سلام.
ببخشید امیدوارم از نظر من ناراحت نشید. اما بنظرم شما در سطح ظواهر موندید. من شما رو سرزنش نمی کنم. در یک کلام می گم جواب منفی بدید. چون وقتی بدلتون نمی شینه بهتره که ایشون رو معطل و دلبسته خودتون نکنید. بدی خواستگاریهای ایرانی همینه. معمولاً پسر تنها یک گزینه رو پیش پای خودش می دونه و تصور می کنه که دختر مورد نظرش از آسمان آمده و تمام عیبهای او را کوچک و همه خوبیهایش رو بزرگ می بینه. اما در مورد خانمها -منظورم همه نیست اما شواهد نشون میده که خیلی های اونها- بنظر وضع فرق داره. و اگر همون زمان کسی به خواستگاری اونها بره که بعنوان مثال شبیه به بازیگر مورد علاقه اونها یا اصلاً خود بازیگر مورد علاقه اونها باشه حتی با وجودی که دختر رو دوست نداشته باشه بسرعت نفر اول رو کنار می گذاره و با تمام امید و آرزوش نادیده می گیره و به سمت کسی که دوستش داره میره!!! در واقع مفهوم دوست داشتن توی ذهن خانمها ظاهراً کمی متفاوت هست متاسفانه!!! :(
پس لطفاً به فردی جواب مثبت بدید که به دلتون میشینه و قبل از اینکه زندگی زیر یک سقف رو آغاز کنید از چشمتون نمی افته
موفق باشید
- - - Updated - - -
من با این حرف کاملاً مخالفم خانم نیلوفر92 . متاسفانه این ما آدمها هستیم که عادت کردیم با چشمانمون تصمیم بگیریم و قضاوت کنیم. قطعاً چهره یا ظاهر انسانها نمی تونه گویای شخصیت و هویت اونها باشه.