شما الان ثبت نامی
فقط باید یک تاپیک با موضوع خودت بنویس که تو تاپیک قبلم گفتم چه جوری این کار رو بکنی
مثلا اسمش تاپیکت رو بزار خیانت همسر در دوران بارداری
نمایش نسخه قابل چاپ
شما الان ثبت نامی
فقط باید یک تاپیک با موضوع خودت بنویس که تو تاپیک قبلم گفتم چه جوری این کار رو بکنی
مثلا اسمش تاپیکت رو بزار خیانت همسر در دوران بارداری
سلام ساره جون
در رابطه با بچه دار شدنت یک سوال دارم بر چه اساسی دکتر رای به تنبلی تخمدان داد سونوگرافی آزمایش یا ...
راستش من چند تا از دوستام از این مشکلات داشتند و من بهشون توصیه کردم هیییییییچ دارویی مصرف نکنند به جاش روزانه حداقل یک ساعت ورزش کنند و ضمنا از خوردن قندهای ساده خودداری کنند (چیزهای شیریم مزه قندهای ساده دارند مثل شیرینی، شکلات،خرما و ...) و البته اونا الان بچه دارند حداقل سه چهار ماه بعد این کارها تاثیر میذاره تو اینترنت به جای سرچ در مورد آدمای باردار راجع به pco و تنبلی تخمدان سرچ کن این موارد توش هست باور کن اثرش از اون داروها کمتر نیست اگه جواب نداد برو دنبال دارو. داروهات احتمالا متفورمین یا کلومیفن هست درسته؟حداقل 50 درصد تنبلی تخمدانها به این شکل درمان میشن ورزش و تغذیه مناسب یادت نره تو اینترنت سرچ کن و اطلاعاتت رو زیاد کن
ضمنا به یک مورد توجه کن تخمک بعد از آزاد شدن از تخمدان فقط 14 ساعت قدرت بارور شدن داره و اگه اسپرم در نزدیکیش نباشه باروری اتفاق نمی افته یعنی اگه تخمدان شما تخمک هم آزاد کنه به هر حال در این شرایط باروری اتفاق نمی افته. اسپرم هم در بدن زن نهایتا دو روز میتونه زنده باشه این موارد رو در نظر داشته باش
در رابطه با مباحث مالی به نظر من اگه همسرت توان تحمل شکست نداره با برادرت شریک نشه بهتره چون اگه این اتفاق بیفته علاوه بر شکست مالی روابط خانوادگی هم احتمال به هم ریختنشون وجود داره اگه هم اصرار کرد که تصمیمشو گرفته بگو پای من اصلا به حساب کتابهاتون باز نیست سود یا ضرر به خودت برمیگرده و من مسئولیتی به عهده نمیگیرم و به هیچ وجه نمیخوام روابط خانوادگی تحت تاثیر قرار بگیره
ممنون فکور جان
شاید باورت نشه تاپیکت رو می خونم همچین فشارم افتاد که چشم هام سیاهای رفت . استرس بدی دارم گریه ام می گیره . وای
در مورد سوالاتتون آره رفتم سونوگرافی آخه فقط مشکل این نیست . من یک کیست چسبیده به لوله رحمی داشتم که شهریور عمل کردم و چون خیلی چسبندگی شدید به لوله رحمی چپم داشت مجبور شدن مقداری از لوله رو بردارند اسه همین دکترم گفت سریع باید باردار شی تا چسبندگی ایجاد نشه ( لوله راستم سالمه ) . از یم سال پیش هم زخم دهانه رحمی داشتم که با داروهای واژینال فکر کنم رفع شد . الان هم روزی 3 بار میتفورن و این ماه از روز 5 قاعادگی 5 عدد کلومیفن خوردم .در مورد pco و تنبلی تخمدان بالای 100 نوع سرچ داشتم و خوندم . به خاطر عملم بهم گفتن بپر بپر نکن من هم سعی می کنم روزی 30 دقیقه پیاده روی کنم . اما در مورد چیز های شیرین چون میتفورن قند خونم رو پایین میاره مجبورم چیز های شیرین بخورم وگرنه حالت تهوع بدی بهم دست میده .
رابطمون هم هر یک شب درمیون داریم که چیز هایی که در مورد اسپرم و تخمدان گفتی رعایت شه
فکور اگه چیز دیگه ای هم هست که باید بدونم بگو
این دکتر ها همش می گن برو 2 ماه دیگه بیا حرف درست درمون نمی زنند که
یعنی با این تفاصیر من حامله میشم .؟
خوب هر ماه از یک تخمدان تخمک آزاد میشه اگه یک لوله رحمی سالم باشه زمان انتظار شما دو برابر میشه مثلا به جای سه ماه 6 ماه
تخمدان پلی کستیک داشتی؟ تو سونوگرافی اندازه تخمدان رو بزرگتر از حالت نرمال نوشته؟ اگه تخمدان زیاد بزرگ نشده باشه تنبلی خفیف هست و شاید بدون دارو هم بشه با ورزش اینا درمان بشه و اگه شدید باشه یعنی تخمدانها علاوه بر پلی کیستیک بودن از اندازه نرمال خارج شده باشن باید با دارو اقدام کرد.
