-
دوست عزیز شما یک توقعات خیلی نرمال و حداقلی دارید که حق شما و هر کسی هست
مگه عمر اضافی دارید که خودتون رو توی این شرایط قرار دادید ؟ این همه شاعر و بزرگان میگن که دنیا دو روزه. انسان این 2 روز رو باید نهایت استفاده رو ازش بکنه. اگه می خواد پیشرفت بکنه که مشغول کار و پیشرفتش بشه یا اگر می خواد خوب زندگی بکنه و لذت و ببره و آرامش داشته باشه همین کارو بکنه
دیگه توی این 2 روز زندگی این همه استرس و مشکلات و دغدغه برای چیه غیر از اینکه بهترین روزهای زندگی شما رو می سوزونه. دوران نامزدی بهترین و شیرینترین و خاطره انگیز ترین زندگی هر انسانیه. حالا مال شما این جوریه
عزیزم پس فردا خودت حسرت این روزهاتو می خوری و پیش خودت میگی مردم دوران نامزدی شون چقدر خوش و شاد بودن اون وقت من بدترین و پر مشکل ترین دورانم دوران نامزدی و قبل عروسیم بوده
اجازه نده دیگران عمر و روزهای جوانی تو رو بسوزونن و هدر بدن. توی این روزها باید شاد باشی و از زندگی لذت ببری و این حق شماست پس نذار کسی حقت رو از بین ببره
فورا تکلیفتو با همسرت اساسی روشن بکن
اول صحبت بکن بگو من با این وضعیت نمی تونم ادامه بدم و من که ازدواج نکردم که برای خودم دغدغه ذهنی اضافی و استرس اضافی درست بکنم که. خیلی محکم و قاطعانه صحبت بکن و یک بار برای همیشه تکلیف رو مشخص بکن
حتما اونها هم تکلیفشون رو با خودشون روشن می کنن
اگر بعد از این هم دیدی باز همین آشه و همین کاسه و روند شون تغییر نکرده ، برای اینکه یه تلنگری بهشون بزنی اسم طلاق رو بیار و توی مراحلش هم برو تا حساب کار دستشون بیاد و تو و زندگی تو رو جدی بگیرن. اونا فکر کردند که تو معطل اونا هستی و شما باید با ساز اونا برقصی
اصلا نمیگم همین اول بسم الله طلاق بگیری. فقط اگر دیدی با صحبت قاطعانه وضعیت تغییر نکرد ، اسم طلاق رو پیش بکش و دو سه مرحله ابتدایی طلاق رو پیش ببر تا بدونن قضیه جدیه . توجه کن اصلا نگفتم برو طلاق بگیر ، فقط گفتم دو سه مرحله اولیه رو انجام بده مثلا یه بار بکششون دادگاه ، خودشون حساب کار میاد دستشون
اینم بدون مهریه شما هر چقدر که بوده باشه طبق قوانین جدید اگر خانم هنوز دختر و باکره باشند شما باید 55 سکه بهشون بپردازدید و اگر دیگه باکره نباشند باید 110 سکه بپردازید. که تازه اینم قسط بندی می کنن. این رو گفتم که یه موقع از ترس مهریه نگید جهنم و با همین وضع می سازم و زندگی خودتون رو حروم کنید و بسوزونید
موفق باشید و سعی کنید قدر خودتون عمر خودتون رو بدونید
-
ممنون بابک جان
تو حرفام گفتم زندگیمون رو شروع کرده بودیم قبل عروسی یعنی 110 سکه رو دادنی هستم
گفتم شاخ درآوردم چون چند بار بهم پیشنهاد طلاق توافقی کرده من هم گفتم برور دادگاه درخواست بده نامش بیاد دم در بیام طلاقت بدم گفته نه باید بیایی 2 روزه تموم کنیم
کمی واسم سخته که کسی رو که دوسش دارم رو طلاق بدم که فردا به مشکل برمیخوره اتفاقی واسش ممکنه به افته ایندش چی بشه و ... بابا بدبخت هستم به خدا خیلی ها رو میبینی 1000 تا دختر بودند و اصلا عین خیالشون نیست ولی من اخه ادم اینقدر بدبخت دیده بودی تا حالا
- - - Updated - - -
