بعضی مواقع دلم میخواد بهش پیشنهاد کنم خودش رو بکشه و ما رو از این موقعیت وحشتناک خلاص کنه:mad:[/QUOTE]
توروخدااين كارو نكنيد.در كنار كارهاي مثبتي كه براش ميكنيدختم30000استغفرالله رو فراموش نكنيد.
نمایش نسخه قابل چاپ
بعضی مواقع دلم میخواد بهش پیشنهاد کنم خودش رو بکشه و ما رو از این موقعیت وحشتناک خلاص کنه:mad:[/QUOTE]
توروخدااين كارو نكنيد.در كنار كارهاي مثبتي كه براش ميكنيدختم30000استغفرالله رو فراموش نكنيد.
عزیزم من مسلما یه خواهرم و فکر نمیکنم هیچ هیچ خواهری بخواد مرگ برادرش رو ببینه ولی این فکری که بعضی مواقع که دیگه خیلی خسته شدم و عصبانیم به ذهنم میرسه .حتما این کار رو میکنم اما الان دیگه از خدا هم امید ثمری نیست مرا:(:(
عزيزم اگه خدا نتونه بهمون اميد بده پس به كي ميشه اميدوار بود؟من معجزه اين ذكرو درمورد برادر خودم ديدم كه ميگم.باز هم هرطور اعتقاد داري همون كارو بكن.:)
مرسی ولی مشکلاتی که یه معتاد میتونه واسه اطرافیانش بوجود بیاره انقدر زیاده که اعصاب همه رو ضعیف میکنه.
واین در صورتی که برادر دیگه ام سریع تر از سنش داره پله های ترقی رو طی میکنه اینم باعث شده یکسری مقایسه هایی بین دوتاشون صورت بگیره که کار رو سخت تر از قبل میکنه :(
چرا کسی منو راهنمایی نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
عزيزم يك بار گروه na اومدن دانشگاهمون .اينا خودشون قبلا معتاد بودن وخوب شدن.اگر برادرتو بهشون معرفي كني حتما بهش كمك ميكنن.درضمن كارهايي كه انجام ميدن هيچ هزينه اي براي شما نداره.اوناميگن هدف ما سلامت مردمه واگر بتونيم حتي يك نفرو نجات بديم كار مهمي انجام داديم.