میشل جان لطفاً این مقاله ای که ارسال کردی را با ذکر منبع در تاپیکی جداگانه بیار و لینکش را اینجا ارسال کن که جای این پستت بزارم . چون در تاپیکهای مشاوره ای متن مقاله نباید ارسال کرد بلکه باید لینک داد که مراجع بره بخونه .
.
نمایش نسخه قابل چاپ
میشل جان لطفاً این مقاله ای که ارسال کردی را با ذکر منبع در تاپیکی جداگانه بیار و لینکش را اینجا ارسال کن که جای این پستت بزارم . چون در تاپیکهای مشاوره ای متن مقاله نباید ارسال کرد بلکه باید لینک داد که مراجع بره بخونه .
.
سلام
من حدودا 12 سال يعني از 13 سالگي تا 25 سالگي استمنا ميكردم و الان حدودا 2 سال هست ترك كردم
تجربياتم رو براي ترك ميگم اميدوارم به دردتون بخوره
براي من 10 روز اول خيلي سخت بود اما بعد از اون ديگه برام عادي شد چون توي اون 10 روز افكارتون با چيزاي ديگه پر شده و ديگه وقتي براي فكر كردن به مسائل جنسي رو نداريد
من توي اون 12 سال حداكثر يك هفته خودم رو كنترل ميكردم ولي بعد از اينكه 10 روز خودم رو كنترل كردم تا الان حداكثر 7-8 بار استمنا كردم(توي دو سال اخير)
مواردي كه كمكم كرد ترك كنم:
1- پرهيز از غذاهاي تند و چرب : اين مورد واقعا تاثير داره چون طبيعي هست و هر انسان سالمي هم ميتونه با اين غذاها تحريك بشه
غذاهايي كه باعث تحريك من ميشد :
انواع فلفل ها و ادويه جات ، تخم مرغ ، خرما ، گوشت و جگر ، نارگيل ، انواع تخمه ها و مغزها ، بادام زميني ، گردو ، كنجد ، سس مايونز
غذاهايي كه طبع سرد دارن و بايد جايگزين بشن :
برنج ، ليمو اماني (توي خورشت بريزيد) ، انواع سبزي جات ، خيار ، ماست ، پنير ، آش ، ليمو ، ماهي ، مرغ به جاي گوشت
2- وقت خودتون رو پر كنيد :همين الان هم بعضي وقت ها كه بيكار ميشم اون افكار شوم مياد سراغم و مجبورم خودم رو مشغول كنم
سعي كنيد تا ميتونيد خودتون رو با انواع فعاليت ها (هر چند بي فايده) مشغول كنيد
اگه بتونيد فعاليت هاي اجتماعي انجام بديد خيلي بهتره
ببينيد چه كارهايي رو دوست داريد برنامه ريزي كنيد و همون كارها رو انجام بديد
اگه ميايد تو اينترنت قبلش هدفتون مشخص باشه اگه وسوسه شديد كه بريد سراغ سايت هاي مستهجن ، فورا سيستم رو خاموش كنيد
3-تخليه انرژي : هر جووني انرژي داره و بايد خودش رو تخليه كنه وگرنه ممكنه اون انرژي طور ديگه اي فوران كنه
اگه ميتونيد ورزش گروهي مثل كوهنوردي ، واليبال ، فوتبال منظم شركت كنيد خيلي عاليه
اگه امكانش نيست با ورزش هايي فردي مثل دوچرخه سواري ، شنا ، بدنسازي ، دويدن ، انرژي خودتون رو تخليه كنيد
4- مورد چهارم هم كه تاثير خودش رو داشت نماز بود
نماز رو نه به عنوان توصيه علما و نه به عنوان يه كار ديني بلكه به عنوان كاري كه بهتون تمركز ميده يه مدت با آرامش بخونيد و تاثيرش رو ببينيد
مطمئن باشيد تو درمان افسردگي هم كمك ميكنه چون منم افسرده بودم اما نماز به زندگيم هدف داد
استمنا تاثير بدي روي زندگي من داشت و باعث گوشه گيري و افسردگي من شده بود
از روزي كه ترك كردم ديدم نسبت به زندگي عوض شده و چه از لحاظ روحي و چه از لحاظ كاري خيلي موفق تر شدم
دوستان اگه اين مطلب رو مفيد ميدونين به بقيه دوستاني كه گرفتار اين بلا هستن ارسال كنيد
ممنون
- - - Updated - - -
راستي اين مقاله از فرويد هم خيلي روي من تاثير گذاشت :
http://fa.parsiteb.com/news.php?nid=10824