RE: من به نامزدم شک دارم که قبلا کس دیگه ایو دوست داشته!
بله دوستای عزیز من قبول دارم که نباید دیگه از خودش بپرسم و بهش گیر بدم که همه ماجرارو بگه...واسه همینم هست که دیگه نپرسیدم...و اینجا اومدم تا بهم راهنمایی کنین تا از یه علایمی...با آزمایش کردنش...(نمی دونم!) با یه راهکار غیر مستقیمی بفهمم
من فقط می خوام مطمئن بشم که به خاطر اون شرایطی که گفتم(شرایط مناسبی که با ازدواج با من به دست می یاره) یه وقت حتی خودشو گول نزنه که منو دوست داره در حالی که هنوز به یه نفر دیگه علاقه منده
چون حتی اگه واقعا به من علاقمند نباشه اگه کس دیگه ای توی دلش نباشه من به راحتی می توونم به دلش نفوذ کنم اما اگه باشه نه تنها نمی توونم به دلش نفوذ کنم بلکه قطعا بعد از ازدواج پشیمون میشه و دیگه نمی توونه خودشو گول بزنه
خسته شدم از این تردید و دودلی به خدا! آخه اونم که واسه من 100% نبود...کلی از معیارهام کوتاه اومدم تا توونستم دوستش داشته باشم و الانم واقعا از ته دل دوستش دارم....می ترسم یه روزی که خیلی دیره همه این تلاش موفقیت آمیزم برگرده بخوره تو صورتم!
بیچاره الان خیلی به من توجه میکنه و احساسات نشون میده...اما اگه همش واسه گول زدن من یا حتی خودش باشه!
آقایون میشه بگید آیا واقعا همچین چیزی امکان داره که شماها یه نفر دیگه رو دوست داشته باشید اما به خاطر شرایطی این قدر زیاد به یه دختر دیگه ابراز علاقه کنید و به قولی مخشو بزنید؟!!
و آیا میشه به من بگید با کش دادن این دوران نامزدی من می توونم توی فهمیدن این موضوع (صادق بودن طرفم) موفق بشم؟؟ آیا با گذشت زمان خودشو لو نمیده؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamrava
[align=justify]ولی خیلی بعیده چون مردها با عشق کس دیگه سراغ نفر دوم نمیرنو صبر میکنن تا قبلی فراموش بشه بعد ولی به هر حال میشه بهش فکر کرد:310:[/align]
این احکام کلی رو از کجا میارین؟ :305::303:
دقیقا Rude Boy...
چرا هیچکی به من کمک نمی کنه؟؟؟!!!!!
همیشه اولش با هزارتا امید و ارزو می یام اینجا سوالمو می نویسم که یکی کمکم کنه....اما بعدش پشیمون میشم!!!
همه چی که نباید به مرز طلاق و خیانت برسه که هول کنید بیاین نظر بدین که!!!!! اتفاقا اون موارد هست که همه باید ساکت باشنو بذارن فقط کارشناسا نظر بدن
دو تا سوال پرسیدم
آقایون میشه بگید آیا واقعا همچین چیزی امکان داره که شماها یه نفر دیگه رو دوست داشته باشید اما به خاطر شرایطی این قدر زیاد به یه دختر دیگه ابراز علاقه کنید و به قولی مخشو بزنید؟!!
و آیا میشه به من بگید با کش دادن این دوران نامزدی من می توونم توی فهمیدن این موضوع (صادق بودن طرفم) موفق بشم؟؟ آیا با گذشت زمان خودشو لو نمیده؟؟؟؟
اندیشه جان سلام
خانومی این سوالا یه جورایی کلی هست و کسی هم با اخلاق نامزدت آشنایی که نداره پس احتمال یک جواب منطقی و درست کم میشه
نظر من اینه یک مشاور خانواده وقتی با دو طرف صحبت کنه خیلی بهتر از دوستان اینجا میتونه نظر بده.....
