برای خودمم پیش اومده
ترمای اول تو دانشگامون یه پسری از همکلاسیام که خیلی هم کارش خوبه توی زمینه های درسی و کاری به من کمک میکرد. دیگه من هر مشکل درسی داشتم این آقا واسه من حل میکرد. (به خواست خودش) غم تحقیق و پروژه و اینا نداشتم اصلا، شاگرد اول هم هستند. روزای امتحان که پشت سر هم من بهش زنگ میزذم سوال میپرسیدم... نتیجه این که بعد از یه مدت فهمیدم این لطفش فقط واسه اینه که بهم علاقه داره!
یعنی هنگ کردما... چون آدم پاک و صادقی هم بود و هیچی تا اون روز ابراز علاقه ازش ندیده بودم. منم هرچی میگفتم مثل برادرمی فکر میکرد دارم ناز میکنم...
درک میکنم اون خانومو... کلا رابطه شما و خودشو یه جور دیگه میبینه... مخصوصا که میگید زیاد کمکش میکنید. هیچ دختری از کمک بلاعوض بدش نمیاد... اون تماسها به خاطر علاقه نیست. به خاطر لطف شماست
- - - Updated - - -
بحث دلبری و این حرفا نیست... چقدر شما پسرا به دخترا بدبین شدید...
- - - Updated - - -
: sarkhordeبا این حرفت که دخترها موجوداتی عجیب هستند کاملاً موافقم و به خوبی این رو درک می کنم. باید بگم عنصر بی وفایی و نامردی این روزها در خانمها بسیار زیاد شده. اونها اگر کسی رو دوست داشته باشند - حتی اگر بدترین موجودات روی زمین باشه - هیچکس نمیتونه اون فرد رو از چشمشون بندازه. اما وقتی محبت کسی در دلشون نبود حتی اگر دست به خودکشی هم بزنی هیچ چیز رو نمی تونی تغییر بدی.
واااااااااا؟ دوست داشتن و دوست نداشتن یه انتخاب شخصیه... کسی مجبور نیست کسی رو دوست داشته باشه. هر کس تو انتخابش مختار و مصممه. پسرا هم همینطوری هستند. اگر از کسی خوششون بیاد اومده، نیاد هم به سلامت! بحث فداکردن خواسته های شخصی نیست که با خودکشی و گریه و زاری جواب بده! این که اسمش بی وفایی نیست، انتخابه