RE: نوع پوشش و سوالات در جلسه حواستگاری
مهنا جان تو بايد واسه معيارهات اولويت بندي كني و براساس ارزشي كه برات دارن مثلا اگه قصدت ازدواج بعد ادامه تحصيل بعد كار تو يه پسر خوب كه نذاره ادامه تحصيل بدي رو ميتوني بپذيري چون اولويت اول تو رو برآورده ميكنه ولي اگه اولويت اولت ادامه تحصيل باشه اين آقا با همه خوب بودنش به درد تو نميخوره چون بااولويت تو همخوني نداره. تو براي اينكه بتوني درست انتخاب كني اول بايد خودت و بشناسي ببيني چي برات مهمه بعد براساس اون معيارهات و تنظيم كني.يه سري چيزا براي ما خط قرمز هستن يعني اگه اونا تو طرف مقابل باشن قبولش نميكنيم و يه سري چيزها خط زرد يعني ترجيح ميديم نباشن ولي اگه باشن بازم رو طرف فكر ميكنيم سه خط زرد برابر با يك خط قرمز تو خودت بايد اين خط زرد و خط قرمز رو روشن كني و ببيني طرف مقابل كدوم و داره.
بهت توصيه ميكنم حتما لينك زير رو ببيني و بادقت گوش بدي خيلي خيلي به دردت ميخوره هم خودت و ميشناسي هم معيارهاي خوبي دستت مياد در مورد تفاوت تحصيلات هم توضيح داده:
http://drfarhang.mihanblog.com/post/2
پست هاي زير رو هم بخون لطفا:
http://www.hamdardi.net/thread-12987-post-118987.html#pid118987
http://www.hamdardi.net/thread-12987-post-119005.html#pid119005
http://www.hamdardi.net/thread-12987-post-119116.html#pid119116
ممنونم saharjavid عزيز:72:
لينك ها تقيبا خوندم -خودمم به اين نتيجه رسيدم كه درمورد خواستگاراي قبليم هنوز خودمو نشناخته بودم و هنوز درگير احسسات قبلي بودم و نميتونستم درست تصميم بگيرم!
درسته بايد اولويتهامو دسته بندي كنم
اولويتها رو دسته بندي كردم اينجا ميزارم تا راهنماييم كنيد
اولويتهام:
هم سطح بودن تحصيلات-فرهنگ و خانواده و از نظر اقتصادي
داشتن كار مناسب و درآمد زا
( ماشين و خونه هم مهمه ولي كمتر از تحصيلات و كار مناسب)
اخلاق و دين ( داشتن اخلاق و رفتار خوب خيلي برام مهمه )
زيبايي چهره تا حد متعادل
صداقت (تحت هيچ شرايطي به من دروغ نگه)
احترام گذاشتن به همديگر و خانواده ها و اجازه دخالت نده
مشكلات را خودمون حل كنيم و البته با خوانواده ها در موارد خيلي سخت مشورت كنيم و تصميم اصلي رو خودمون بگيريم
مسئولیت پذیر باشه در برابر خانوادش
اهل پیشرفت باشه - برای آیندش برنامه ریزی داشته باشه
قدرت ابراز افکار و احساساتشوتو داشته باشه
غيرت داشته باشه
غرورش
اهل گردش و تفریح و رفت و آمد باشه ولی به اندازه
محبتش هم زبونی باشه و هم در عمل نشون بده
سنگین و باشخصیت باشه(پرحرفي رو زياد دوس ندارم)
شوخ طبع باشه اما نه اونقدر كه احترام ها از بين بره
فعلا اين معيارها بيشتر به ذهنم رسيد ولي يادم اومد ادامه ميدم
حالا اين معيارام اصولي هست؟؟
به نظر من بستگی به شغلش داره
مثلا اگه کارش فروش لباس زنانه و ... باشه خوب نیست:D هر روز با زنهای مختلف سر و کار داره.
