصیل کرده و مستقلی آشنا کنه که ازشون خوشتون بیاد!
محیط کار به نظر من خیلی بهتر از محیط دانشگاه کمک می کنه که آدم ها رو بشناسین.
خیلی برام جالبه.... همیشه پسرا میگن دختر خوب کیمیا شده، دخترا هم میگن پسر خوب کیمیا شده
نتیجه میگیریم که کلا همه بدیم.
ازدواج مگه گوشی موبایله که آدم تا تصمیم گرفت بره تحقیق کنه یه خوبشو سوا کنه واسه خودش!
یعنی شما تو دور و وریاتون از کسی خوشتون نمیاد؟ توی محل دانشگاه یا هرچی؟ دختر شاه پریون نیست که یهو از تو قصه ها در بیاد. اونم با کلی تحقیق. همین دور و ورتونو خوب نگاه کنید مشت نمونه خرواره. بد و خوب هم نسبیه. آدمها همه خاکسترین
اگه هم خوب باشیم و یه دختر بد یا به ظاهر خوب به پستمون خورد و جذبمون شد این مقصر ما و سطح پایین آگاهی و درک ما از طرف مقابل هست و دختر مقصر نیست حالا میخواد خوب باشه یا بد و ما اگه خوب باشیم و نتونیم طرف مقابلمون رو درک و از وضعیتش آگاه بشیم نه تنها دختر بد به پستمون میخوره بلکه در پیدا کردن دختر خوب هم با مشکل مواجه میشویم چون درکی نداریم گمان میکنیم او هم بد هست و یا ظاهر نمایی میکند .پس خوب بودن هم میشود به عنوان یکی از راه ها در نظر گرفت ولی فقط خوب بودن رو نمیشه البته دلایل و راه های زیادی وجود دارد
- - - Updated - - -
خیلی خوبه منتظر پست های دیگه هم هستم
مرسی از سایت خوبتون
- - - Updated - - -
مرسی ممنون از کمکتون
.
به دوستاتون كه صميمي هستيد بگيد تو فاميلشون كسي رو سراغ ندارن؟
اگه دقت کرده باشین گفتم پیدا کردیم ولی در گرفتن مشکل داریم مثل اکثر مردا !
در ضمن من به قانون دفع بیشتر اعتقاد دارم تا جذب . یعنی هر چی بخوای و باشی بر عکس اون جذب تو می شه پس بهتره شما هم زیاد خوشحال نباشی ;)
در ضمن عجیبه ک شما حتی یه دختر رو هم مد نظر ندارین ! این روزا بچه های 13 ساله رویای زناشویی دارن نمی دونم از کجا شانس آوردین ک تا به حال سالم موندین از دست اینا
به هر حال یه جای خاصی وجود نداره ک بگیم برین و اون جا دختر خوب هست بگیرین . باید به دور و اطراف تون نگاه کنین . از خانواده کمک بگیرین .
اول بگین دختر خوب از نظر شما یعنی چجور دختری ؟ یکی تو نماز جمعه و مسجد دنبال دختر خوبه یکی هم توی دانشگاه و هر جایی ک پیش اومد
باید این حقیقت تلخ رو قبول کنیم که دختر خوب کمه .همونطور که پسر کم شده .
البته ملاک خوبی و بدی این روزها عوض شده و دیگه به یه آدم ساده ی سالم خوب نمیگن (میگن خنگ و...).این میشه که عمل دماغ -تعدد دوست پسر یا دختر-آرایش و تیپهای جلف تبدیل به ارزش میشه . در نتیجه همه شروع میکنن به نقش بازی کردن و در نقششون غرق میشن .بعد مثلا یه دختر برای جلب توجه وقتی یه گنجشک میبینه یه جور داد میزنه که انگار موش دیده (امروز شاهدش بودم)
من خودم چند وقت پیش از یکی خوشم اومد . در حد اینکه کنجکاو بشم و بشناسمش . چند بار تعقیبش کردم دیدم به هیچ پسری نه نمیگه!کلا بیخیال شدم.
عجله نکن .
متاسفانه!نقل قول:
قانون جذب میگه : خوب باش تا خوب ها جذبت بشن
قانون جذب این روزها عوض شده .
میگه: خوب باشی بدها سوارت میشن .
دوست عزیز با توجه به اینکه سن کمی دارید هنوز خیلی فرصت دارید عجله نکنید و با آرامش دنبال کیس مناسب باشید.البته به نظر من معیاراتون رو برای خودتون روی یک کاغذ بنویسید به ترتیب اولویت و وقتی اینکارو کردید تو دور و اطرافتون و جاهایی که رفت و آمد دارید مثل محیط کار یا دانشگاه ببینید کیا این معیارای شما رو دارند اون وقت زیر نظر بگیریدشون تا ببینید واقعا اونی هستن که شما میخواین اون موقع میتونید باهاشون آشنا بشید و اگر به تفاهم رسیدید بادا بادا مبارک بادا ایشالا مبارک بادا:123: