RE: ازدواج و مشکل گیاه خواری
سلام tinabah
به تالار همدردی خوش آمدی
شمارسماً نامزد هستید ؟ یعنی مراحل خواستگاری ، طی شده و در عقد هم هستید ؟ یا اینکه بین خودتون دو نفر نامزدهستید ؟
آیا ایشان در گروه خاصی که عقاید خاصی در خصوص رابطه انسان و حیوان و اعتقادات خاصی در نوع تغذیه و مدل زندگی دارند ( از جمله وگنیسم ) هست ؟
لطفاً ابتدا این سئوالات راپاسخ دهید تابهتر بتوانیم شما را راهنمایی کنیم .
.
RE: ازدواج و مشکل گیاه خواری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط _yalda
ببین عزیزم دو تا سوال ؟
یکی اینکه آیا در مورد شما هم اعتقاد داره باید اینکارو کنی ؟ یعنی گوشت خواری رو ترک کنی ؟ ببین این فرق داره که یکی حالا خودش دوست نداشته باشه بخوره با اینکه یکی اصلا این کارو پلید می دونه
اگه اینطور باشه یعنی حالت دوم به مشکل می خورید
دوم اینکه اون دوستش رو چقدر میشناسی و ارتباطش باهاش چطوره ؟
چون به نظرم یه کمی غیر طبیعی میاد که مردی این همه مرد دیگه ای رو به عنوان دوست قبول داشته باشه و حتی بگه از شما می گذره و از اون نه . معمولا آقایون در مورد دوستاشون به این شدت برخورد نمی کنن . یعنی مثل ما احساسی نیستن و دوست رو خیلی معمولی قبول دارن . رابطه خیلی صمیمی بین دو آقا می تونه خوب نباشه .
راستی یه سوال دیگه
خانواده خودت و خانواده نامزدت چقدر از این موضوع اطلاع دارن ؟
خوب تا اونجا که من فهمیدم میگه مشکلی نیست تو دوست داری اینجوری غذا بخوری و من دوست دارم اونجوری بخورم و من فقط برای سلامت دارم اینجوری غذا میخورم
من دوستشون تا به حال ندیدم و به من میگه که خیلی هم آدم خوب و مثبتی و من فقط دارم در موردش پیش داوری میکنم. آدمی که به همه کمک میکنه و مهربون و همیشه با همه خوب برخورد میکنه این آقای دوست، این چیزیه که ایشون در موردش میگن.
در مورد خانواده ها هم بله اطلاع دارند اما در مورد جزئییات مشکلات ما چیزی نمیدونن فقط میدونن برای سلامتی گیاه خوار شدن
کلا هم اون آدم لجبازیه هم من . اما من دارم سعی میکنم لجبازیمو کنترل کنم. اما فرض کنید در زندگی مثلا من نوع غذای خودمو بخورم و اونم غذای خودش این خودش یکم فاصله نیست. ممکن نیست به مرور زمان اگر دختری مثل خودشو ببینه خیلی راحت جذب او دختر بشه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
سلام tinabah
به تالار همدردی خوش آمدی
شمارسماً نامزد هستید ؟ یعنی مراحل خواستگاری ، طی شده و در عقد هم هستید ؟ یا اینکه بین خودتون دو نفر نامزدهستید ؟
آیا ایشان در گروه خاصی که عقاید خاصی در خصوص رابطه انسان و حیوان و اعتقادات خاصی در نوع تغذیه و مدل زندگی دارند ( از جمله وگنیسم ) هست ؟
لطفاً ابتدا این سئوالات راپاسخ دهید تابهتر بتوانیم شما را راهنمایی کنیم .
.
ممنون
شاید بیشتر بین خودمون
و فکر کنم داره از عقاید گروه خاصی پیروی میکنه و با دوستشونم احتمالا راجع به همین مطالب صحبت میکنن، چون تا قبل از این دوست ایشون تحقیق چندانی در مورد این موضوع نمیکردن !
دیشب از نظر ایشون من آدمی لجباز بودم که تمام عشقمو با خلوص نذاشتم و به همین خاطر اونم با خلوص نمیذاره و از همه مهمتر من بنظر خورده شیشه دارم !
من فکر کنم دیگه آخرش رسیده و ایشون اصلا دختری با مشخصات منو ته دلش نمیخواد یک دختر مطیع آروم مظلوم و بی اطلاع و ساکت فکر کنم براش جذاب ترهف یجورایی فک میکنم عروسک میخواد :(