ولی بعضی شغلای آزاد خوب هستن
با امید موافقم، تحصیلات شعور نمیاره بعضیا با دیپلم خیلی بیشتر از یه لیسانسه میفهمن
شوهر دوستم با اینگه فوق لیسانس داره قد یه بچه نمیفهمه و زنش رو درک نمیکنه، عادت کرده مامانش واسش تصمیم بگیره
مهنا جان اينايي كه نوشتي معيار واسه همسره نه اولويت هات، اولويت يعني اون هدفي كه برات تو زندگي از همه چي مهم تره و چه دليلي براي مهم بودنش داري؟راجبه معيارهات خوبن خودت چقدر اين معيارها رو داري؟خودتو چقدر ميشناسي؟ميدوني از زندگي چي ميخواي؟
چقدر خواستگارت با معيارهاي تو همخوني داره؟
راستش گفتم شاید شغلش رو بگم بهترباشه! مغازه ساندویچ و پیتزا داره! :))
این شغل خوب هست؟ کسی از درآمدش اطلاع داره ؟؟؟؟ خانواده ام برعکس من شغلش و قبول دارن
درستهzm518 جان خودمم توی آشنا و فامیل خیلی دیدم که تحصیلات دارن ولی فرهنگ و شعور ندارن!
ولی نمیدونم چرا اینقدر تحصیلات برام مهم شده! و هر خواستگاری میومدن اگه دیپلم داشتن بدون اینکه باهاشون حرف بزنم جواب رد میدادم ولی این دفعه خانواده اصرار کردن که اول خوب فکر کن و ببین بعد تصمیم بگیر!
saharjavid مثلا دقیقا چی؟؟؟؟ خوب تحصیلات و کار و اخلاق مناسب برام خیلی مهمه!!
اینم بگم من 24 سالمه و آقا 30 سالشه
درآمدش که فکر نمیکنم بد باشه
مهتا رشته خودت چیه؟
ما نمیتونیم درباره شغلش نظر بدیم، چون بستگی به خودت داره چقدر از شغلش خوشت میاد
مثلا خودم از شغلای آزاد فروش لوازم برقی،قطعات کامپوتر و موبایل رو دوست دارم چون رشته خودم برق هست فکر میکنم با اینا بهتر رابطه برقرار میکنم تا شغلای آزاد دیگه
اختلاف سنیتون هم خوبه
ديشب جلسه دوم برگزار شد اينقدر استرس گرفته بودم كه اصلا فكر ميكنم توي ظاهرم هم تاثير گذاشت و به قول خواهرم اخم كرده بودم:( اصلا دست خودم نبود!!!
هنوز بايد فكر كنم!!
zm518جان من خودم هنر ميخونم
واسم دعاكنيد عاقلانه تصميم بگيرم:323:
در ازدواج مهمتر از انتخاب فردی که بهترین هست انتخاب فردی است که به طور کلی بهترین و بیشترین انطباق رو داره. شما با فردی که بهترین هست نمی تونید راحت زندگی کنید ولی با فردی که در مجموع سطحی مشابه شما داره راحت تر می تونید ارتباط برقرار کنید. بازم می گم در مجموع. یعنی فقط یک ملاک رو نداشته باشید. به قول saharjavid کدوم یک از این معیارها رو خودتون هم دارید یا در قبال این مزیتهایی که برشمردید چه مزیتهای رو دارید؟
عزيزم نوشتي تحصيلات كار و اخلاق اينا اولويت هات هستن؟اگه به همين ترتيبي كه نوشتي باشه اين آقا برات مناسب نيست چون تو تحصيلات اولين اولويت برات هست و اين آقا نداره درست به اولويت هات فكر كن بعد به ترتيب مهم بودن بنويس تا بيشتر راهنمايي بشي.ببين مثلا من برام ايمان و اخلاق همسرم و نماز خون بودنش در اولويت اول قرار داره بعد كار خوب بعد خانواده خوب و آخرش تحصيلات من با يه مرد ديپلمه باايمان و خوش اخلاق ميتونم زندگي كنم چون اولويت هاي اول من و داره ولي تو نميتوني چون تحصيلاتش برات مهم بوده اين تو آدم هاي مختلف فرق ميكنه.
ظاهرش و پسنديدي؟نظرت براي جلسه اول چيه؟با هم صحبت كرديد؟