ساره جون حتی اگه چسبندگی توی هر دو لوله بود هم امکان درمان داشت با لابروسکوپی
ولی در مورد یک لوله مشکلی نیست
راستی توی تاپیک من چرا چشمت سیاهی رفت؟ دلت برام سوخت؟
زنداداش من تنبلی تخمدان شدید داشت و الان دو تا بچه داره یکی رو با دارو باردار شد ولی دومی رو نه مشکلش خودبخودی حل شد
بزار واسط بنویسم
تخمدان راست 30*24
تخمدان چپ34*25 و فولیکول های 8-9 میلی متری با افزایش اکوی مرکزی
در روز 14 بعد عادت سونو رفتم
من هر جا یکی در مورد تنبلی تخمدان می نویسه تا بخونم فشارم میوفته . به خدا دست خودم نیست نگو که نباش
راستی اگه زخمم کاملا برطرف نشده باشه هم می تونه باعث باردار نشدن بشه ؟
راستی آزمایش اسپرم رو میشه تو خونه انجام داد برد آزمایشگاه یا حتما باید اونجا انجام شه ؟
:325:
ساره جون
راستش من رشته ام پزشکی نیست
فقط وقتی که زنداداشم خیلی درگیر این قضیه بود من براش متنهای فارسی و انگلیسی سرچ میکردم و اطلاعاتشو سعی میکردم زیاد کنم اون هم از لحاظ روحی خیلی آسیب پذیر شده بود با داشتن اطلاعات جدید روحیه می گرفت
در مورد اندازه تخمدان احتمالا باید تو جواب سونوگرافی نوشته باشه که این اندازه نرماله یا نه
نمیدونم ساکن چه شهری هستی ولی زن برادر من یک سال تمام پیش دکتر زنان (که همگی معروف هم بودند)میرفت و هیچ فایده ای نداشت تا اینکه نهایتا به یک مرکز باروری ناباروری توی شهرک غرب تهران رفت و دقیقا بعد یک ماه باردار شد
مراکز ناباروری چون تمرکزشون فقط روی این قضیه هست خیلی مطمئن تر هستند زن برادر من همون قرصها رو با دستور دیگه ای مصرف کرد مثلا دو تا قرص در روز رو بهش گفتند باید یکجا بخوری نه اینکه یه دونه صبح و یه دونه شب بخوری و همون ماه اول جواب داد
شما که الان داری عذاب خوردن قرصها رو میکشی حداقل زیر نظر یه مرکز معتبر مصرف کن که جواب بده
اگه تهران یا اصفهان نیستی یه نوبت بگیر و یه سفر به این مکانها داشته باش و زیر نظر این مراکز دارو مصرف کن
پیاده روی رو به هیچ عنوان ترک نکن
تحرک باعث به تعادل رسیدن هورمونهای بدن میشه
توی اون مرکز اگه رفتی راجع به زخم هم سوال بپرس خوب حتما باید درمان بشه چون دهانه رحم هم در انتقال اسپرم ها به رحم نقش موثر داره
در مورد انجام آزمایش در منزل هم تا جایی که من میدونم اسپرم باید فورا بررسی بشه یا در ازت مایع قرار بگیره و بعدا بررسی بشه بنابراین فکر نمیکنم این قضیه شدنی باشه
ببخشید ساره خانم من اطلاعاتم در این موارد بیشتر نیست
ولی در کل تا جایی که میدونم مورد غیر قابل درمانی نیست کمی زمان میبره
[size=large]
ای بچه ها دوباره دارم همه چیز رو خراب می کنم
استرس هایی که دارم باعث شده پرخاشگر بشم و این باعث میشه شوهرم دوباره یک جوری بشه . یه چندروزی تحمل کرد اما دیگه تحمل نداره و میگه تو غر می زنی .
به خدادست خودم نیست . شاید به خاطر بیش از حد تنها بودنمه . من عادت کردم شوهرم همش پیشم باشه حالا که از صبح میره حتی ناهار هم نمیاد عصبی تر میشم .
بچه ها اسم دعد کنید حالم بهتر شه . دعا کنید خدا زودتر یک کوچولو بهم بده .
راستی رابطه جنسیمونم خیلی اوضاعش بیریخته نه اینکه رابطه نداشته باشیما اما در حد 5 دقیقه هم نمیشه انگار فقط واسه رفع تکلیفه . دارم دیوانه میشم . کمککککککککککککککککککککککک کککککککککککک