نوشته اصلی توسط
kiann
خانم شیما آیا شما مردها را میشناسید؟تا قبل از ازدواج شاید نه اما الان احساس می کنم شناخت بهتری نسبت به قبل دارم
آیا همسر خود را آدم منصفی میدانید؟نه این یکی رو شرمنده همسرم کاملا 2 شخصیت متفاوت دارد شخصیتی که در ذهن از خود دارد همان شخصیتی که به من میگفت من دوست دارم همسرم تا ساعت 12 شب هم در خیابان باشد از نظر من مشکلی ندارد اما اگر ساعت 2 ظهر در خیابان باشم شاید کار هم داشته باشم اما حتما دعوا داریم که چرا سر ظهر خیابان بوده ای
آیا میدانید فراهم کردن امکانات زندگی و پرداخت هزینه های عروسی به تنهایی و قبول مسوولیتهای زندگی مشترک چه استرس و فشار عصبی را به یک پسربچه 25 ساله وارد میکنه؟من اگه انقد استرس داشتم زمانی که درس میخواندم آن هم تنها دو روز در هفته بقیه اش را به جای این که در خانه تک و تنها بنشینم و در مورد همسرم خیالبافی کنم و حس بدبینی ام را تقویت کنم در یک آژانس کار میکردم
آیا همسر شما عکس العملهای هیجانی تهاجمی یا تدافعی از خود بروز نمیدهد؟تا دلتان بخواهد
آیا شما و خانواده شما او را بعنوان یک مرد با توان اداره زندگی پذیرفته اید؟از چه نظر فرمودید بزرگوار,از نظر عاطفی نه و از نظر مالی هم نه
اگر میخواهید چنین مردی عاشق شما باشد و خود را وقف شما کند باید خود را تسلیم محض او کنید آنهم زمانی که در اوج قدرت اید و میتوانید جلو او بایستید نه زمانی که در موضع ضعفید(طوری که او هم بفهمد).(وقتی همسرم میگه من میام دانشگاه یه کاری می کنم آبروت بره شما در نهایت میتونی بگی بله عزیزم شما مطمئنا توانایی انجام این کارو داری ولی این کار در شان شما نیست اونوقت بعدش که به این ماجرا فکر میکنی از همسرت چه ذهنیتی می مونه ) اگر میخواهید آزاد باشی تسلیم شوید ، که اگر مرد منصفی داشته باشی به آزادی ات می رسی.
پشت او را خالی نکن حتی در مقابل خانواده ات ولی به او بفهمان کاری که کردی شاید درست نبوده و به خاطر او چنین کاری انجام داده ای.(اون زمانی که با مامانم دعوا کرده بود من باهاش قرار ملاقات گذاشتم دقیقا چیزی که تو ذهنم بود گفتم الان همسرم میاد و میگه از اتفاقی که افتاده متاسفم ولی فک میکنی چیکار میتونیم بکنیم اونم که اومد گفت من همینم خوبته بمون والا هم بیا جدا شیم من خیلی کار بوده مامانتو کتک نزدم(تو اون قضیه هم مامانم مقصر بود هم مامانم اما شروع و تحریکش با همسرم بود) )
از خانواده خودت بخواه تا درک کنند که نمی توانی پشت همسرت را خالی کنی و تحکم او را زیر وال ببری.خانواده من بد من نمی خوان ولی همسرم احترام منو نگه نمی داره چند بار جلو خانوادم سرم داد زده پشت تلفن بد صحبت کرده از نظر مالی هم که تعطیل