RE: من دیگه خسته شدم از اینهمه فشاری که زندگی بهم وارد میکنه
عزيزم شرايط سخت اقتصادي رو همه ما كما بيش تجربه كرديم. در شرايط كنوني ، بهترين كار اينه كه با همسرت همدلي كني. منم اين روزها رو به مراتب سخت تر تجربه كردم.خودتو مشغول كن و از همين امكانات موجود براي درآمدزايي استفاده كن. دوستان پيشنهادات خوبي ارايه دادن. اگر تهران هستي يا شهرستان هاي بزرگ. همسرت مي تونه به شركت هاي حمل بار هم مراجعه كنه. براي اسباب كشي هاو يا توزيع بار. بالاخره شايد براش سخت باشه اين مدل كار ها ولي من خوقليسانس مهندسي مكانيك مي شناسم كه براي درآوردن خرج بچه هاش داره همين كار رو ميكنه.
شارلوت عزیز بیمه بیکاری رو کسایی که بیمه ان و بعد بیکار میشن میتونن بگیرن. به تناسب مدتی که بیمه بودن بهشون حقوق میدن.
این سایتشه ببین چطوره:
http://www2.edarekolskh.sso.ir/web/sso/services/ins/bikari
همسر پسرخالم بیکار شد مدت 2سال از بیمه حقوق می گرفت. اینهمه از حقوقمون پولش کم میشه برای این مواقعه دیگه. پیگیری کن ایشالا درست شه
شارلوت عزیزم واقعا درکت میکنم و بهت حق میدم. واقعا مشکلات مالی حتی عشق رو تحت تاثیر قرار میده. من که مجردم و کارمند دولتم و یه نفرم. حقوقم حتی به نیمه ماه نمیکشه . با این مشکلات اقتصادی.
اما عزیزم ازدواج و زیز یه سقف بودن و شریک بودن، فقط واسه لذت ها و شیرینی هاش نیست. واسه غم همدیگه رو خوردنم هست. واسه شریک غم بودنم هست. واسه لحظه های سختی و بیماریم هست. این حرفامو به شوهرت بگو. بگو که این مشکل مالی چیزی از عشقتون کم نمیکنه و این آرامشو حفظ کن گلم.
باور کن " این نیز بگذرد"
من پیشنهادم اینه که فرصتتو از دست ندید. یه مشاغلی هست که حتی میشه تو خونه انجام داد. حتی میتونین درآمد مناسبی ازش کسب کنید. کار کردن تو آژانس وانت بار و یا برای مغازه های سطح شهرم که دوستامون تو تالار گفتنم، خوبه. کار که عار نیست گلم. اوضاع همه مردم همینه فعلا.
حتی اگه این آقام شوهر شا نبود چه تضمینی بود واسه اینکه با یه شوهر دیگه این مشکلاتو نداشته باشی؟؟؟؟؟؟
قربونت برم سعی کن با شوهرت یه رفیق واقعی باشی مثل دوتا دوست و نه صرفا زن و شوهر به رسم روزگار.
اگه واقعا امکان داره، براش یه کادوی کوچیک بگیر. یه جوری شادش کن و اعتماد به نفسشو بیشتر کن. کمک کن و یه همسر واقعی باش. :72:
خب قضیه کار کردن با ماشین منتفی شد چون ماشین رو همین امروز فروختیم.
حالا با پولش میشه چیکار کرد؟حدود 6 میلیون هستش
میتونین با پولش پیش قسط یک ماشین سواری رو فراهم کنین و همسرتون باهاش کار کنند تا از شرایط بحرانی خارج بشین.
سلام دوستان. من همین الان عضو این فروم شدم. خوشحالم که بالاخره 1 جای خوب پیدا کردم
شارلوت جان من و شوهرم هم مشکل شما رو داریم. البته ما تازه 4 ماهه که عقد کردیم و با توکل به خدا هم عقد کردیم. اما هر دومون بیکاریم. و فقط توکلمون به خدا بوده. که امیدوارم خودش کمکون کنه.
نمیدونم تو کدوم شهر زندگی میکنید اما اگه تهرانید که موقعیت های خوبی هست. میتونم چندتا سایت استخدامی بهتون معرفی کنم. از اونجایی که شوهرتون سابقه کار داره و الانم 1 مقدار سرمایه داره شاید بتونید نمایندگی چیزی رو بگیرید و خودتون بشین کارفرمای خودتون. اگه سایت ها رو میخواین بگین تا براتون پیام خصوصی کنم. یا اگه مشکلی نیست همینجا معرفی کنم ....؟
ممنونم از همتون دوستای عزیز
ما تهران نیستیم و شهرمون موقعیت های کاری خیلی کم هستند.کمن ولی هستن.آخه یک مسئله دیگه هست اونم اینکه شوهرم میگه هرکاری باشه انجام میدم اما پاش که میرسه میگه نه این کار خوب نیست.حقوقش کمه یا هزارتا بهانه الکیه دیگه میاره.میخاد از همون اول بهترین باشه.هرچقدر هم باهاش صحبت میکنم فایده نداره
شوهرم باز هم با این موقعیت به جای اینکه دنبال کار باشه صبح تا ظهر هم با دوستاشه و واسه عصر و شبش هم با اونا برنامه میزاره.دیروز باهاش اساسی بحث کردم و قهر کرد و گفت دیگه تو هم حق نداری بری جایی
مسئولیت پذیری یعنی این؟