-
سلام دوستان من تازه ژست ها رو خوندم،نمیدونم چی باید بگم من برگشتم خونه مون
شوهرم وقتی خونه مون بود ازم خواست برگردیم ولی من رضایت ندادم و داشت تنهایی برمیگشت که پدر و مادرم ازم خواستن باهاش برگردم چون ممکنه تو راه اتفاقی براش بیفته ،هر کاری کردم راضی نشدن من بمونم و حالا از اومدنم پشیمونم من تصمیممو گرفته بودم و میخاستم طلاق بگیرم ازش متنفرم نمیدونم چیکار باید بکنم؟ منتظر بمونم و حق طلاقو ازش بگیرم و بعد برم خونه پدرم؟
تازه خانوادش همه چی رو گردن من انداختن که به خاطر من تصادف کرده و من باعثش شدم،انگار من براش نامه فرستاده بودم که بیاد دنبالم....
Sinéad و شمیم الزهرای عزیز ممنون کمکم کردین تنهام نذارین .میخام باز برگردم خونه پدرم چون من مطمئنم که شوهرم درست نمیشه
-
خانومی سلام
ببین کلا دور تالار رو یه خط قرمز بکش و سعی کن از مشاوری کمک بگیری که هر لحظه بتونی باهاش تلفنی یا حضوری ارتباط داشته باشی.
خیلی شتاب زده عمل میکنی.بین خونه پدرت و همسرت در رفت و امدی.
یه تصمیم درست و اساسی بگیر.نمیگم جدا شو.اما برای رفع مشکلت یه راهی پیدا کن.اگر بدون اصلاح همسرت برگردی سر خونه زندگیت دوباره همون اشه و همون کاسه.
قبلا بهت گفته بودم اگر رفتی خونه پدرت و خواستی برگردی سعی کن با گذاشتن شرط و شروط و حل مشکلت برگردی.الان خودت بگو این چند روز وقفه و دوری و ...چه کمکی به حل مشکلت کرد؟
حالا اگر هر برگردی باز خونه پدریت همسرت میدونه چند وقت دیگه برمیگردی بدون مشکل و دغدغه ای.
خوب بود از پدرت میخواستی همسرت رو ببره و برسونه.
خانومی
مشکل تو خونه پدرت رفتن یا خونه همسرت موندن نیست.اگر میخواهی برگردی دوباره خونه پدرت اصلا چرا امدی؟
مشکل تو گرفتن حق طلاق نیست.تو فقط یه مشکل داری اونم اینکه برای شوهرت محکم و پابرجا شرط نمیذاری که الا و لله باید بری پیش مشاور.وگرنه من دیگه حاضر نیستم باهات زندگی کنم.