دوست عزیز متاسفانه دیدتون نسبت به دین خیلی سطحی و بچه گانه بود! اینقدر که حوصله جواب دادن به اشکالاتتون را ندارم فقط بگم یکبار دیگه از اول برای ساخت اصولی مبانی دینیتون تلاش کنید، دین شما در حال حاضر سنار نمیارزه! البته ببخش که اینجوری گفتم قصدم این بود یک تلنگری بهت زده باشم! پس یعقوب (ع) که با وجود نبوت بلاهای زیادی داشت باید .... (استغفرلله)
ولی واسه مشکلتون:
1-شما تاحالا دیدی کسی تشنش باشه بجای اینکه بره آب بخوره تو نماز شب از خدا بخواد تشنگیشو رفع کنه!!!! مرد مومن 8 سال دست دست کردی! اون بنده خدا هم شاید نیاز به ازدواج داشته تا کی باید صبر میکرده آخه؟!!!!!!
2-ممکنه مدتی از کسی خوشش میومده و متوجه علاقه شما هم بوده ولی میخواسته شما مطرح کنی و بهتون بگه منتظرش نباشید این همه سال که شما بازم نگفتی (تقصیر خداست عزیز؟)
و آخر اینکه: ترم دوم دانشگاه که بودم علاقه شدیدی به دختر همسایمون که اسمش فهیمه بود پیدا کردم. اینقدر که ساعتها تو لابی خونه وقت تلف میکردم تا رد بشه و ببینمش! شبا واسش گریه میکردم و همش دعا میکردم و از خدا میخواستم منو بهش برسونه. ولینشد! بعدها ازدواج کردم و ایشونم بعضی وقتها میبینم. الان بقدری خوشحالم که بهش نرسیدم و همسرم ازهر نظر از اون بهتره! حکمت مستجاب نشدن دعاهامودیدم! شما هم توکل کن و دفعه بعدم یکمی درست عمل کن!