RE: زياده خواهي سكس در رابطه زناشويي
sargol عزيز من ازت معذرت ميخوام كه اون پست و نيمه تموم گذاشتم ولي قصد من اذيت كردن ذهنت نبود-------- موضوع تو منو ياد اتفاقي انداخت كه موجب خيانت و بهم خوردن عقد يكي از اطرافيانم شده بود و نميخواستم با طرح اون موضوع توي انديشت فاز منفي بندازم.
البته درست ميگي من كلا نبايد چيزي مينوشتم ..اين اشتباه فاحش من بود ..
و من توي همين تاپيك ازت معذرت ميخوام ، اميدوارم من و ببخشي
...........................................
برای من یکی جالب است!یک پسر در دوران نامزدی که تازه از نامزد خود از منظر دینی هم محرم شده است،درخواست رابطه جنسی دارد و باید هم به این درخواست پاسخ به جای آن داده شود و طرف مقابل نمی خواهد!!؟
آن وقت آن پسر متهم به عدم شناخت می شود و اینکه مقصر اوست!!!!سارگل خانم،می بخشید مگر رابطه جنسی کار بدی است و آیا درخواست نامزد شما بیجاست؟!!شما از نظر من به علت دوری از مسایل جنسی آن را در درون خود و در ذهن خود امری شیطانی می دانید و چون می دانید در واقعیت ان مورد را دستکم درباره رابطه زنشویی جامعه و دیگران نمی پذیرند،ناخودآگاه در برابر نیاز غریزی و تقاضای به حق و طبیعی نامزد بیچاره تان ایستادگی می کنید و تازه برخی دوستان که درصدد راهنمایی شمایند،او را مقصر قلمداد می کنند!!!!!از شما می خواهم که با نامزد خود راحت تر باشید،زیرا مقاومت در برابر خواسته های به حق ایشان در ذهن او اثر بدی دارد و تازه او می تواند نیازهای جنسی خود را با شریک دیگری برطرف کند که البته حق اوست.
سلام - به نظر من ، هرچه زودتر عروسی کنيد و برويد سرخونه و زندگيتون .
گردآفرید فکر نمی کنی داری یه کم تند صحبت می کنی؟مشکل ایشون عدم آمادگی فکریه چیزی که بیشتر افراد بهشون اعتنا نمی کنن سارگل پیشنهاد می کنم به یه متخصص زنان مراجعه کنی تا از کم و کیف موضوع آگاه بشی و حتما با نامزدت صحبت کن و این مطالبی که اینجا برای ما گفتی رو به خودش بگو ازش بخواه که کمکت کنه که به این آمادگی فکری برسی تا بتونید یه سکس جذاب و مهیج تری با هم داشته باشید
در پناه حق
پسر یا دختر خوبم
عدم آمادگی فکری! . . .احتمالاً برداشت نادرست ایشان از ازدواج است،زیرا به هر حال هر دختری باید آماده رابطه جنسی و آغاز آن در دوران نامزدی از سوی نامزدش باشد؛ می اندیشم ایان از ازدواج تصویری خیالی در ذهن داشته و نمی دانند یکی از ابعاد آن که رفع نیاز جنسی است؛لذا بنده پیشنهاد می کنم تا افزون بر پزشک زنان به یک متخصص روانکاوی نیز مراجعه نمایند.
گرد آفرید خیلی ها خودشون رو در بدو امر برای رابطه جنسی آماده می کنن و فکر می کنن که اطلاعات کافی و لازم رو دارن ولی وقتی در شرایطش قرار می گیرن به این نتیجه می رسن که نه تنها هیچ اطلاعی ندارن بلکه از مرحله هم پرتن
نیاز جنسی بر خلاف آنچه که در ظاهر قضیه دیده میشه موضوعی است که بیشتر تمایل به روح آدمی داره تا جسم
دخترها به چهار دلیل در این موارد دچار مشکل میشند
1-عدم اطلاعات کافی
2-مشکلات دوران تجرد
3-فرهنگ خانواده
4-شرایط روحی
به نظر من این خانم بیشتر مشکلش در موضوع شماره 1 و 3 هست تا شماره 4 اشتباه میگم سارگل؟
سلام.
معذرت مي خوام...ولي چون حيطه تخصصي منه نظرم رو اعلام مي كنم. متخصص زنان و زايمان هيچ كدوم از اين خواسته هاي شما را نمي توانند بر آورده كنند! اين ها كار روانشناس باليني است.
هم با گردآفريد موافقم هم نقطه سر خط...ما متاسفانه در مورد مسائل جنسي و جنس مخالف هيچ آموزشي نديديم.
سارگل جان...كتاب هاي زيادي هست. من دو كتاب زير كه توسط نسل نوانديش منتشر شده را پيشنهاد مي كنم:
راز هايي درباره عشق/ باربارا دي آنجليس
رارهايي در مورد مردان كه هر زني بايد بداند/ باربارا دي آنجليس
در ضمن تا اون جايي كه من مي دانم صيغه محرميت واسه روابط جنسي نيست...واسه اينه كه شما بتوانيد آزادانه با هم بيرون برويد مثل خواهر و برادر! براي تمايلات جنسي بايد صيغه نكاح جاري بشود...به توضيح المسئل و فيلم من ترانه 15 سال دارم رجوع كنيد!
یه سئوال می تونید کتابی در زمینه جراحی های زنان مانند برداشتن رحم و کتابی هم در زمینه عمل پروستات آقایون معرفی کنید؟
در پناه حق
سلام به همه بروبچ و همين طوردوستمanigmaببين دوسته من براي همه مشكل پيش ميياد از اين حرفت خوشم نيومد همه مشكل دارند يكيشم sargol خانومه پس كمكش كن اگرم كمك نميكني باعث خجالت وناراحتيشم نشو