سلام :) بعد از مدت ها اولین پستم رو تو تاپیک شما می زارم ...ی چیزی می خوام بگم شاید برای شما خوشایند نباشه و قطعا برای خودمم گفتنش خوشایند نیست ولی اون نام کاربری که دارید که کنارش نوشته شده برده....در من این حس رو ایجاد می کنه که شما فردی حقیر و ضعیف هستی....به عنوان یک زن باید بهتون بگم که هیچ زن نرمالی از اینکه همسرش (یا به طور کلی جنس مخالف) در مقابلش حقیر و ضعیف باشه خوشش نمیاد و لذت نمی بره...(البته در توضیحاتی که دادید بیشتر رو این غرور طرف مقابل تاکید داشتید ولی از روی توضیحات شما نمیشه نتیجه گرفت شما دوست داردید برده باشید ....نمی دونم شاید همین جوری این نام رو انتخاب کردید !!!)
درسته ...شاید منظور شما همه شرایط زندگی نیست و شاید ممکنه حس شما فقط در بعد ارتباط جنسی باشه....
ولی این بعد هم خیلی خیلی مهم و اثر گذار هست تو زندگی
طبیعت ی خانم اینجوریه که از مرد مقتدر و قوی خوشش میاد. کسی که بتونه به قول معروف تکیه گاه آدم باشه....
این تو ذات همه خانم های نرمال هستش...
من دنبال این نیستم که بگم شما بیمارید یا حس شما حسی بیماره یا طرف مقابل شما بیماره...
شاید به قول خودتون این بیماری نباشه ولی دور شدن و جدا شدن از طبیعت انسانیه....
مثل اینکه ی مرد دوست باشه لباسهای زنانه بپوشه شاید اگه منطقی فکر کنیم اون مرد با پوشیدن لباسهای زنانه آسیبی به خودش نمیزنه...
شایدم دختری پیداشه که مشکلی با این علاقه اون مرد نداشته باشه..
پوشیدن این نوع لباس ها به اون مرد احساس آرامش بده....
ولی هیچ کدوم ا ز دلایل بالا دلیل نمیشه بگیم این کار این مرد مشکلی نداره و نیاز به درمان نداره...چون این کار ی جور ناهنجاریه و دور از طبیعت مرده...
در مورد شما هم فکر میکنم همین طور باشه.
البته سوال اصلی شما در مورد حذف این حس بود.
به نظر من اول از همه باید تلقین رو تو خودتون از بین ببرید و سعی کنید در این زمینه رویا پردازی نکنید یعنی برای خودتون فانتزی ها ذهنی اینجوری نسازید....دنبال فیلم ها یا کتاب هایی در این زمینه هستن اصلا اصلا نرید....
بعدش فکر میکنم اگر احساس شما واقعا شدیده حتما پیش روان شناس برید تا کمک تون کنهسلام :) بعد از مدت ها اولین پستم رو تو تاپیک شما می زارم ...ی چیزی می خوام بگم شاید برای شما خوشایند نباشه و قطعا برای خودمم گفتنش خوشایند نیست ولی اون نام کاربری که دارید که کنارش نوشته شده برده....در من این حس رو ایجاد می کنه که شما فردی حقیر و ضعیف هستی....به عنوان یک زن باید بهتون بگم که هیچ زن نرمالی از اینکه همسرش (یا به طور کلی جنس مخالف) در مقابلش حقیر و ضعیف باشه خوشش نمیاد و لذت نمی بره...(البته در توضیحاتی که دادید بیشتر رو این غرور طرف مقابل تاکید داشتید ولی از روی توضیحات شما نمیشه نتیجه گرفت شما دوست داردید برده باشید ....نمی دونم شاید همین جوری این نام رو انتخاب کردید !!!)
درسته ...شاید منظور شما همه شرایط زندگی نیست و شاید ممکنه حس شما فقط در بعد ارتباط جنسی باشه....
ولی این بعد هم خیلی خیلی مهم و اثر گذار هست تو زندگی
طبیعت ی خانم اینجوریه که از مرد مقتدر و قوی خوشش میاد. کسی که بتونه به قول معروف تکیه گاه آدم باشه....
این تو ذات همه خانم های نرمال هستش...
من دنبال این نیستم که بگم شما بیمارید یا حس شما حسی بیماره یا طرف مقابل شما بیماره...
شاید به قول خودتون این بیماری نباشه ولی دور شدن و جدا شدن از طبیعت انسانیه....
مثل اینکه ی مرد دوست باشه لباسهای زنانه بپوشه شاید اگه منطقی فکر کنیم اون مرد با پوشیدن لباسهای زنانه آسیبی به خودش نمیزنه...
شایدم دختری پیداشه که مشکلی با این علاقه اون مرد نداشته باشه..
پوشیدن این نوع لباس ها به اون مرد احساس آرامش بده....
ولی هیچ کدوم ا ز دلایل بالا دلیل نمیشه بگیم این کار این مرد مشکلی نداره و نیاز به درمان نداره...چون این کار ی جور ناهنجاریه و دور از طبیعت مرده...
در مورد شما هم فکر میکنم همین طور باشه.
البته سوال اصلی شما در مورد حذف این حس بود.
به نظر من اول از همه باید تلقین رو تو خودتون از بین ببرید و سعی کنید در این زمینه رویا پردازی نکنید یعنی برای خودتون فانتزی ها ذهنی اینجوری نسازید....دنبال فیلم ها یا کتاب هایی در این زمینه هستن اصلا اصلا نرید....
بعدش فکر میکنم اگر احساس شما واقعا شدیده حتما پیش روان شناس برید تا کمک تون کنه