-
خیلی خیلی از راهنماییتون مچکرم،
اما من این یک مورد رو متوجه نشدم،خب اگه اینطوره چطور میشه فهمید دختر پاکی بوده؟؟
پس تحقیق کردن و اینا چی؟؟
یعنی بنظر شما من کلا چشمم رو در مقابل گذشتش ببندم؟؟
پس این همه مطالب و مشاوره که میگن شناخت و تحقیق چی؟؟
واقعا گیج شدم، میشه بیشتر توضیح بدید؟؟ مچکرم
فکر کنم منظور ایشون این باشه که برین تحقیق کنین اگه مشکلی نبود که هیچ اما اگه مشکلی در گذشته اش داشته.اگه بتونی با اون مشکلاتش کنار بیایی که هیچ اما اگه نتونی کنار بیایی بیخیال شو
وقتی داری ازدواج میکنی چشمات رو خوب باز کن بعد ازدواج هم کلا چشاتو ببند
-
سلام
من برخلاف سایر دوستان میگم بیشتر فکر کن. ملت که فکر میکنن ۱۰۰% تفاهم دارن بده چند وقت بهم میخوره تازه شما که از همین اول چند تا اختلاف اساسی مس حجاب رو نوشتی.
دوست عزیز البته اینم بگم که ملاکهای شما تاا چند سال دیگه عوض میشه. به نظر من ملاکهای پسرها بعد ۲۵-۲۶ سالگی تثبیت میشه.
مورد اول که اختلاف سنی بود: به نظر من نمیشه یه نظر کلی داد. شاید واسه یه نفر دختر ۲ سال بزرگتر هم باشه مهم نباشه اما واسه یه نفر ۲ سال کوچیک هم باشه باز مهم باشه. دوست عزیز طوری ناشعه که فردا هی بگی کاش یه دختر میگرفتم که ۴-۵ سال کوچیکتر بود ! با خودت روراست باش اگه این یه خواستهٔ مهم هست و فکرت رو مشغول میکنه بدون که بدن هم تو ذهنت میاد.
مورد حجاب به نظر من مهم تره. همونطور که دوستان گفتن همونطور که هست باید بپذیریش.
ختم کلام: الان چشماتو خوب باز کن بعد ازدواج چشماتو ببند
-
آقا احسان لینکی که براتون توی پست قبلی گذاشتم خوندید؟
لینکهای زیر را هم بخونید به تصمیم گیریتون کمک می کنه.
البته سوالات جلسه خواستگاری را می تونید الان با خودتون بررسی کنید و در واقع ملاکها و معیارهاتون را با توجه به اون سوالها استخراج کنید.
دانلود 23 ساعت سمینار دکتر فرهنگ درباره ملاکهای انتخاب همسر، کفویت،بلوغ،خواستگاری
چه نوع سوالاتی باید بین دو نفر در جلسه خواستگاری مطرح شود؟
مهم ترین سوالات خواستگاری
وسواس فکری در مورد پوشش همسر
اختلاف با همسر برسر حجاب
دوستی گفتند که در مورد گذشته کنکاش نکنید. من می گم تحقیق کنید. در مورد هر چیزی که براتون مهمه تحقیق و جستجو کنید.
تا می تونی با دقت عمل کن و حواست را جمع کن. تحقیق بعد از ازدواج فایده ای نداره جز خراب کردن زندگیتون.
اما برای ازدواج حق شماست که تحقیق کنید و با آگاهی تصمیم بگیرید.
اگر اختلاف فرهنگی شهر شما و ایشون زیاد هست، این موضوع را جدی بگیرید.
چون گفتید هم استانی هستید فکر کردم شاید تفاوت زیاد نباشه.
این روزها به خاطر گسترش اینترنت و ماهواره و ... فرهنگها به هم نزدیکتر شده و اختلافات کمتر.
توی شهر دیگه و خوابگاه بودن هم به انعطاف پذیر بودنش کمک می کنه. زندگی با چند نفر دیگه تجربیاتی را بهش داده که بیشتر بتونه دیگران را درک کنه.
این می تونه جنبه خوب خوابگاه رفتنش باشه.
مشکل شما با خوابگاهی بودنش چی هست؟
در مورد سنتون چیزی ننوشتید. ازدواج تو این سن در خانواده شما مرسوم است؟ نمی خواهید بیشتر صبر کنید؟