RE: در ازدواج ظاهر چقدر مهم هست؟ (سوختگی صورت)
سلام عزيزم. ، اين نظر من ولي خب نه جاي شما هستم و نه ايشون ديدم.
اولا شما سني نداري براي ازدواج الانم كه سن ازدواج بالا رفته ونظر شخصي من اين كه تو سن يكم بالاتر ازدواج براي دختر هم بهتره چون هرچقدر ميگذره منطق بيشتر ميشه و توي سن پايين بنظر من احساس نقش بيشتري داره ، عجله نكن تازه اول راهي انقدر خواستگار بياد برات من نميگم اين آقا رو ناديده بگير ولي خواهش ميكنم عجله نكن تو انتخابت كه بعدش مثل من پشيموني يكم دير بشه و آسيب ببيني.
برات آرزوي بهترين ميكنم .
ولي خود من دوست دارم شريك زندگيم كسي باش كه حس خوبي نسبت بهش داشته باشم وقتي باهاش مهموني ميرم يا تو جامعه هستيم كنار هم و قدم ميزنم كنارش از اينكه باهاشم افتخار كنم و خوشحال باشم:310:
عزیزم غمگین نباش . تو رو خدا عاقلانه فکر کن. تو از همین حالا این قضیه برات مهمه .:305:
از همتون ممنونم
من نمیدونم چرا نمیتونم به جناب مدیر سایت پیام خصوصی بدم
از ایشون خواهش میکنم که این تاپیک رو حذف کنن چون اگه خودش اینو ببینه خیلی ناراحت میشه
دوستان اگه شما میتونید لطفا به ایشون بگید
بازم ممنونم ازتون
برام دعا کنید
همین الان که 3بار رفتی بیرون 2 دل شدی
همین طرز نگاه های مردم بعدا پشیمونت میکنه
چون خودت هم خوشگل هستی
اگه هم خیلی دوستش داری بگو عمل زیبایی انجام بده
تو بیمارستان رازی هم دیدم با لیزر اثر سوختگی رو از بین میبردن
با یک نگاه به اکثر پست هایی که توو این سایت گذاشته میشه مبینی که همه بخاطر یک ایرادی که طرف مقابلش داره دودلن، یکی تیپ و قیافه نداره یکی خانواده خوب نداره یکی مشکلات مادی داره و ... شاید بزرگترین درسی که میشه گرفت اینه که واقعا هیچکس کامل نیست. حالا بحث سر اینه که این نقطه ضعف طرف مقابل چقد برای ما معیار مهمی بوده و چقد این ضعفش برای داشتن یه زندگی مشترک میتونه دردسر ایجاد کنه. به نظر من عیب ظاهری واسه زندگی مشترک مشکل ایجاد نمیکنه چیزی که دردسر سازه اینه که حرف و نگاه مردم برای آدم مهم باشه و اونقد به زندگی مشترک و ازدواجش پایبند نباشه که بعد ازدواج چشمش دنبال مردای خوشتیپ تر باشه! پس اینا مشکل خود آدمه که باید برطرف بشه نه مشکل اون طرف که قیافش ایراد داره. هروقت به این نتیجه رسیدی که خودت این ایرادو نداری حتما به خواستگارت جدی فک کن
موفق باشی
سلام ساراجون خيلي خوب گفتي واقعا هيچ انساني كامل نيست. آهو جان عزيزم نظر ايشون در اين مورد چيه وقتي باهم بيرون بوديد ديگران نگاهتون كردن چه عكس العملي نشون داد؟آبجي گلم يه تصميم نگير كه باعث بشه اون ضربه بخوره.من يكي از كسايي هستم كه ظاهر افراد زياد برام مهم نيست ولي معيارهاي ديگه خيلي برام مهمه توام بايد بگردي اين معيارها رو پيدا كني و بنويسي.عزيزم اين كه گفتي باديدن اين تاپبك ممكنه ناراحت بشه نشون ميده آدم خيلي حساسيه پس براش مهمه و ممكنه يه نفر جلوي اون از زيبايي شما تعريف كنه حتي بي منظور ولي اون به خودش ميگيره.تو خودت فهميدي كه خيلي حساسه پس اين باعث آزارش ميشه.بايد باهاش اساسي حرف بزني و ببيني اون تو چه درجه از حساسيت قرار داره فقط تصميم تو مهم نيست حساسيت اون هم خيلي مهمه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sara 65
با یک نگاه به اکثر پست هایی که توو این سایت گذاشته میشه مبینی که همه بخاطر یک ایرادی که طرف مقابلش داره دودلن، یکی تیپ و قیافه نداره یکی خانواده خوب نداره یکی مشکلات مادی داره و ... شاید بزرگترین درسی که میشه گرفت اینه که واقعا هیچکس کامل نیست. حالا بحث سر اینه که این نقطه ضعف طرف مقابل چقد برای ما معیار مهمی بوده و چقد این ضعفش برای داشتن یه زندگی مشترک میتونه دردسر ایجاد کنه. به نظر من عیب ظاهری واسه زندگی مشترک مشکل ایجاد نمیکنه چیزی که دردسر سازه اینه که حرف و نگاه مردم برای آدم مهم باشه و اونقد به زندگی مشترک و ازدواجش پایبند نباشه که بعد ازدواج چشمش دنبال مردای خوشتیپ تر باشه! پس اینا مشکل خود آدمه که باید برطرف بشه نه مشکل اون طرف که قیافش ایراد داره. هروقت به این نتیجه رسیدی که خودت این ایرادو نداری حتما به خواستگارت جدی فک کن
