RE: عدم رضایت بهنگام هم بستر شدن
سلام به همه دوستان!
عجب بحث پیچیده ای داره این رابطه زناشویی!!!
در موردسوال اول که موضوع تاپیک بودبه نظرم می تونه یکی از علتها باشه ولی همیشه نه!
در مورد آقای آریان!
به نظرم بهتره همسرتون رو ببرین پیش یه روانشناس تا ببینه علت رفتارش چیه!
یکی از علتها می تونه اثرات زایمان باشه ولی اینجور که شما می گین قبل از زایمان هم همین حالت رو داشتن!گاهی پیش میاد که در زمان حاملگی هم خانمها نسبت به همسرشون حساس می شن ولی باز به عقیده من حتما قبل از هر اقدام دیگه ای با یه روانشناس صحبت کنین.درسته اینجا دوستان سعی می کنن به هم کمک کنن ولی اولا خیلی از مسائل رو نمی شه مطرح کرد در ضمن حضور دو طرف و شنیدن صحبتهای هر دو خیلی بهتر می تونه به حل مشکل کمک کنه.
سلام به همگی
گلپر عزيز ممنون
يه بار ديگه باهاش صحبت کردم فعلا خوبتر شده و قول داده اين خوبی پايدار بمونه .قرار شده يه روانشناس خوب پيدا کنيم .
کسی هست که يه نفر روانشناس و سکسولوژيست خوب تو تهران بشناسه که هم دلسوز باشه هم پولکی نباشه؟
اکثر خانمها موقع بارداری و بعد از تولد نوزاد اين طوری هستند ، شما با کمی کمک کردن به او در کارهای خانه و نوازش و بوسيدن او در هنگام ورود به خانه ، توجه او را به خودتان جلب کنيد . بهش بگيد که چقدر براش اهميت داريد ، بچه را بعضی وقتها نگه داريد و اوبه او بگوئيد چند لحظه برای خودت باش برو بگرد برو توی يک مرکز خريد بگرد و خريد کن
با سلام خدمت مديرعزيز
اين مسلئه خيلي مهم ولي توي جامعه ما سرپوشيده است و من فكر مي كنم خيلي از نفرات عضو شده توي اين روابط اطلاعاتشون كمه و سئوال دارند ولي اينجا جاش نيست اگه مي شه يه فضا براي سئوالات زناشويي تدارك ببينيد كه دوستان راحت تر بتونن سئوالاتشون رو مطرح بكنن . ازتون سپاسگزارم
من پستی به نام "ارضا یا رضایت؟" ایجاد کردم بد نیست یه سری بهش بزنید
در پناه حق
با سلام
اینکه در کشور ما متاسفانه به مسائل و امور مهم مربوط به سکس کمتر یا بهتره بگم اصلا اهمیتی نمی دهند اصلا شکی نیست و افراد در جامعه به صورت دیمی و با تجربه فردی به بلوغ می رسند . به عنوان مثال در سالهای 65 تا 70 که اوج بلوغ من بود . اگر حرفی از سکس و دختر و ارضا وعشق و ... در مدرسه می زدی سریع مواخذ ت می کردن یا اگه مثلا توی خیابون پشت سر دختری راه می رفتی زود می گرفتنت و می بردن ... یا اگه به اثار بلوغ در خودت توجه می کردی هیچ جائی نبود که راهنمائی بگیری . اصلا خیلی از جوان تره معنی سکس را نمی دانستند . ولی متاسفانه امروز بچه های در سن وسال راهنمائی همه چیز رو می دونند . تازه خیلی هاشون تا حدودی تجربیاتی هم دارند و... این مقدمه برای این بود که بگم . اتفاقا در جامعه اسلامی ما نیاز به اموزش از هما بیشتر است . اموزش چیزهائی که به موجودیت . هویت و شناخت انسان از خودش منجر می شود بسیار مفید است . ماشاء ا.. مربی و روحانی و اهل فن هم که کم نداریم ولی شیوه کار را نمیدانیم . کسی از تجربه و اموزش وبکار گیری روشهای مختلف مربوط به مسائل جنسی و بلوغ و.. سخنی نگفته است . افسار این اسب سرکش شهوت به دست طوفان سرکش جهل سپرده شده است .
دوست عزیز این مشکل و مشکلات از این جنس اگر از نظر بروز علت ریشه یابی شود خوشبختانه امروز کلینیک های مشاوره زیادی وجود دارد که راهنمائی می کنند ولی به نظر من شما قدری بیشتر خویشتن دار باش . با همسرت رفیق شو . تا مدتی ابراز تمایل به سکس را کنار بگذار ولیاز هم بستری غافل نشو .و با پزشک و مشاور مستقیم هم در ارتباط باش .
در پایان : مشکلی نیست که اسان نشود مرد انست که هراسان نشود
با سلام
شايد اين نظر براي خيلي ها عجيب بياد اما به نظر من رابطه سكس يا همان رابطه جسمي و فيزيكي و تماسي بدون رابطه روحي و عاطفي هيچ لذتي در بر ندارد ، البته شايد بسياري از آقايان يا خانم ها بتوانند بدون هيچ رابطه عاطفي طولاني مدت و عميق از اين رابطه جسمي لذت هم ببرند اما از نظر من لذتي كه در يك رابطه هم آغوشي عاشقانه كه از يكي شدن دو روح سرچشمه گرفته هرگز در يك رابطه سكسي عميق و متنوع بدون عشق و حس دوست داشتن وجود ندارد و اصلاً قابل مقايسه نيست ، اما جداي از تمامي مسائل هورموني و پزشكي كه اينجانب در مورد آن متخصص نيستم از نظر من اگر ميخواهيد يك رابطه فوق العاده لذت بخش داشته باشيد ابتدا بايد حس عاطفي و روحي را در طرف مقابل ايجاد و آماده كني تا طرف مقابل بتواند كاملاً از نظر احساسي با شما هماهنگ باشد .
اينو ديگه بايد از افراد با تجربه پرسيد . من كه نميدونم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:303:
به گفته آمار 15 درصد از طلاقها در ایران به علت عدم رضایت یکی از طریفین در هنگام رابطه جنسی می باشد
من هم همین مشکل را دارم .با این تفاوت که من زن هستم.اگه راه حلی پیدا کردی به منم بگو.خوبه که در ایران بازم مردها راه فرار دارنوبیچاره زنها که باید بسوزن و بسازن