RE: چه جوری بهش بگم عاشقش شدم؟
دوست خوبم منم فکر میکنم از طریق خواهرتون باهاش درمیون بذارین بهتره . اینجوری حس بهتری پیدا میکنه و اعتمادش در مورد اینکه شما یه رابطه سالم و آگاهانه میخواین بیشتر میشه . بعدم به خودتون نگین عاشق شدم بگین ازش خوشم میاد به امید خدا وقتی با اخلاق و رفتار و طرز فکر هم بیشتر اشنا شدین عشق و علاقه اتون هم بیشتر میشه . البته این نظر منه بازم دوستان راهنماییتون میکنن .
سلام آقای عاشق
یه خورده از خودتون بگید: چند سالتونه؟ تحصیلات؟ و ...
یه خورده هم از دوست خواهرتون بگید: سن؟ و ....
فقط با دیدن عکسشون و چیزایی که تو اون سایته بوده، عاشق ایشون شدید؟ یعنی تا حالا از نزدیک ایشون رو ندیدید؟
راجع به شکست عشقی ایشون هم یه توضیحی می دید...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط افرا90
دوست خوبم منم فکر میکنم از طریق خواهرتون باهاش درمیون بذارین بهتره . اینجوری حس بهتری پیدا میکنه و اعتمادش در مورد اینکه شما یه رابطه سالم و آگاهانه میخواین بیشتر میشه . بعدم به خودتون نگین عاشق شدم بگین ازش خوشم میاد به امید خدا وقتی با اخلاق و رفتار و طرز فکر هم بیشتر اشنا شدین عشق و علاقه اتون هم بیشتر میشه . البته این نظر منه بازم دوستان راهنماییتون میکنن .
آره به خواهرمم گفتم از یکی خوشم اومده نگفتم عاشق شدم.
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MOHAMMAD2020
سلام آقای عاشق
یه خورده از خودتون بگید: چند سالتونه؟ تحصیلات؟ و ...
یه خورده هم از دوست خواهرتون بگید: سن؟ و ....
فقط با دیدن عکسشون و چیزایی که تو اون سایته بوده، عاشق ایشون شدید؟ یعنی تا حالا از نزدیک ایشون رو ندیدید؟
راجع به شکست عشقی ایشون هم یه توضیحی می دید...
من 22 و ایشون 21.هر دو هم تو مقطع کارشناسی!
از نزدیک ندیدم ولی خوب هم عکس هم سایت هم تعریف های خواهرم!
به قول افرای عزیز بهتره نگیم عاشق.چون من الان از ایشون خوشم اومده و به نظرم کیس ایده آلی میاد و هنوز زیاد با اخلاقش آشنا نیستم که بگم عاشق شدم.ولی چون شرایط ایده آل من رو داره میخوام پا پیش بزارم تا بعدا حسرت نخورم!
راجع به شکست عشقیش هم هیچی نمیدونم و فقط در همین حد که تازه جدا شده مثل اینکه!
شکست عشقیش!!اگر در طی خاستگاری رسمی نبوده باشه می تونه امتیاز منفی باشه.ساده از این قضیه نگذر.
نمی خوای که همسرت دوست باز باشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
شکست عشقیش!!اگر در طی خاستگاری رسمی نبوده باشه می تونه امتیاز منفی باشه.ساده از این قضیه نگذر.
نمی خوای که همسرت دوست باز باشه؟
مطمئنا نه!
میتونم بپرسم چه تاثیرات منفی میتونه داشته باشه؟هرچند میدونم یه سری تاثیرات منفی داره ولی فکر میکنم منظور شما اینه تاثیرات زیادی داره.
نمیدونم طی خواستگاری رسمی بوده یا نه.ولی بعید میدونم.