سلام چند تا سوال دارم:
1) آیا به طور کلی ایشان به دل شما نشستند؟(چهره،لحن و بیان و...)
2)در این مورد با خودشان صحبت کردین؟ شاید ایشان هم مثل شمادر دلشان تردید باشد
3)اختلاف سنتون چقدره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام چند تا سوال دارم:
1) آیا به طور کلی ایشان به دل شما نشستند؟(چهره،لحن و بیان و...)
2)در این مورد با خودشان صحبت کردین؟ شاید ایشان هم مثل شمادر دلشان تردید باشد
3)اختلاف سنتون چقدره؟
به نظرمن چون خواستگاري اولته و بي تجربه اي اينقد حساسي!!!!
حالا شما چند جلسه ديگه باهم صحبت بكنين به يه شناخت حدي برسين شايد چيزاي خيلي ارزشمند ديگه اي تو اون خانوم ديدي كه بتوني چاقي رو ناديده بگيري(باتوجه به اين كه جز معيارهاي اصليت نيست)
خيلي زيادن كسايي كه خانومه خيلي از اقا درشت تره ولي زندگي خيلي خوبي دارن.حالا شما كه فقط 5 كيلو تفاوت وزنتونه!!!!:smug:
سلام به شما
لطفا در هر جمله ای با هر مضمون رو توی تالار ننویسید.منظورم پست اولتونه که اگر مدیران بودن حتما ویرایشش میکردن.اینجا همه سنی مراجع داریم که باید مراتب عفت کلامی رو رعایت کنید.
سلام
به عنوان یک تازه وارد شاید حرفم درست نباشه چون اولین باره که دارم برای مشاوره پاسخی میدم.چیزی که باعث شد عضو شم همین سواله شما بود و بخصوص جوابهای دیگران.
من این مشکل رو با خانمم داشتم و مشکلی نیست که بشه راحت کنارش گذاشت .ذاعقه و سلیقت رو کاملا در نظر بگیر. شاید یکی باشه براش دختر هم قد هیکلش مطلوب باشه و به این دختر بگه مانکن ولی برا مثال من از دخترای کوچولو خوشم می اومد از کفش پاشنه بلند خوشم می اومد.تصور میکردم بغل گرفتن دختری که جثه کوچیکی داره خیلی لذت بخشتره. همین چیزا هم باعث شد کم کم تخم دوری و جدایی تو رابطمون کاشته بشه .همین چیزای به اصطلاح کوچیک. سنگاتو وابکن ببین قد بلند برات معیاره؟خوشت می اد یا نه؟برعکس. چه قدر لذت بخشه برات ظاهر و قد و قیافش.به حرفای دیگران کار نداشته باش که میگن قد بلنده و مانکن.این تویی که میخوای باهاش زندگی کنی پس تو باید از اون اندام خوشت بیاد نه دیگران.
من هم زمان خواستگاری هم قدی مون رو مخم رفت.ولی مادرم گفت تو خودت بلندی باید با دختر بلند ازدواج کنی.و باقی خصایص مثبتش باعث شد این موضوع رو کوچک ببینم ولی بعد ازدواج همه چیز برام مهم شد. بخصوص وقتی تو مهمونی و این ور اون ور دخترای ظریف و میدیدم که با کفش های پاشنه بلند هنوز هم از من خیلی کوتاه ترن. سلیقه های افراد متفاوته شاید چیزی که تو رو دچار دودلی کرده برا پسر دیگه ای آرزو باشه و پسر دیگه ای حتی حاضر نشه بره خواستگاری دختر قدبلندو درشت .پس هرکس طبق نظر خودش چیزی بهت میگه.
به نظرم اول خودتو و سلیقت رو بشناس بعد تصمیم بگیر در مورد این خانم.
پارسا محمد من کاملا با نظرتون موافقم. منم همونطور که گفتم این آقا باید ببینه که این خانم به دلش نشسته یا نه. قوم و خویشی داشتیم که خودش با اینکه درشت بود خانمی درشت اندام رو هم براش در نظر گرفتن. بیچاره تنها ایرادی که گرفت همین بود. گفت من خانم ظریف دوست دارم . همه خندیدن که خودت به این درشتی. این دختر کلی با کمالاته و .... و بهت میاد و از خدات باشه و ...
این بیچاره ام قبول کرد. اما هنوزم با داشتن دو بچه که الان تو سن 12 - 13 سالگی هستن بازهم مشکل داره و خانمش به دلش ننشست که ننشست. اگرچه زندگیشو حفظ کرد. اما خودش چند بار به اون واسطه گفته ای کاش ما رو با هم اشنا نمی کردی. من هنوزم دارم حسرت می خورم.
خلاصه به قول معروف : زیبایی عادی میشه . اما زشتی نه.
جسارت به این خانم نمی کنم البته . منظورم زیبایی نسبیه . نه مطلق. یعنی از نظر شما.
تصمیم دارم خاله و دختر خاله و مامان بزرگمو همراه مامانم بفرستم خونشون که بنده خدا رو خوب آنالیز کنن
تا ببینینم خدا چی میخواد
ممنون از محمد پارسا و اسمونی
از نظرات بیشتر دوستان استقبال میکنم
آخه اونا که سلیقه تو رو نمی دونن پسر خوب. به نظرت بهتر نیست بیرون یه قرار ملاقات با اجازه بزرگترش بذاری و ببینی باز هم همون حس رو بهش داری یا نه !
رو در بایستی ندارم، بهشون گفتم مقصود و مطلوبم رو. بیرون رفتن هم فکر خوبیه، در موردش صحبت می کنیم