RE: عدم تمایل همسرم به رابطه
سلام
خانم T.T عزیز
موضوع شما خیلی مبهم هست در هر تایپیکی که میزارید کم اطلاعات میدید. مساله رو باز کنید چند وقت عقد بودید ؟ میزان رابطتون تو عقد چقد بوده ؟ ایا هیچ رابطه ای نداشتید که ایشون از شما زده شدن یا در حد عرف بوده ؟ با چه رفتار و لحنی بهشون گفتید که نباید تو عقد رابطه داشته باشن با شما و چه حدی براشون مشخص کردید ؟از لحاظ عاطفی رفتارشون چطوره ؟ در صورتی که همه اینا گفته بشه میشه بررسی کرد که مشکل دارن یا از رفتار شما زده شدن ؟
1سال عقد بودیم
رابطه جنسی نداشتیم یعنی ما تئ این دوران کاری نمیکنیم جز به ارگاسم رسوندن همسر
مشاوره قبل ازدواجم که میریم آزمایشگاه گفت به جفتمون تو این دوران رابگه اونجوری نداشته باشین
من تو دوران عقد با ناز و ادا و عشوه گفتم کوچولوام بذار 2.3 ماه ار ز عروسیمون بگذره بعد
تو خونه که میاد همش پای بازی فوتبال اینترنت هست
همش من میرم بغلش میکنم نازو بوسش میکنم واسش میرقصم
اما از بس مامانش موش میدونه تو زندگیمون فکر کنم یکم از چشمش افتادم
نقل قول:
من قبل ازدواج به همسرم گفتم فعلأ كوچيكم يه چند ماه بعد اما وقتى ازدواج كرديم گفتم من آمادگيش و دارم اما كاري انجام نميده
به مشاورم گفتم گفت اينا همش بهونه هست فكر كنم نميتونه رابطه برقرار كنه
بهش گفتم برو دکتر میگه من چیزیم نی برو یکی رو بردار اون وقت ببین بلدم یا نه
خانوادم گفتن اگه تا عید کاری انجام نده به خانوادش میگن
مامانم میگه مگه میشه یه دختر جوون و خوشگل تو خونه باشه اون وقت کاری نکنه
نميدونم ديگه چيكار كنم
در رابطه با مشکلتون حرفی ندارم .
فقط موضوعی که برام جالب بود اینه که این قضیه به خانواده ی شما چه ارتباطی داره ؟
چرا باید خانواده تون مسئله ای به این مهمی رو بدونن و بدتر از اون در این مسئله دخالت کنن ؟؟
اونوقت شما میگی مادرش یادش میده ؟؟
خب خود شما که کارت اشتباه تره همچین مسئله ای رو به مادرت گفتی ..
حالا میدونی اگر شوهرت متوجه بشه این مسئله رو به خانواده ت گفتی چقدر روابط بینتون بهم میریزه ؟؟ تو همین تالار نمونه شو داشتیم ..
عزیزم تنها توصیه ای که میتونم بهت بکنم اینه که کسی رو حتی پدر و مادرت رو وارد حریم خصوصی زندگیت نکن .. هیچ وقت ..
خب مساله مهمی هست
چون علاقه شوهرم هر روز به من کمتر میشه
سلام عزيزم
به نظر من اول سعي كن ببين از لحاط روحي رواني همسرت چه حسي داره، يعني از اين نظر آرامش داره يا نه باهات راحته يا نه؟ سعي كن بهش آرامش بدي يه مدت بهش فشار نيار كه چرا اينكارو نمي كنه
بعد از نظر جنسي ببين علايقش چه جوريه؟ مثلا با چي بهتر تحريك ميشه يا نظرشو از لحاظ جنسي جذب مي كنه( سعي كن تو خونه لباساي باز و تنگ بپوشيو هميشه تميز و آرايش كرده باشي حتي به لباس زيرت هم توجه داشته باش)
يادت باشه اول روحي رواني بعد جنسي
اصلاً به هيچ وجه اين موضوع رو به خانوادت نگو و راستي جلوي همسرت بروز نده كه نسبت به مادرش اونجوري فكر مي كنيو از خانوادش انتقاد نكن.
عزیزم چون مسئله ی مهمی هست باید تو خلوت خودتون حلش کنی ..
تو دید خانواده ت رو نسبت به همسرت عوض میکنی با این کار .. و بعدها که این مشکلتون حل بشه همیشه گوشه ی ذهن خانواده ت این مسئله هست و حتی امکان داره تو یه بحث این موضوع رو به شوهرت بگن و اون رو تحقیر کنن ..
باید ریشه ی این رفتارش رو پیدا کنی .. اگه تو دوران عقدتون ادم گرمی بوده و تمایلات جنسی ش رو بروز میداده پس حتما یه مشکل روحی داره که باید حل بشه ..
راه حلش هم پیش خانواده ت نیست !!! بین خودتون دو نفر و با کمک گرفتن از یه مشاور حل میشه ..
از همین الان یاد بگیر که مسائل خونه رو به هیچ عنوان پیش خانواده ت و بیرون از حریم خصوصی تون نبری .. حتی بی اهمیت ترین موارد .. چون ممکنه یه روزی بر علیه خودت و شوهرت ازش استفاده بشه .. ( دیدم که دارم میگم )
سلام خانوم ت ت
بله مسئله مهمی هست ولی اونقدر خصوصیه که نباید هیچکسی غیر از یه مشاور متخصص و شما دونفر بدونه. بهتره دیگه این مسئله رو پیش مادرتون ابراز نکنید و از دخالتهای اونها جلوگیری کنید. حس بدی هم که نسبت به مادر ایشون دارید سعی کنید از بین ببرید و هیچوقت این حس رو بخصوص نزد همسرتون ابراز نکنید. برای گرم شدن روابطتون دوستان به قدر کافی گفتن. امیدوارم مشکلتون حل بشه
مرسی از همگی
چون دلار رفته بالا حب یکم حالش خوب نی
اون نمیاد بریم مشاوره منم که رفتم گفتن این حرفایی که شوهرت میزنه همش بهونس سعی کن بیاریش مشاوره که اون به هیچ وجه نمیاد
مشاورم گفت حالا 1-2 ماهی بهش وقت بدین
تازگی ها هم میگه نمیخوام بدبختت کنم
آخه این چه حرفایی هست
خانوادم خیلی با شعورن و هیچ وقت به روش نمیارن