RE: در ارتباط چشمی با دخترا مشکل دارم
یه مقدار نگاه کردن بد نیست. به هر حال باید منطقی رفتار کرد. فکر نمی کنم اگه مثلا سر کار مراجع یا مشتری اقا داشته باشی هم مدام نگاهش کنی. یه مقدار نگاه ملایم واسه سلامه و یکی دوتا جمله اقای مشتری باهات حرف می زنه که کارشو بگه و نگاهش می کنی بعدم می ری دنبال کاری که باید براش انجام بدی دیگه. اینطوری نیست که خیلی هم اقاها رو نگاه کنی. با خانما هم همونطوری رفتار کن اما کمتر نگاهشون کن. همین. بالاخره خانم که میاد مراجعه یا مشتریه بهت می گه که اونجا اومده چی می خواد. طولانی هم نمی گه احتمالا. طی یکی دو جمله ای که حرف می زنه نگاه کن بعدم می ری دنبال کاری که ازت خواسته.
تمرین کن کم کم بهتر میشی.
RE: در ارتباط چشمی با دخترا مشکل دارم
منم یه دخترم و از اینکه یه پسر موقع حرف زدن زل بزنه تو صورتم خوشم نمیاد خوب مشخصه که شما باید حین حرف زدن با طرف مقابل تماس چشمی داشته باشید وگرنه این هم حمل بر بی توجهی و عدم علاقه برای ادامه گفتگو میشه پس سعی کنید در حد نرمال به طرف مقابل نگاه کنید . به نظر من اگه موقع گفتگو با کسی به جای اینکه به خودتون بگید دارید با یک خانم حرف میزنید فکرکنیددارید با یه شخص فارغ از دختر یا پسر بودنش حرف میزنید و باید آداب معاشرت رو رعایت کنید بهتر با این قضیه کنار میاید.