RE: خواهش میکنم کمک کنید.بعده 3هفته از عقد زندگیم سیاه شده
سلام عزیزم من همه نوشته ات رو خوندم. عجولانه در این مورد تصمیم نگیر این یه تصمیم معمولی نیست زندگی و آینده شماست. نامزد شما هنوز سه هفته است که دوباره متاهل شده پس بهش وقت بده بذار این موضوع رو هضم کنه. ولی اینکه میگی میخواد از خانوادش توسط شما انتقام بگیره اشتباهه شما نذار اینکارو کنه بگو اونا هم صلاح تورو میخواند اخه تو پسرشون هستی سوقش بده سمت خانوادش چون تو این مورد نظر خانوادش با تو یکیه زیاد ازش سوال نپرس بیشتر همدمش باش. فکر کن این یه دوره سخت تو زندگیته که باید از پسش بر بیای پس محکم باش
خانم من به عنوان یک کسی که بعضی مسائل مشابه رو تجربه کرده میگم.گاهی ما آدمها غافل از عمر کوتاه ...خودمون رو به اون راه میزنیم در مورد مشکلات ...انگار که حرفی نشنیدیم...غافل از اینکه ممکنه چند سال دیگه از فکر کردن به این وقت تلف کردن ها دیوانه بشیم...
مدیر گرامی همدردی به من گفتن
1:خودتو قوی کن...گام اول
2:خط بین نابودی زندگیتو و مسائل دیگه رو مشخص کن کاملا قاطعانه بگو یا شرایط رو برات عوض کنه یا مایل به ادامه زندگی نخواهی بود.
3:حتما با یک فرد بزرگ و بسیار با تجربه و یا اگر امکانش هست با روانشناس صحبت کن
(البته نه با هر کسی سفره ی دلتو باز کنی خانم)
اینها برداشت بنده از نوشته های مدیر محترم هست.یه سر به پستم بزنید شاید اثر داشته باشه...البته تفاوت بین این دو حرف زیاده...
>>>>>>خیلی از ماها فقط دنبال نصیحتیم که برا چند دقیقه ارضا روحی بشیم و دوباره دنبال راه خودمون میریم
>>>>>>یه سری از ماها هم واقعا به توصیه های افراد مجرب بها میدیم و صحبتاشونو جمع بندی و عمل میکنیم
شما اگر اهل عملی پس یا علی
وگرنه سوختن و ساختن حق افرادی هست که شنونده و خواننده ی خوبین...ولی عمل نمیکنند...متوسط عمر هممون طبق مطالبی که خوندم 60 ساله...فکر کردی با 40 ساله باقیمانده میخوای چکار کنی؟!
پس یا علی
گلم وقتی جواب نمی دن معمولا واسه اینه که نمیدونن چی بگن! مثلا من نمی تونم راهنمایی کنم واسه موضوعت.
کل چیزی که می تونم بگم اینه که بهتره وقتی اشفته و اعصاب خوردی هیچ تصمیم مهمی نگیری. یه کاری بکن که دوست داری تا حالت بهتر شه یه مقداری از این حالت اعصاب خوردیت دور شی و اروم تر شی و منطقی بتونی تصمیم بگیری. مثلا ممکنه دوست داشته باشی بستنی بخوری یا بری خرید کنی یا بری یه پارک رستوران یا با دوستات بری بیرون یه کارایی که کوچیکو راحتن اما روحیه اتو بهتر می کنن. یا حتی پیاده روی کنی. یه مقدار احساساتتو بتونی تعدیل کنی و بتونی منطقی فکر کنی.بعدش فکر کن و تصمیم بگیر.
مشاوره هم اگه بتونی بری و اگه مشاور خوب پیدا کنی احتمالا بهت کمک می کنه.
در مورد مشکلت واقعا نمی تونم راهنمایی کنم چون خودم مجردم تجربه ای هم ندارم هر چی بگم اشتباه میشه.
نگرانم و میترسم تنهام بذاره و بره...یا بزنه به سرش و به همه بگه...از فکره اینکه با نامزده قبلیش باز رابطه داره دیووونه میشم.از اون هرکاری بر میاد. بخدا دیگه چشمام نمیبینن
عزیزم آروم باش
می دونم در شرایط خیلی سختی قرار گرفتی ولی
تو اول راهی.....خیلی جوونی و میتونی آینده خیلی خیلی روشنی داشته باشی.....فقط یه کم صبر داشته باش تا واقعیات زندگی برات واضح بشه....هرچقدر هم که اون دختر بدذات و بدجنس باشه تا نامزدت نخواد نمیتونه اون رو از شما بگیره و اگه همسرت هم خواهان خیانت و جدایی باشه دیگه میشه گفت کاری از دست شما ساخته نیست....پس با یاد خدا و توکل به خدا به خودت آرامش بده و روحیه ات رو از دست نده.....معمولا آقایون از یه دختر ضعیف، وابسته و افسرده که مدام گریه می کنه خوششون نمیاد پس اگه میخوای به بهبود رابطت کمک کنی شاد باش، روی خودت کار کن تا قوی بشی، راههای پیشرفت در زندگی فردیت رو پیدا کن و فکرت رو روی اونها متمرکز کن.
گلم اصلا دلیلی نداره وقتی در مورد اون دختره با شما صحبت میکنه شما گریه کنی محکم وایسا و بگو "لطفا من رو با اون مقایسه نکن".
سلام نگي جان دختر خوب اگه قرار باشه باهر مشكلي به مرگ فكر كنيم كه هيچ انساني الآن زنده نبود از اين فكرهاي بد ديگه نكنيا باعث ميشه روحيه خودتم خراب بشه و نتوني به همسرت روحيه بدي.عزيزم تو شك داري بانامزد قبليش رابطه داره يا مطمئني؟اصلا چرا ديگه به اون فكر ميكنيد وقتي تموم شده؟
مگه دیوونه شدی دختر . تو الا باید به جای اعصاب خردی خودت و نامزدت و فکر کردن به راههای خودکشی به راههایی فکر کنی که چجوری اونو بکشونی سمت خودت . باهاش مهربون باش . یه کم سیاست داشته باش. چرا وقتی از نامزد قبلیش حرف میزنه گریه میکنی و نمیذاری خودشو خالی کنه؟ . به حرفاش گوش بده و راهنماییش کن. بهش بگو که شما مال هم هستین و اگه خدا مصلحت میدید اونو که به تو داده بود ازت نمیگرفت. با محبت به نامزدت اونو جذب خودت کن تا اون بدونه که تنها کسی که باید قدرشو بدونه تویی نه اون. به خدا توکل کن و محکم باش.
میگه اگرم باز برم با اون اسمش خیانت نیس این حقمه...هزارجور حرفی بهم میزنه میگه برو دیگه نمیخامت من هیچوقت عاشقت نبودم اما بعده چند ساعت پیام میذه عزیزم دوست دارم...یه دقه خوبه یه دقه بد اصلا روانی شده
نگی جان از حرفهای متناقض شوهرت بفهم که اون سر یه دوراهی مونده هم تورو دوست داره هم اونو فراموش نکرده .ولی تو رو میخواسته که دوبار به خواستگاریت اومده.الان هم دوست داره ولی هنوز با خودش کنار نیومده بیشتر بهش فرصت بده. شما امتیازای زیادی دارید
1.الان رسما همسر این آقا هستید
2.همه شمارو به همسری ایشون میشناسند
3.خانوادش با نامزد قبلیش اختلاف داشتند
پس محکم باش و از امتیازاتت بخوبی استفاده کن
ممنونم.نگرانم یهو بزنه به سرش و ب دختره ز بزنه اونموقع دیگه کاری نمیشه کرد. البته خانواده شوهرم فوق العاده منو دوست دارن و ازم حمایت میکنن. شوهرم تا دوهفته پیش همه فحش و بد و بیراهی ب نامزد قبلیش میگفت و به من میگفت منو دوست داره و بدون من نمیتونه زندگی کنه حتی وقتی دید دختره مزاحمت ایجادمیکنه تصمیم جدی ب شکایت کردن ازش گرفت اما یهو عوض شد شب خابیدیم صبح شده بود یه ادم دیگه بخاطره همین من موندم ک چی شد؟؟