به خدا 1000 بار به خاطر به زبون آوردن حرف طلاق دعواش کردم که این حرفو به زبون نیاره خوب شعور نداره ولی کو گوش شنوا
- - - Updated - - -
شرمنده همگی من برم بمیرم
نپرسید که چی شده که خجالت دارم آب میشم
-
دوست عزیز تفکر و پیش بینی شما کاملا صحیح هست و خانم شما قطعا در آینده اگر طلاق بگیرند دچار مشکلاتی بیشتر از یک دختر خانم ازدواج نکرده میشن. و احساس ترحم شما هم حاکی از انسانیت شماست که کاملا صحیحه
من توی پستم هم گفتم اصلا نمیگم الان طلاق بگیرید
فقط گفتم ظاهری نشون بدید که شما هم بی میل به طلاق نیستید. مثلا یه درخواست دادگاه بفرستید در خونه شون. یا یه بار ببریدش دادگاه. یا اگه هیچ کدوم اینا رو هم نمی خواید انجام بدید خودتون نامه بدید تایپ بکنند و با اسم دادگاه و موضوع توش هم درخواست طلاق شما باشه و این بندازید توی خونه شون.
این کار ها رو برای این انجام میدید که بفهمند شما جدی هستید. الان کاملا مشخصه که شما رو جدی نگرفتند و دارن برای خودشون بازی و تفریح می کنن
این حرکت رو بعد از صحبت قاطعانه کلامی اگر جواب نداد ، انجام بدید که قاطعیت خودتون رو بهشون نشون بدید
خانم شما هنوز توی دوران مجردیش مونده و توی فکر و خیال خودش سیر می کنه و فکر می کنه که همه مردها محتاج و ذلیل خانم ها هستند، یه اعتماد به نفس و خود بزرگ بینی کاذب که در بین دخترهای جامعه ما رواج داره.
درستش اینه که نه مرد بدون زن می میره و نه زن بدون مرد میمیره
خیلی خوبه که شما می دونید بعد از طلاق این خانم دچار مشکلاتی میشن ، اما خود خانم نمی دونن که چه مشکلاتی در انتظارشون هست چون تا حالا اصلا به قضیه جدی فکر نکردند و توی ذهن شون دارن به چشم بازی و وقت گذارنی نگاه می کنند
جامعه ما جامعه سنتی و طرز تفکر مرد سالاری حکم فرما هست (که غلط هم هست). وقتی زن و مرد طلاق می گیرند مردم و جامعه به مرد مطلقه نگاه معمولی و عادی دارند اما به زن مطلقه نگاه نامطلوب تری دارند و زن مطلقه شرایطش خیلی سخت تره نسبت به مرد مطلقه در جامعه ما
اکثر خانم های عاقل و بالغ این رو می دونند اما متاسفانه همسر شما نمی دونن. نیم ساعت وقت بذارید و تاپیکهای اعضای دیگر سایت همدردی رو بخونید و ببینید خانم های متعهل که در زندگی شون به مشکل بر خوردند چقدر تلاش می کنند و سختی های مختلفی رو تحمل می کنند که فقط بتونند زندگی شون رو حفظ بکنند
واقعا امثال این خانمها شیر زن هستند که انواع مشکلات رو تحمل میکنند تا بتونند زندگی و خانواده و همسر خودشون رو حفظ بکنند، چون می دونند بعد از طلاق مشکلات خیلی بیشتری خواهند داشت ، اما خانم شما این رو نمی دونند. به همین دلیل شما که خیرخواه ایشون هستی باید یه تلنگری به ایشون بزنی تا قدری به خودشون بیان و بدونن که زندگی بچه بازی نیست و معقول تر رفتار بکنند
-
بابک جان غیرت تو وجود هر مردی هست
ولی دلم میخواد گریه کنم چون دارم میترکم زنم اس ام اس بزنه بگه من به تو هیچ احتیاجی ندارم و نمیشم توسری خور تو و خانوادت اینجا مرد هایی هستند که نازم رو بکشند
بهم برمیگرده میگه تو اگه لیاقت داشتی زنت الان تو بغل کس دیگه ای نبود
تا صبح سکته نکنم بهتره به ولای علی قسم دلم واسش میسوزه ولی چقدر درک کنم
میگه یکی ازم خواستگاری کرده منو میخواد و ....