پیشنهاد دارم در کنار مسلط بودن به روحیه مقالات رو بخون و از دوران شناخت نامزدی بهترین استفاده رو ببر
موفق باشی دوست عزیز:72:
انديشه جان مردا مثل ما دخترا نيستن كه تو رودربايسي باكسي بمونن اگه از دختري خوششون نياد يا كس ديگه اي رو دوست داشته باشن هيچ وقت باهاش نميمونن و رك ميگن. مخصوصا وقتي پاي يه رابطه جدي و بلند مدت به ميون مياد اگه شما باهم دوست بوديد ميشد احتمال بديم اون آقا با داشتن محبت كس ديگه تو قلبش سمت تو بياد ولي وقتي پاي زندگي و مسئوليت پذيري به ميون مياد مردا عادت ندارن زن زندگيشون رو هم مثل دوست دخترشون ببينن و خيلي زود با يه رابطه خوب جديد همه دختراي گذشتشون و فراموش ميكنن.به جاي اينكه انقدر رو اين قضيه تمركز كني رو اين تمركز كن كه چيكار كني متفاوت از دختراي اطرافش باشي و قلبش و خودت تسخير كني.
سلام دوست عزیزم
ببین به صرف آهنگایی که گوش می کنه نمی تونی نظر بدی شاید آهنگ غمگین دوست داره
اما به رفتاراش با خودت دقت کن ببین وقتی تو رو می بینه شور و شوق داره شاده کاری به حرفایی که می زنه بهت نداشته باش اون می تونه تظاهر باشه
اما دوست داشن یه بو و رنگی داره که معلومه و جایی برای شک و شبهه باقی نمی ذاره تو خیلی راحت از رفتاراش اینو می فهمی
پس تو صحبتها و برخوردات به رفتارش به اشتیاقی که تو چشماش برای بودن در کنار تو هست به میزانی که برات ارزش قائل میشه به اینطور چیزا دقت کن ببین واقعا حسش بهت تا چه حده
و یه مدتم زمان بده و تو یه بازه طولانی تر این مواردو در نظر بگیر صد درصد می تونی بفهمی که ایا واقعا بهت علاقه منده یا داره به دلیلی به قول شما تظاهر می کنه
کاریم به گذشتش نداشته باش
چون چه قبلا کسی تو فکرش بوده چه نه دلیل بر خوشبختی یا عدم خوشبختی الان باشما نیست. به رفتار الانش دقت کن
شوهرمنم یکی دیگه دوس داشت یه وقتایی میومد به من ابراز علاقه و حسم عالی بودولی بهد یهو ولم می کرد و من قبول می کردم
بهد دوباره من تنها می ذاشت و من گریه می کردم تا برگرده
چون من دوسش داشتم دلم واسه بوش تنگ می شود
نمی دونم واسه چی این کار می کرد و می گوفت حالا که من تحمل می کونم ولی خفه شو و باشررایطی تو قبول می کنم که سگ ببندی قبول نمی کونه ولی اون می گوفت من ناراحتم من براش همه کاری می کردم تا اروم شه ولی دوباره من تنها می ذاشت و من عذاب می داد
گریه می کردم بهد یه وقتایی میومد و من بااغوش بازبودم بهد یه وقتایی که نیومد خودم با گریه و غش و ناراحتی گوفتم بامن میگه من تو نمیخام میگم باید بخای میگه نه نمیشه :302::302::302::302::302::302:
جواب سوال اولت به نظر من بله است و دومی هم شاید بله شاید هم نه.
این تاپیک رو ببین:
از کجا بفهمم که خواستگار واقعا پسندیده؟
اگه بهت علاقمند باشه به نظر من اینکه قبلا کسی در زندگیش بوده یا نه زیاد اهمیت پیدا نمیکنه، با این علاقه و کمک شما براحتی میتونه قبلی رو فراموش کنه. فقط باید مطمئن بشی که تو رو با تمام وجودش میخواد که این هم سخته فهمیدنش، اون تاپیکی که گفتم رو بخون و باز هم از دوستان برای این موضوع فهمیدن علاقه اش مشورت بگیر و پیگیر گذشته اش به نظر من نشو . اگه بهت علاقه داشته باشه و همونطور که گفتی شرایط خوبی که پیدا میکنه باعثش پیشقدم شدنش نشده باشه، اینکه در گذشته کسی رو دوست داشته زیاد اهمیت پیدا نمیکنه.
