نوشته اصلی توسط
dream
مررسی دوست عزیز که وقت گذاشتید و جواب دادید بله حق با شماست یک مسئله شخصیه من همیشه این موضوع رو دوست داشتم که همسرم از من بلندتر باشه دلیل خاصی هم براش نداشتم از اون موقع که اولین خواستگار برام اومد به این موضوع فکر میکردم و جزو یکی از معیارام بود ولی ایشون بقیه فاکتورای منو داره واسه همین یکم سردرگم شدم که اگه بهش جواب منفی بدم بعد پشیمون نمیشم با گذر زمان :)
- - - Updated - - -
سلام اول تشکر کنم که جواب دادید بعد درباره صحبت بله من با ایشون صحبت کردم چند باری . پسر معقولی هستند و حرفشون از دید من و با معیارهای من هم خونی داره. ایشون 12سال تو ی دانشگاه درس خوند و الانم استادن تو همون دانشگاه هرکس که ایشون رو میشناسه ازشون تعریف میکنه همینم یکم منو دودل کرده نکنه بعدا از این تصمیمم پشیمون بشم .
- - - Updated - - -
سلام مررسی که جواب دادید واقعا حرفتونو قبول دارم پسرای که قدشون بلند جذب دخترای قد کوتاه میشن و برعکس چون منو خودشون به خانوادشو ن معرفی کردن نه خانوادشون فکر میکنم در رابطه با ایشونم صدق میکنه :D
من با ایشون بیرون صحبت کردم ولی نه با عنوان خواستگار برای همین به قدمون خیلی توجه نکردم فکر میکنم باید ی بار با این دید برم صحبت کنم باهاشون
;)