سلام.ميشه شما از تجربه هاتون بگيد تا ايشون آشنا بشن وتو چاه نندازينشون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!! !!!!!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
این نتیجه گیری کلی که شما کردید کاملا نادرست هست و همه ی دوستی ها به شک و تردید و بد بینی ختم نمیشود و اگر هم چنین باشه مطمئنا درسی برای رشد کردن درش نهفته است .من اینجا نمیخوام از داشتن رابطه های دوستانه دفاع کنم چون در جامعه سنتی که ما درش زندگی میکنیم میدونم امر پذیرفته شده ای نیست هرچند که زن و مرد خلق شدن که به هم جاذبه داشته باشن نه دافعه ... سوال دوستمون در مورد وابستگی عاطفی بود که من پاسخ رو در صداقت دیدم
خانوم عزیز اینجا اروپا نیست و قرار هم نیست به اون سمت بریم
ما سنت های زیبای خودمون رو داریم و باید حفظ بشه
اگه ملاک دوستی هست ، موردی نیست اما تحت نظارت 100% خانواده ها باید باشه
صداقت در این هست که شما دوستمون رو راهنمایی کنی که به سمت دوستی های خیابانی ( هرچند برای شناخت ) نره
من بانظر هدف عزيز موافقم.خانوم عزيز اگر واقعا تجربيات خوبي از رابطتون داريد وهيچ ضرري نديديد بهتره بگيد.لطفا ديگرانو گمراه نكنيد.فقط صادقانه بگيد كيو ديديد با اين رابطه ها خوشبخت شده باشه؟ناآرومي روح وروان بهترين چيزيه كه از اينطور آدما ديدم.در جريان تمام به ظاهرخوشيهاشونم بودم.
دوستان عزیز من نمیخوام با شما وارد بحث بشم چون فکر میکنم شما خیلی نا اگاه هستید و دنیاتون در دو کلمه ی همه یا هیچ محدود شده مثلا همه دوستی ها به شک منجر میشه یا هیچکس خوشبخت نیست وهمه بد بخت میشن و ...اصل حرف من رو متوجه نمی شید و هر جور که دلتون میخواد تعبیرش میکنید . من اصلا اسمی از دوستی خیابونی و زندگی به سبک اروپایی نیاوردم و همش توهمات ذهن خودتون بود . در مورد گمراه کردن هم باید بگم هر انسانی آزاده که روش زندگیشو خودش انتخاب کنه و ارزش های شخصی و خط قرمزهای خودشو داره و دلیل نمیشه اگر چیزی برای شما غلط بود برای همه غلط باشه یا برعکس اگر چیزی برای شما درست بود برای همه درست باشه . بهتون پیشنهاد میکنم چندین و چند بار سوال دستمون رو بخونید و چون فکر میکنم جواب رو کامل دادم و برای این که بحث منحرف نشه این آخرین پست من خواهد بود. پیروز باشید.
با تشکر از همه اونایی که جواب دادن
دوستان اول از همه من خودم خواستم که همه نظرشون رو بدن . گفتم که دوست دارم در موردش حرف بزنم . یکی از دوستامون هم نظرش رو گفت .
خب نمیشه که این طوری فکر کنیم که همه باید با نظر ما موافق باشن . این که درست نیست.
------------------------------------------------------------------------
در ضمن یه چیز دیگه که میخوام بگم چرا اینجانمیشه ویرایش کرد. چرا هیچ کسی به این موضوع اعتراضی نداره - حداقل اینه که نیم ساعت بعد از ارسال نشه ویرایش کرد .
تا حداقل بشه که غلط املایی و جمله بندی رو بشه درست کرد . یا مثل بعضی از پاسخ ها نشه که دوبار مطالبش کپی بشه . چرا هیچ کسی اینجا به این موضوع اعتراضی نداره
-----------------------------------------------------------------------
الان که نظراتون رو خوندم همه یه طوری دارید می گید که اینگاری من الان آب دست و پام افتاده که برم دنبال دوست دختر . یا اینکه اگر یکی در موردش خوبیش بگه من بلافاصله میرم دنبالش .