اندیشه جان حالا چرا انقدر برات مهمه؟ خودت مگه تا این سنی که الان هستی هیچوقت عاشق نشدی؟ نمی دونم ولی فکر می کنم بیشتر ادما عشقو تجربه کردن دیگه پرسیدن نداره که. واسه چی بپرسیو بگی. مهم الانه و بعد از الان.
ضمنا ایشون هنرمندن و اینطور که می گی اهنگسازو ترانه سرا هستن. یه حس باید داشته باشن که بتونن باهاش اهنگ بسازن. لزوما معنیش این نیست که الان عاشقن.
به نظر منم اگه داره اذیتت می کنه همونطوری که ویدا گفت خوبه بری مشاوره خوب ازدواج.
با تشکر از شما آقای bivojdan
بله اون تاپیکو یادمه...اتفاقا خودم بودم که ازتون پرسیدم و هیچ کدوم از اون علائمی که گفتید توش نیست و کاملا برعکسه ...الان خیلی بیش از اندازه حتی به من توجه میکنه...
اما بخوام از رفتارش با خودم بگم اینه که همیشه وقتی منو می بینه یا باهام حرف میزنه خیلی شوق و ذوق داره...اصلا توی این مدت نشده اس ام اسامو دیر جواب بده...در حد زیادی و حد بیش از اندازه متعارف ( به نظر منی که همیشه خیلی سختگیر و سفت و سخت بودم ) قربون صدقم میره...خیــــــــــــلی زیاد در مورد آینده حرف میزنه! کافیه من بگم نظر و افکار ما اصلا به هم نمی خوره یهو 180 درجه حرفش فرق میکنه و تغییر موضع میده! در مورد کش دادن دوران نامزدیمون که من پیشنهاد دادم واسه شناخت بیشتر یکم شاکیه! خیلی شوخی میکنه و سر به سرم میگذاره...در یک روز که حتما باید هم ببینیم اگه نه که 3-4 با زنگ میزنه و کلـــــــی حرف میزنه و خاطره تعریف میکنه!!!:311: و کلا هم فوق العاده ادم شوخ و سرزنده ایه
اما ترس من از صادق نبودنه... اینکه با این کاراش داره خودشم گول میزنه!! آخه این شرایطی که میگم اونو به یکی از آرزو های بزرگش( که متاسفانه بعدا فهمیدم چقدر براش مهمه وگرنه هیچ وقت توی اون چند جلسه اول آشنایی بهش اشاره نمی کردم!) میرسونه!!
meinoush جان ...چرا منم عاشق شدم ولی الان کاملا فارقم...اصلا یاد آوریش برام یه موضوع کاملا خنده دار و مسخره است ...حتی خودم خیلی وقت ها با مسخرگی در مورد اون قضیه با دوستام حرف میزنم ...طرف را که می بینم هیچ احساسی دیگه نسبت بهش ندارم ....... به نظر من وقتی ادم می خواد ازدواج کنه باید موضعش در قبال همه عشق های قدیمیش این جوری باشه.....نه که هنوز ته دلش به یادشون آهنگ گوش بده!
آخه موضوعی که منو اذیت میکنه اینه که مضمون همه این آهنگهای مورد علاقه اش یه چیزه ( دقیقا همین موضوع باعث جلب توجه من شد! وگرنه خوب منم میشه 1-2 تایی از این آهنگارو فقط به خاطر ریتم و صدای خواننده اش دوست داشته باشم)این مضمون مشترک توی همه این آهنگ ها خیلی تو چشم میزنه: چرا رفتی؟ قسمت نبود ما با هم باشیم! حالا از دورم تموم آرزوی من خوشبختی توئه!!! یعنی دقیقا توی همش همینو داره میگه!! شاید مسخره به نظر برسه حرفای من ...ولی این تکرار این مضمون خیــــلی تو چشمم خورد یهویی! بار اول گفتم نه...ار دوم گفتم نه بابا بی خیال...بار سوم گفتم بابا کوتاه بیا اندیشه...بار چهارم پنجم ششم و.... دیگه داره یکم تو ذوقم میزنه!
بله درست میگید باید برم دنبال مشاور...گرچه از قبلیش که خیری ندیدم توی این مورد!!!!!!!!