این مساله بستگی به سن ، سطح سواد ، فرهنگ خانوادگی و محیط کاری داره. قرارگرفتن در محیط هایی که در صحبت های روزمره از الفاظ رکیک استفاده میکنند خود بخود فرد رو به سمت استفاده از این لغات متمایل میکنه.
نمایش نسخه قابل چاپ
این مساله بستگی به سن ، سطح سواد ، فرهنگ خانوادگی و محیط کاری داره. قرارگرفتن در محیط هایی که در صحبت های روزمره از الفاظ رکیک استفاده میکنند خود بخود فرد رو به سمت استفاده از این لغات متمایل میکنه.
عزیزم نگران نباش منم مثل تو کاملا پاستوریزه بزرگ شده بودم ولی روز به روز دارم با الفاظ جدید آشنا میشم که غریب به اتفاق معنی خیلیهاشونو نه میدونم نه تا به حال شنیدم.:311::311:
پس مسئله اول حل شده است این مسئله بین آقایون متداوله فقط به قول دوستمون بسته به اطرافیان و نوع شغل و فرهنگ خانواده و 100برابر دوستان کم و زیاد داره ولی صفر نمیشه...
زیاد سر این موضوع حساسیت نشون نده اگر بدونه تو حساسی بدتر میکنه اگر پا به پاش بخندی و بین خنده ها ازش خواستتو بخوای مطمئن باش کم کم هم همسرت دست از این کار بر میداره هم واسه تو دیگه سخت نخواهد بود
سلام نیلو جان
اقا مهران راست میگه
مردا با زنا خیلی فرق دارن حتی حرفای معمولیشونم یکم جنبه شوخی داره و شاید از نظر ما بی ادبی بیاد ولی عادیه بینشون فک نکنم اصن جای نگرانی باشه ما تو جمع خودمون از این جور شوخیا نداریم واسه همینه واسمون عجیب ولی چون من دوتا داداش دارم و روابطم با پسرای فامیل خوبه و وارد جمعشون شدم حتی پسرای خوبم اینجورین اصن ربطی ب بد بود و بی فرهنگ بودنو....... نداره
بعدشم اون با دوستاش اینجوری با همه ک اینجوری نیست
دوس داره محیط خصوصی داشته باشه اونم متفاوت با بقیه محیطایی ک درش هست همین
نگران نباش
خوش باشی
:46:
از همه دوستانم که نظر دادن ممنونم
امیدوارم موفق بشم حساسیتمو کم کنم.حتی فکر کنم بهتره دیگه به اینکه با دوستاش چی میگن و میشنون
توجه نکنم.