میدونم همه این حرفاش به خاطر حرس دادن من است ولی
چطور با این آدم من زندگی کنم شما بگید
بعد ما از هم دور هستیم شهر هامون با هم فرق میکنه
-
زن به شوهرش بگه یکی ازم خاستگاری کرده؟خدا بهت صبر بده.
از یه دختر 25ساله همچین رفتاری بعیده.از سلامت روانی یا عقلیش مطمعنی؟
-
سلام آقای نیست.فکر می کنم مشکل دور بودن خانمتان از شما باعث فشار روحی زیادی روی ایشان شده و حرف های غیر منطقی ایشان حاکی از این موضوعه.
شما تا حالا به یک روانشناس خوب مراجعه کردین؟
پیشنهاد می کنم تاپیک (مشکل منفی بافی همسرم) را بخوانید.
همچنین خواندن کتاب ازدواج بدون شکست.نویسنده: ویلیام و کارلین گلاسر.ترجمه دکتر علی صاحبی.
این کتاب برای هردوتون مفیده.از اینترنت هم می تونین دانلود کنید.
طلاق آخرین راهه.نذارید بعدا اگه مشکلتون حل شد خاطره اینکه در دوران نامزدی تا طلاق پیش رفتین خودتون و خانمتون را ناراحت کنه.
در ضمن هیچ کس یک شبه درست نمی شه.و در این قضیه باید صبور بود(در غیر این صورت فقط اوضاع بدتر می شه).
یک سیر طبیعی دارد که با حوصله و محبت می توان این مسیر را راحت تر و با عوارض کمتر طی کرد.در مورد خانم ها تحت محبت و عاطفه این تغییرات خیلی سریع تر اتفاق می افته.
حتما خودتون و خانمتون پیش یک مشاوره برید.نه اینکه بهش بگید که تو مشکل داری!!! بلکه به این صورت که قبل از شروع زندگی برای هردومون خوبه پیش یک مشاوره بریم.
- - - Updated - - -
در ضمن احتمال اینکه خانمتون با تردید وارد این ازدواج شده باشند هم هست و مدام تو ذهنشون فکر می کنند که ای کاش خواستگار های بیشتری راه داده بودم.شاید ایشان کمال طلب باشند و یک مشاور این موضوع را بفهمه.
اگر مشکلشون این باشه با یک سری سیاست های هنرمندانه و ظریف ،شما می تونید دل خانمتون را راحت بدست بیارین! و مشکلتون راحت حل شه!
در ضمن این یادتون باشه که فکر نکنید که تنها او باید تغییر کند.بلکه برای تغییر دادن او خودتون هم باید تغییر کنید. در مورد خانم ها کتاب بخوانید.
