-
عزيزمن جفتتون مشكل دارين و تو بيشتر بجاي اينكه بگيد اينو نكن اينو بكن و چر و چر و چرا؟ و..... سرتو بنداز پايين مثل آدم معمولي كه از همه طبيعت استفاده ميكنه گردش آهنگ برخورد با مردم وو...ساعاتي را بايد تنها باشيد روزهايي را بايد از هم دور باشيد و در كل مثل آدمهاي معمولي ببينم شما كه شاخ در نياورديد متفاوت عمل كنيد اختلافات جزئي و سليقه اي هم طبيعي هست و موجب رشد انسانها ميشود بايد منطقي با در نظر گرفتن حريم هر دو طرف حلش كنيد . ديگر اين ادا و اطوارها چيه يكي هم اينه كه شما مشكل ندارين برا خودت سرگرمي ميتراشيد خدا نكنه گرفتاري پيش بياد يك مشغله كاري يا سرمايه گذاري و بدهي ترتيب بديد تا به اونها فكر كنيد؟
- - - Updated - - -
دوستت نداشت كه باهات ازدواج نميكرد چرا سوال الكي تو ذهنت پرورش ميدي دوست داشتن چيز ثابتي نيست بايد عاقل و منطقي و عادي باشي تا لايق دوست داشتن بموني انسان كسي را كه ميخواد او را محدود كند و كنترل كند دوست ندارد . با خيالات خودت به همسرت تعيين تكليف نكن و هر خيال و تصورت را موضوع اساسي نپندار
-
ممنون بابت جوابتون اقا حسین.اما من و ایشون محدود کردن یعنی همین جمعه که میرن شنا من باید بمونم خونه جایی نرم چون ناراحت میشه من هیجا تنها نمی رم هرجا می خوام برم باید من و ببره می گه من نگرانتم غیرت دارم.اما من که میگم حساسم؟؟؟می خوام محدودشون کنم؟؟؟لیاقت دوست داشته شدن ندارم؟؟؟؟؟؟؟انصافه؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟:):confused:
ممنون
-
سلام رفت از ساعت دورب رفت.قبلا گفته بود بهم اعتماد کن زود میام 6میام اگه نیومد باهاش قهر کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:confused:
-
من اگه جای شوهرت بودم از اینم بدتر میکردم بس که به این بنده خدا گیر میدی بذار نفس بکشه کشتیش که
-
-
سلام
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز به نظر من شما باید همسرتونو آزاد بگذاری گاهی با دوستاش به تفریح بره نباید احساس کنه در بند شما هست تو ذهنتون به او اعتماد کنید در ضمن از محبت کردن بهش دریغ نکنید حواستون به زندگیتون باشه اما زیادهم مشکلاتتونو بزرگ نبینید همه مشکل دارند برای حل مسئله هزارتا راه است از یکی ازراههای که خوبه استفاده کنید در ضمن قبل حرف زدن خوب فکر کنید تاحرف نامربوطی نزده باشید بعد بخواهید التماس کنید شمارو ببخشه موفق باشید
-
بچه ها به تاریخ اخرین ارسالها دقت کنید.بیش از دو هفته از اخرین ارسال گذشته بود.(به خصوص اخرین ارسال صاحب تاپیک)
فقط خدا:72::72::72: