مهربونی عزیز ./
این دعاهایی که شما می کنین همیشه دلمو قرص نگه میداره .
یادت نره ها:302: .
:72:
راستی تبریک میگم انشالله خوشبخت بشین .
نمایش نسخه قابل چاپ
مهربونی عزیز ./
این دعاهایی که شما می کنین همیشه دلمو قرص نگه میداره .
یادت نره ها:302: .
:72:
راستی تبریک میگم انشالله خوشبخت بشین .
سلام (با اجازه اميد خان) مهربوني عزيز منم خيلي به دعات احتياج دارم براي خوشبختي سلامتي و سعادت همه دخترا و پسرا سر سفره عقد دعا كن مخصوصا كسايي كه در شرف هستن و ميخوان تصميم بگيرن دعا كن خدا كمكشون كنه بهترين تصميم و بگيرن و بهترين همسر نصيبشون بشه.اميدوارم خودتم هميشه شاد و سلامت باشي و سفيد بخت بشي.
اميد خان چي شد چيكار كردي؟نتيجه چي شد؟ما رو بي خبر نذار
برای اولین جلسه کجا باید ببینمش ؟ خونه شون ؟ بیرون ؟ کجا ؟ این رو من واقعا نمی دونم .
سلام آقا امید
بین این پست و پستهای دیگه فاصله افتاده بود و به خاطر همین از ابتدا خوندم. به نظرم بهتره دربارهی اتفاقاتی که این چند روزه، در این مورد افتاده، کمی توضیح بدید تا بهتر بشه پاسخ داد.
با خانواده در مورد دختر و خواستگاری صحبت کردید؟ نظرشون چی بود؟
آیا معرّفِ دختر خانوم، شرایط شما رو با دختر و خانوادهاش مطرح کرده؟
اولین جلسهی خواستگاری منظورتونه؟نقل قول:
برای اولین جلسه کجا باید ببینمش ؟ خونه شون ؟ بیرون ؟ کجا ؟ این رو من واقعا نمی دونم.
این تا حد زیادی به فرهنگ خانوادهها بستگی داره. تا اونجا که میدونم، غالبا خواستگاری در خانهی دختر انجام میگیره. اما شما بهتره با مادر محترمتون در این مورد صحبت کنید و این موضوع (هماهنگی با خانوادهی دختر در مورد خواستگاری و ...) رو به ایشون بسپرین.
راستی، آیا تا به حال، خود یا عکس دختر خانوم رو دیدید؟
اگر نه، بهتره قبل از خواستگاری به طریقی ایشون رو ببینید. حضور در یکی از مکانهای عمومی که دختر خانوم اونجا هستن، میتونه دید نسبتا خوبی از ظاهر و رفتار اجتماعی ایشون بهتون بده. البته تمام اینها باید به گونهای انجام بگیره که دختر خانوم متوجه حضور شما (به عنوان خواستگار) نشن.
از اینکه برای یافتن شریک زندگی تلاش میکنید، بسیار خوشحالم. در این راه، صبور باشید و به خدا توکل کنید. سعی نکنید که وظایف پدر و مادر رو خودتون انجام بدید. بدون در نظر گرفتن کمتجربگی شما، خانوادهی دختر ممکنه شما رو فردی خود رأی قلمداد کنند که به نظر پدر و مادرتون اهمیتی نمیدید.
انشاءالله هر چه صلاحه، همون پیش میاد.
موفق باشید.
سلام اآقای امید
به سلامتی و دل خوش. انشالا که خیره :)
لطفا با پدر و مادرتون برای جلسه اول برین خونه شون.
این بهترین روشه در جلسه معارفه از دید من که دخترم. گل و شیرینی یادتون نره چون دختر ها جلسه اول براشون خیلی مهمه.
همونجا هم همدیگه رو می بینین! برای خود من که اینطوری بوده تا الان!
اول ببینین ظاهر و طرز کلام و رفتار خودش و خانوادش رو خودتون و خانوادتون می پسندین؟
واسه همین بهتره با خانوادتون برین خونشون و یک جلسه 6 نفره معارفه ترتیب بدین!
شما ، پدر و مادرتون!
دختر خانم ، پدر و مادرشون!
اول هم از نداشته هاتون حرف نزنین! از داشته هاتون بگین و توانمندی هاتون بیشتر!
من نظرم به عنوان یک دختر اینه.
چون خودمم در حال حاضر شرایطی مشابه شما رو دارم و در مرحله شناخت و آشنایی هستم تحت نظر خانوادم و خانواده آقایی که پدرم معرفی کردن بهم.
جلسه اول و دوم هم در منزل ما با حضور خودش و خانوادش برگزار شد و بعد اون مراودات جهت آشنایی شروع شده.
اینکه میگم گل و شیرینی ببرین چون این ادب و سخاوتمندی شما رو نشون میدی و اگر پدر و مادر رو به منزل خانوم ببرین احترام شما به ایشون رو نشون
میده. من خودم وقتی خواستگار فعلیم بار اول اومدن با خانواده و گل و شیرینی خیلی از ادب و سخاوت و سلیقشون خوشم اومد.
ضمنا انقدر هم نگران نداشته هاتون نباشین چون با فکر و برنامه میتونین به همه چیز برسین. مهم اینه که دختر خانم باهاتون همراه باشه.
زندگی مشترک رو باید با خانمتون بسازین دیگه.
موفق باشین.
برای شما احترام بسیار قائلم اما نمی توانم این توصیه را به هیچ وجه بفهمم!
چرا دید زدن بدون اطلاع؟!!!
به نظرتون این به دور از اخلاق نیست که کسی رو اینجوری زیر نظر بگیری بطوری که طرف کوچکترین اطلاعی نداشته باشه؟! این یک حق متقابل برای دختر خانم ایجاد نمی کنه (که متاسفانه به هیچ وجه هم قابل دستیابی هم نیست؟!)
یک در هزار فرض کنید اون دختر خانم در یک شرایط استثنائی باشه ... آیا این باعث قضاوت عجولانه نخواهد شد؟!
بهترین کار به نظرم اینه که به فرهنگ خود و طرف مقابلتان نگاه کنید. اگر آشنایی دختر و پسر و سپس در جریان قرار دادن خانواده ها برای هر دوی شما پذیرفته است، می توانید سر صحبت را باز کنید و رابطه را پیش ببرید. اگر نه، همانطور که بهار عزیزم نوشت، یک خواستگاری رسمی بهترین شروع خواهد بود.
نظر به اینکه بخشی از بحثها به جهت به انحراف نرفتن تاپیک به صورت خصوصی دنبال شد ، برای استفاده و بحث بیشتر با توجه به اینکه این بحث ها هیچ خللی در تاپیک بنده ایجاد نمیکردند ، پست میشود تا منتظر بحث های بیشتری از طرف دوستان باشیم.
با تشکراز آقای مسافر زمان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مسافر زمان
نقل قول:
با تشکر از مسافر زماننقل قول:
ضمنا تا الان هنوز در همون مرحله هستیم و هیچ صحبت خاصی نشده ، یعنی همه چیز عین اون روز اولیه که تاپیک رو درست کردم ، عین پست اول.
امید خان
چرا انقدر سختش می کنین؟
دختر و پسر باید انقدر بالغ باشن که اگر ملاقاتی صورت گرفت و ظاهر پسندیده نشد ، قدرت نه شنیدن داشته باشن.
ضمن اینکه ظاهر شاید در جلسه اول به دل آدم خیلی نشینه ولی جلسه بعد ببینی خیلی هم بد نیست و نمیشه با 1 دفعه قضاوت کرد.
مثلا من خودم جلسه اول از تیپ ساده ی خواستگارم خوشم نیومد.
اما وقتی باهاش صحبت کردم و جلسات بعد دیدمش ، متوجه شدم چقدر قضاوتم عجولانه بوده و رفتارش به دلم میشینه.
به نظر من که بهترین راه جلسه رسمیه. حالا یا بیرون منزل ، یا در منزل. بستگی به فرهنگ شما و خانم داره.
اما من هم موافق دورادور دیدن قبل جلسه معارفه نیستم. اصلا اسمش روشه دیگه. جلسه ای برای آشنایی بیشتر.
چون آدمها تا سخن نگفتن عیب و هنرشون پنهانه و گاهی بعضی روزها ممکنه آدم ظاهرش بهم بریزه.
پس بهتره یک دختر رو هرگز غافلگیر نکنین.
چرا برای انتشار این پیغام های خصوصی هیچ اجازه ای از من گرفته نشد؟!
ضمن اینکه در پست شما اصلا واضح نیست کدام جملات را چه کسی گفته!! ...
سپاس بسیار بابت این همه امانت داری و اخلاق مداری!!!