من امدم اینجا در موردش حرف بزنیم. میخوام نظرات شما رو بدونم. گفتم که من توی این مسئله اصلا عجله ای ندارم . پس لطفا خیلی راحت حرفتون رو بزنید.
الان یکی از دوستان گفته بود که اگر واسه مساله جنسی نیست چرا باید دنبال دوست دختر باشیم .
میخوام بگم الان این همه آدم از هر دو نفری که میشناسیم یکیشون دوست دختر یا پسر داره ( حالا آمار خیلی بیشتر از این هست) خب به نظرتون همه اینا با هم رابطه جنسی دارن . اصلا من میخوام بگم یعنی همه اونایی که دوست هستن الان فقط به فکر رابطه جنسی هستن.
بابا یه طوری میگی اینگار که هیچ کسی نمی دونه دوستی واسه چی هست.
یکی از دوستامون یه نکته خوبی رو گفت اینکه من دوستی دارم که با چند نفر دیگه هم دوست بوده.
--------------------------------------------------------------
یه نکته دیگه دیدید که می خوان بگن مواد بده همش از بدیش میگد بعد آدم با خودش فکر میکنه این همه معتاد واسه چی باید باشن . اصلا چرا این همه آدم میرن معتاد میشن این که فقط بدی داره . بعدش خوب که می بینی متوجه میشی که مواد همش بدنیست خوبی هایی هم داره .
ولی هیچ کسی نمیاد بگه که اینقدر خوبی داره این قدر بدی ولی معایبش به حسنش نمی ارزه.
فقط آقای امید بود که به خوبی هاش اشاره کرد. خانم خانم هم به خوبی هاش اشاره کرد.
----------------------------------------------------------
دوستان من الان کلا دچار یه تضادی شدم اینجا
بیرون اینجا دوستی یه چیزه خیلی عادی هست. اصلا خیلی عادی باهاش رفتار میکنن .بعد میام اینجا یه طوری خیلی خیلی بدی دارن ازش صحبت میکنن .
دقیقا دوتا دنیای کاملا مختلف دارم میبینم. خیلی خیلی با هم تضاد داره . مگه میشه اینطوری این همه آدم بیرون با هم دوستن .
اینجا که امدم خیلی راحت همه قبول کردن که من دوست ندارم ( از این نکته اینجا خوشم امد ). ولی بیرون اینجا به ندرت کسی حرفم رو باور میکنه . فکر میکنن که دارم دروغ میگم .
دوستان خیلی راحت نظرتون رو بگید . من خودم امدم اینجا دارم میگم که میخوام نظرات مختلف رو ببینم . قرار نیست که اگر شما نظری داید من اینجا منحرف بشم . خدا بهم عقل داده خودم راهم رو انتخاب میکنم . هیچ کس دیگه هم مسئول انتخاب من نیست.
بازم ممنون از راهنماییتون و اینکه وقت میزارید و جواب میدید. همه نظرات رو میخونم روشون فکر میکنن . بعضی هاشون نکته های خوبی رو اشاره میکنن که من خودم بهشون فکر نکردم. منتظر باقی نظراتون هستم.
- - - Updated - - -
بازم خدا رو شکر که ما باعث خوشحالی یه نفر شدیم:biggrin: :biggrin:. :biggrin:حق با شماست من خودم از حرف زدن خودم خنده میگره چی برسه به باقی:biggrin:
سلام به همه دوستهای نازنینم.
لطفا تاپیک ها رو به بحث نکشید، میدونید اینکار با قوانین این انجمن منافات داره.
حکمت این دکمه تشکر برای اینه که نشون بدیم با نظر کی موافقیم و با نظر کی مخالف.
الیاس جان تاپیکت رو طوری اداره کن که به بحث کردن منتهی نشه، چون در اون صورت به انجمن آزاد منتقل میشه. در ضمن سوال شما خیلی کلیه. یه عده ای با اینکار موافقن، یه عده ای مخالف. شما باید مشکلتون رو (اگه مشکلی دارید) بصورت خاص، و با جزئیات مطرح کنید و کمک بگیرید. نه اینکه نظرسنجی راه بندازید.
چقدر خوبه کارهایی که میدونیم حق انجامش رو نداریم، انجام ندیم.:72: