RE: همسرم به من خیانت میکند
نقل قول:
همسرم 2 هفته دیگه میادکه بریم پیش مشاور.دوست ندارم بم دست بزنه.آیا ممانعت کنم از اینکه تماس لمسی داشته باشیم؟به هیچ وجه آمادگی روحی تماس جنسی یا برگشت به احساس قبلو ندارم.
اگر شوهرتو می خوای نباید در مقابلش دور خودت حسار بکشی وگرنه ازت دورتر می شه.
سلام
مشاور به شما چی گفته ؟ رعایت میکنی؟
چرا دو هفته دیگه ؟زودتر/ زودتر همسرت رو ببر پیش مشاور تا مشکل حل بشه
نیازی به ممانعت و داد و بی داد و ...نیست.
سعی کن پستها رو با دقت بخونی.بهت گفتم بهش بگو ملاقات بعدیمون در دفتر مشاور خواهد بود.اما شما گوش نمیکنی.بذار همسرت بفهمه که رفتار غلطش احساسات شما رو جریحه دار کرده
ضمنا خیلی اشتباه کردی که قسمش دادی در مورد روابط جنسیش برای شما بگه.قبلا هرچی بوده تمام شده و رفته شما هم نباید دخالت کنی.
شما طاقت دیدن یک فیلم رو در کامپیوتر ایشون نداشتی.حالا میخواهی همسرت از روابط جنسی گذشته اش برات بگه؟
میشه بپرسم دونستن این مسئله چه سودی بهت میرسونه؟
فکر میکنی با شنیدن این موضوع اروم میشی.اما اینجوری نیست.من بهت قول میدم اوضاع خیلی خیلی خراب تر از حالا میشه.
سلام مریم.احساس کردم اگه بگه از روابط قبلیش.بام راحت تر باشه.شاید دیگه خیانت نکنه.در ضمن 2 هفته دیگه میریم مشاور چون الان درگیر دانشگاه هست.راهمون هم دور هست.هنوز مشاور نرفتم.خانوادم میگن یه این قضیه فکر نکنم تا 2 هفته دیگه.ولی نمیدونم میتونم تحمل کنم یا نه.چون چاره نیست.من درسته دوستش دارم ولی اون دیدی که نسبت بش داشتم به عنوان 1 همسر...داره کمرنگ میشه...انگار دیگه میخوام فقط کمکش کنم که خوب بشه...انگیزه برای ازدواج و رفتن سر خونه زندگی ندارم.
مریم جان ممنون از اینکه وقت میزاری...پستتم خوندم و جواب دادم ولی خواهشمندم اگه میشه تهاجمی برام مطلب ننویسی...چون شکننده ام.ولی ممنون حرفاتون رو عمل میکنم.آیا به قبل برمیگرده احساس من ؟ 1 احساس خوب؟من وقتی دیدم چت ها شو.به همه همکاراش فرستادم که هیچکدومشونو نمیبخشم.حتی دوستای همجنسش.که جای اینکه فرهنگ متاهلی رو توش تقویت کنن.راه اشتباهو بش میگن.و به همکارای زنش پیغام دادم اگه فقط 1 بار دیگه ببینم اینجوری به پر و پای شوهرم میپیچن آبروشون و تو محل کار میبرم.
با سلام و احترام
خونسرد باش تا بتوانی بهتر مشکلت را مدیریت کنی.
با توجه به شکنندگی و ضعف هایی که در کنترل احساستت داری شما باید مرزهایت را خیلی قاطع با ایشون مطرح کنی.
به این منظور باید جلسات مشاوره خود را دقیقا پیگیری کنید و به کار گیرید.
در موردهمسرت، با توجه به اینکه فقط چندماه هست که عقد کردید و با فاصله ای که دارید کم او را می بینید و با این وجود تا حالا دو بار مدرک غیر قابل انکار به دست آورده اید، معلوم می شود که برای او اینگونه موارد هنجار محسوب می شود.
شما باید یکبار به صورت قطعی بگویید که تکرار این مسئله به خاطر اینکه تحملش را ندارید موجب می شود که تعهد بین شما نقض شود لذا زندگیتون به وسیله او ضربه دیده و قطعا تمام می شود.
اگر شما این همه در این مسئله شکننده هستید، باید بدانید تکرار این عمل برای شما خسارتی بیش از طلاق دارد. با توجه به اینکه در زمان عقد هستید باید ایشون به شما قول دهد که تکرار نمی شود. و اگر تکرار شد، به معنی اینست که اینگونه مسئله در زندگی شما باز هم تکرار می شود و او اعتیاد به مسائل جنسی غیر متعارف دارد. و شما آسیب های شدید و غیر قابل جبرانی خواهی دید.
اینکه بخواهی از همه چیز بترسی مشکلت حل نمی شود.
شما باید روی قوی سازی خود در جلسات مشاوره کار کنید. به هر حال این مسئله سه وجه خواهد داشت.
یا او تغییر صددرصد می کند و روی قولش می ماند
یا اینکه او تغییر نمی کند و شما در کنارش می مانید
یا اینکه او تغییر نمی کند و شما هم تحمل در کنارش ماندن را ندارید و جدا می شوید.
برای همه اینها نیاز به قوت و قدرت دارید. به هر حال شما با هر کسی ازدواج می کردید مشکلات خاصی می داشتید که باید آمادگی برای آنها داشته باشید.
سلام مدیر همدردی.نخوندم خانم هستید یا آقا! به هر حال عزیز و محترم هستید و منت گذاشتید که برام پیغام گذاشتید.من پیغامتون رو چند بار خوندم...چشم...دعام کنید...میخوام چند روز دیگه که با همسرم رفتم مشاور ..همزمان با این سایت هم در تماس باشم...آیا پست بنده میمونه؟ممنون از همه
این هم بگم مدیر گرامی و محترم شاید بخاطر این ضعیفم که بین خاطرات خوش احساسی و جنسیمون و جذابیت ظاهری همسرم و خیانتاش گیر کردم.خیانتاش و فکر به اونها آزارم میده ولی از 1 طرف به ظاهرش به لحظات احساسی و جنسی که فک میکنم دلم میریزه و احساس میکنم در هر شرایط نمیتونم ازش جدا شم.به قول مادرم مردها قریب به 99 درصدشون در رابطه جنسی بهترین مرد دنیان!مهم اخلاقشون در موقعیتهای دیگست...ولی عمل به نصیحتها واقعا سخته...پا رو دل گذاشتن...اگه بخوام نمره بدم این مسئله از 10 نمره ی 7 رو داره تو سخت ترین امتحانای دنیا.اگه کسی تجربه من رو داشته آروم میشم اگه برام بازگو کنه.همسرم خوبی زیاد داره ولی با خیانت ریشه کن نمیتونم کنار بیام... . . .. ..