-
در مورد خانم ها کتاب خوندم باز باکی نیست کتاب میخونم ولی طرز رفتار و حرف هاش غیر طبیعی است
دوستان ما تو یک شهر نیستیم وگر نه دستشو گرفته بودم رفته بودیم نمیتونم برم شهر خانمم چون کسی رو ندارم خانواده خانمم با من خوب نیستند و این دو دلی را تقصیر خانواده زنم هست که با حرفاشون همسر منو که همین طوری هم اعتماد به نفس نداره تو دلشو خالی میکنند
دلم میخواد دو دستی خفش کنم بهم میگه بیا توافقی طلاقم بده چیزی هم ازت نمیخوام از انجایی که به حرفش اعتباری نیست دست نگاه داشته ام
شما بگید دختری که الان دختر نیست عوض اینکه خودش به حالش بسوزه دل من به حالش میسوزه البته خانواده زنم عوض تشویق کردن همسرم به زندگی بیشتر دنبال خالی کردن دل زنم و بدبین کردن همسرم و گرفتن طلاق هستند علی چیست
علت اینه که فلان مناسبت شد خانوادت به ما زنگ نزده تبریک بگه پسره که من باشم زنگ نزدم تبریک بگم
-
1)آقای نیست به نظرتون ممکنه که ایشان بخوان جلب توجه بکنند؟
2)شما زمانی که او حرف طلاق می زنه دقیقا چی می گین و با چه لحنی؟
3)از نظر عاطفی از ابتدا و الان رابطه شما چگونه است؟ابراز احساساتتان به همسرتون چه طوریه؟
4)آیا ایشون دهن بین هستند؟اگر این طوریه شاید بر اساس تعریفاتی که از شما پشت سرتون شده احساسشون نسبت بهتون عوض شده.در این صورت اگر یک دوست یا آشنا به طور غیر مستقیم و مستمر از شما پیش اون تعریف کنه(مثلا بگه خوش به حالت شوهرت...) حتما نظرشون عوض می شه.
5) اگر به نحوی رابطتون را هم با خانواده خانمتون بهتر کنید،خیلی خوب میشه.چون آنه پیش اون از شما تعریف میکنند و خانمتان هم دیدش نسبت به شما بهتر میشه.
6)لطفا از نکات مثبت خانمتون که باعث شد ایشان را انتخاب کنید برامون بنویسید.
-
دهن بین که نگو شورشو در آورده
قبلا ها ناراحت میشدم بعد بهش در مورد اینکه اگه طلاق بگیری به مشکل برمیخوری توضیح دادم الان هم جوابشو نمیدم وقتی میگه بیا طلاقم رو بده میگم برو شکایت کن هرکجا دستت مرسه برور بذار
از نظر عاطفی خوب بودیم ولی احساس میکنم عشق اولش بود اولا داغ بود بعد عقد که از اون حال هوا افتاده اذیت کردن هاش شروع شده
نکات مثبت خانم من بعضی موقع ها به این که نیست کم هست درک میکنه ولی بعضی وقت ها میشه نا اهل و به هیچ سراتی مستقیم نیست
با خانوادش و هرکسی که تو زندگیمون دخالت کنه مستقیم به روی طرف میاره و پشت من هست و از خانواده خودش بد میگه ولی فرداش با من به مشکلی برخورد کنه با من و خانوادم میشه دشمن و همه چیزمو میره میزاره کف دس خانوادش و اونایی که تا دیروز سر جنگ داشتیم
تو این وسط آبرو واسمون نمونده
خانواده خانمم سایمو با تیر میزنند کجای کاری داداش
انگار هیزم تر بهشون فروختم
چیزی نیستند ها ولی توقع بالاشون ادمو کشته اخه توقع هم حدی داره جایی داره
-
سلام
یه چیزی این وسط طبیعی نیست ! پیشنهاد می کنم تا حل این مشکلات و مطمئن شدن از همسرتون سزاغ ازدواج و عروسی نرین چون بار کج به منزل نمی رسه
هنوز چیزی نشده شرایط اینطوریه فردا به نظرت با این شرایط می شه زندگی کرد ؟ اگه دو تاتون بتونین برین پیش مشاور بد نیست . اینجا ک توضیح نمی دین چیکار کردین ک اینطوری شده خانواده ایشون .تا به حال ازشون پرسیدین چرا اینطوری می کنین ؟ شاید واقعا مشکلی هست ک آزارشون میده و شما بی خبرین . بعیده بی دلیل سایه تونو با تیر بزنن یا سو تفاهمی هست این وسط یا مشکلی .
در ضمن به امید تغییر همسرتون ازدواج نکنین یا اینکه دلتون بسوزه براش . چون زندگی عشق و علاقه و تفاهم بالایی می خواد تا موفقیت آمیز و آرامش بخش باشه