موفق باشی
سارا جان من با نظرت موافق نیستم متاسفانه
درسته که همه آدما یه ایرادایی دارن و خود ما هم طبیعتا یه ایرادهایی داریم اما این دلیل نمیشه اصل هم کفو بودن رو که تو دین هم خیلی روش تاکید شده رو در نظر نگیریم . درسته که ما می تونیم مواردی رو در نظر نگیریم ، اما نباید این کار از روی احساسات باشه و همینطور نباید این نادیده گرفتن موارد شامل موارد غیر منطقی باشه . اون وقت سرانجامش میشه ازدواج های شاهزاده و گدا که انتهاش فقط در قصه ها خوشه و هیچ سرانجامی نداره. از نظر من اینکه میگن ازدواج شاهزاده و گدا درست نیست ، فقط بحث مالی مطرح نیست ، بحث اینه که ممکنه فرد هر دارایی ای از هر لحاظ مثل زیبایی ، تحصبلات ، ثروت و این طور چیزها داشته باشه که طرفش به طور کلی فاقد اونه و این یه مسئله و چالش بزرگ تو زندگی میشه . اصل هم کفو بودن هر گز نباید زیر سوال بره
و ضمنا اینکه من در ارسال قبلیم هم اگر در صفحه اول بخونید عنوان کردم که آهوی عزیز فقط نباید این مساله رو از دید خودش ببینه . چون آهو در قسمت خوب این قضیه قرار داره و همواره همه تعریف و تمجیدها از زیبایی به سمت اون سرازیر خواهد شد و این یعنی سرازیر شدن تمام تحقیرها به سمت اون آقا که معلوم نیست در دراز مدت چه تاثیری روی رفتارش با آهو بذاره . امیدوارم ارسال اول من رو در انتهای صفحه قبل مطالعه کنید و مثالی که زدم می تونه خیلی راحت این موضوع رو آشکار کنه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سلنا
اولا شما سني نداري براي ازدواج الانم كه سن ازدواج بالا رفته ونظر شخصي من اين كه تو سن يكم بالاتر ازدواج براي دختر هم بهتره چون هرچقدر ميگذره منطق بيشتر ميشه و توي سن پايين بنظر من احساس نقش بيشتري داره ، عجله نكن تازه اول راهي انقدر خواستگار بياد برات من نميگم اين آقا رو ناديده بگير ولي خواهش ميكنم عجله نكن تو انتخابت كه بعدش مثل من پشيموني يكم دير بشه و آسيب ببيني.
ولي خود من دوست دارم شريك زندگيم كسي باش كه حس خوبي نسبت بهش داشته باشم وقتي باهاش مهموني ميرم يا تو جامعه هستيم كنار هم و قدم ميزنم كنارش از اينكه باهاشم افتخار كنم و خوشحال باشم:310:
من فکر می کنم که دختر وقتی سنش بالاتر میره کمتر براش خواستگار میاد این موضوع رو دیگه همه فهمیدن .
ببین می تونی به عنوان بابای بچه ات قبولش کنی یا نه .
خب اگه عشق و علاقه هست طبیعتا اگه بعدها این مشکل بوجود میومد شما رهاش نمیکردی،درسته؟
زمانیکه خودت و ایشون رو درگیراین رابطه کردی باید بفکرمیبودی کمااینکه شما قصدتونم ازدواج بوده و ظاهر رو دیدی...
چه چیزی باعث شد باهاش رابطه برقرار کنی؟
البته شما به "اخلاق و ایمان اشاره کردی "پس لابد میخواید بگید عاشق همین شدید
و ظاهر بخاطر نگاه مردم مهمه؟هر زوجی رو مقایسه میکنن شاید شما تفاوت ظاهریتون بیشترهست ولی مردم بایه نگاه به عمق رابطه که نمیرسند...لطفا اول بفکر خودتون باشید و اگه کاملا مطمئن شدید قول مساعدبدید!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid65
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سلنا
من فکر می کنم که دختر وقتی سنش بالاتر میره کمتر براش خواستگار میاد این موضوع رو دیگه همه فهمیدن .
ببین می تونی به عنوان بابای بچه ات قبولش کنی یا نه .
نه امید . اصلا نظرت رو قبول ندارم . امروزه خواستگارای خوب دختر معمولا از سن 23 یا 24 شروع شده و تا 27 و 28 ادامه داره معمولا . این رو در مورد تمام دوستانم و البته خودم کاملا دارم مشاهده می کنم . بعد هم امروزه تعداد خواستگارای دختر معمولا ارتباط به فعالیت های اجتماعی اون داره . اینو فراموش نکنیم که آهو تازه 21 سالشه و 21 واقعا تو جامعه امروز سن کمیه . کسی رو می شناسم که تو بیست سال ازدواج کرده و الان که حدود هفت هشت سال از ازدواجش می گذره بیان می کنه که واقعا احساس می کنه در زمان انتخاب در خواب بوده و هیچ معیاری به جز همین معیارهای شعاری نداشته و نمی دونسته واقعا علاقه داره مردش چطور باشه .