-
موژان جان، من نظر کارشناسی نمیتونم بدم اما تجربه شخصی خودم تو زندگی این بوده که آقایون اگه شرایط و قصد ازدواج داشته باشند اطراف خودشونو خیلی خیلی خوب بررسی میکنند که خدایی نکرده یه کیس خوب و مناسب رو از دست ندن...
من هم مثل شما فکر میکنم که اگه یه خانوم بخواد ابراز علاقه کنه با توجه به این که ما دیگه تو عصر حجر زندگی نمیکنیم مانعی نداره. ولی اول شما شرایط طرف مقابلو بسنج، ببین اصلا قصد ازدواج داره یا نه؟ چون در صورتی که شرایطش برای زندگی مشترک محیا نباشه یا شما و احساستون مورد سو استفاده قرار میگیرید یا این که تلاشتون کلا بی نتیجه میشه.
وقتی از قصد ایشون مطمئن شدید میتونید از یک دوست مطمئن بخواید که شمارو به عنوان یه دختر خوب و اصیل و مناسب به ایشون معرفی کنه... یه دوستی که از میزان علاقه شما به ایشون حرفی نزنه... و رازدار و امین باشه... بقیه قضایا دیگه به هوش و زکاوت شما مربوط میشه که بدون این که ایشون از تمایل شما بویی ببره خودش قدم جلو بذاره و باب آشنایی رو باز کنه...
فقط قبلش بگم که از قصد قطعی ایشون برای ازدواج مطمئن بشید. و گرنه شرایطتون میشه مثل الان من
با آرزوی خوشبختی
-
موژان عزیز ببخش که تو پست شما این حرفامو می نویسم
حرفم خطاب به مدیر واون دسته افرادیه که پستا وتاپیکای مختلف ایجاد کردن در مورد منع روابط دوستی دختر وپسر
چرا همیشه صورت مساله رو پاک می کنید؟؟؟؟؟
مگه میشه تو دنیای امروز جلوی روابط دو جنس مخالفو گرفت
صدها بار هم بگن باز هم روابط این چنینی وجود خواهند داشت
اما بهتره راه درستش آموزش داده بشه
بهتره از جنس مخالف یه گول نسازن
بزارن همدیگه رو راحتو بدون مخفی کاری بشناسن
اینجوری هم صدمات روحی کمتر میشه وهم چشمو گوشا باز میشه
دلیل این همه اتفاقای بد همین پنهون کاریا وترسیدناست
-
مرسی سارا جان. از صمیم قلب آرزو می کنم که مسئلتونو حل کنین و به آرامش حقیقی برسین.
مرسی آقا سینا. فکر می کنم منظور مشاورای سایت دوستی هاییه که صرفا به خاطر ارضای نیازهست و اتمامش باعث ضربه روحی می شه. والا فقط با تعصب می شه جلوی ارتباط سالم رو گرفت.
فکر می کنم این که حتما باید یه آقا پیش قدم برای ازدواج بشه زمینه مذهبی هم نداره. ازدواج پیامبر اسلام هم از چنین قاعده ای پیروی نکرده. حالا این که تجربه ثابت کرده جامعه ما تو بعضی از موارد جنبشو نداشته مساله دیگه ای هست.
کاملا حرف همه دوستانی که منو منع کردن تا فقط بر پایه احساس بی گدار به آب نزنمو قبول دارم.
اما تصمیمم فعلیم : من از خدا خواستم اگه صلاحه درست بشه اگه نیست هم فکرمو آزاد کنه. اگه هم دوباره دیدمش (کمتر از 1 درصد احتمال داره) فقط دیگه ازش فرار نمی کنم. یه سوال کاری می پرسم ببینم برخوردش چیه. فعلا هم سعی می کنم کاری با آدرس اینترنتی و شماره موبایل کاریش نداشته باشم با اینکه می تونم راحت جواب سوال ذهنی که خیلی دوست دارم جوابشو بدونمو بگیرم.
واقعا هیچی نفهمید یا به روی خودش نیاورد یا اگه می فهمید عکس العملش چی بود. اینم کنار خیلی دیگه از سوالای زندگی.
-
به نظر منم بد نیست که شانست رو امتحان کنی . بالاخره دیدی پسر خوبیه و توام که نیتت هوس نیست . دکتر مجد هم میگه "هیچ رابطه ای از طرف یه مرد شروع نمیشه . اگرچه در ظاهر این مردا هستن که شروع کننده اند. اما هیچ مردی تا از طرف یه خانم یه نشونه نبینه به طرفش نمیره " این حرف رو در سی دی اول هشت گام ازدواج زدن دکتر مجد
به نظر منم علاقه ت رو عنوان نکن. یه کمی بیشتر خودت رو در معرضش قرار بده . پسرا تیزتر از اون هستن که متوجه نشن. اگه دیدی بی تفاوته بی خیال شو . ولی اگه دیدی اونم بی میل نیست می تونی بیشتر بشناسیش. فقط عاقلانه رفتار کن حتما
الانم عهد قدیم نیست که دخترا بشینن تو خونه و آفتاب و مهتاب رو نبینن تا یکی ندیده و نشناخته بیاد سراغشون . بالاخره خودتم باید یه فعالیت اجتماعی داشته باشی و جلوی چشم باشی.
-
مرسی آسمانی جان. موافقم. دخترا خیلی کارا واسه جلب نظر انجام می دن. بعضی هاش خوبه و بعضی هاش نه. من فرصت نوع خوبش رو هم نداشتم. انصافا فرصت شناخت بیشترش رو هم نداشتم. 1 ساله ذهنم درگیرشه گاهی از فکرش فرار می کنم. می خوام بسپارم به خدا. من نمی تونم واسش فیلم بازی کنم سوال الکی بپرسم :(
ممنون که به فکر حل مسالم بودین.