RE: ادامه زندگی تنها به امید گرفتن مهریه
[quote=barani]
سلام صدف جان عزیزم من تاپیک قبلیتو خونده بودم و در جریان بودم ولی بابت مریضیت خیلی ناراحت شدم انشاله که هر چه زودتر بهبودی حاصل بشه
عزیزم راجع به جدایت من نمی تونم نظری بدم امیدوارم کارشناسها به خوبی راهنمایت کنن
ولی در مورد مهریه یه چیزی میدونم گفتم شاید برات مفید باشه
تو تاپیک قبلیت اگه اشتباه نکنم نوشته بودی که پدر همسرت فوت کرده و یه خونه ازش به ارث مونده شما میتونید اون خونه رو توقیف کنید و از سهمی که شوهرتون به ارث میبره مهریه تونو طلب کنید ولی باید از طریق ثبت اسناد شماره ثبت خونه رو به دست بیارید و مراحل توقیف رو انجام بدید.
زندگی، خاطره آمدن و رفتن ماست
لحظه آمدن و رفتن ما ،تنهائی ست
[سلام عزیزم. 2 تا خونه ارثی و یک مغازه گرونقیمت دارن. ولی فعلن تا زمان زنده بودن مادرش اختیارات دست مادرشه و چیزی قانونا به نامش نیست. یعنی باز میشه اونها رو توقیف کرد؟
عزیزم اون اموال به نام پدرشه؟
اگر به نام پدرشه می تونی این کارو بکنی و ربطی نداره الان اختیارش باکیه
یا به کسی وکالت داده باشه
فقط اگر قصد داری مهریه بگیری چیزی بهش نگو تا سریع به نام کس دیگه نکنه
زود بایه وکیل صحبت کن برای کارهای اجرایی که کجا بری و چیکار کنی (تو خود دادگاه های خانواده اتاق ارشاد هست هزینه ی هم برات نداره )و بعد قبل از اجرا گذاشتن مهریه توقیف کن تا بعدنتونن به نام کس دیگه بزنن
حتما می تونی مهریه رو بگیری با این شرایط
البته بسته به مقدار مهریه ات
مقدار مهریه ات چه قدره؟
وبعد یه وکیل می گیری و طلاقتو ازش می گیره
حتما پیش وکیل برو و شرایطو کامل براش بگو
سلام صدف جان
عزیزم اون موردی که من در جریانش بودم خونه به نام پدر فوت شده طرف بود ولی مادر در اون ساکن بود و سهم همه فرزندان و مادر مشخص شده ولی فعلا تقسیم نشده بود ولی با توقیف اون خونه حکم اومده بود که هر وقت ملک فروش بره از سهم شوهر اون مهریه دوستم مطالبه بشه . اون ملک هم در اختیار مادر بوده. مثل مورد شما ولی عزیزم اگه در این مورد با یه وکیل کار بلد مشورت کنی همه شرایطش رو بهت میگه .
صدف جان اگه هنوز به شوهرت علاقه داری فعلا اقدامی نکن چون بعدش دلتنگش میشی و این اذیتت میکنه. من تجربه اش رو دارم .تا اونجایی که میتونی واسه حل کردن مشکلات سعی خودتو بکن تا بعدا اگر و ای کاش به میون نیاد. قربونت برم مراقب سلامتیت باش
زندگی، خاطره آمدن و رفتن ماست
لحظه آمدن و رفتن ما ،تنهائی ست
صدف جان
توی تاپیک قبلیت یادمه میگفتی که خیلی از خانواده شوهرت سری و فک نمیکنم از نظر مالی به مهریه نیاز داشته باشی. اصرارت برای مهریه گرفتن فقط بخاطر انتقامه؟؟ نمیدونم مریضیت چیه اما حدس میزنم!، اونجوریم که خودت گفتی استرس برات خطرناکه پس چرا میخوای با درگیر کردن خودت بیشتر به سلامیت آسیب بزنی؟ اگه شرایطت این نبود تشویقت میکردم که حتما هم دنبالش بری تا بفهمه که خیلی راحت با احساس یه زن نباید بازی کرد و ازدواج مسئولیت داره. اما مشخصه که روحیت خیلی حساسه و آدم پر استرسی هم هستی و این دوره زمونه مهریه گرفتن واقعا دوندگی و دردسر داره. روز به روزم داره قانونای جدید میاد و سخت ترم میشه.اینکه خودت بشینی و دنبال راه حل برای گرفتش باشی کلی درگیرت میکنه. اگه واقعا میخوای اینکارو بکنی با کمک خانوادت و یه وکیل درست حسابی اقدام کن و خودتو درگیر نکن.اگرم میتونی ببخشی و خودتو خلاص کنی که چه بهتر....