RE: 4 روز به طلاقم باقی مانده کمکم کنید
[quote=بهار.زندگی]
[color=#0000CD][font=Tahoma]سلام دوست عزیز
خودت خسته نشدی از این همه کتک زدن؟یه جمله ای میگم بهت بر نخوره اما حتی حیوونا هم همسرشونو نمیزنن.خودت ببین پس چه کار غیراخلاقیه؟!
ممنون از اين همه راهنمايى .... ما همه انسانيم و فقط از انسان اين همه ظلم و جنايت بر مىياد.....
درسته همه چيزايى که گفتين درسته....
اما چند سال دست روش بلند نکردم از وقتى فهميدم چى خوبه و چى بد...
ميدونم اون نميتونه منو ببخشه....
ميدونم به آخر خط رسيدم...
ميدونستم راهى جز اين نيست کمى شک داشتم صحبت هاى شما هم فکر منو تصديق ميکنه....
خيلى ديره محبتى بين ما نمونده که آبيارى و رسيدگى بشه....
اين خاطره هاى بد هيچ وقت پاک شدنى نيست....
ولى لااقل شما منو متهم به خيانت نميکردى که هيچ وقت نکردم...
فيلم ياد هندستون نکرده.... من با هيچ زن و دختر ديگه اى قادر به زندگى نيستم..فقط ميخوام
آرامش باشه براى همسرم ... دخترم .... و خودم... فقط آرامش... زندگى آروم
چندين بار نوشته هاتون رو خوندم همش درسته...
با هر بار خوندن بيشتر از خودم بدم اومد....
حق با شماست آنچه کاشتم درو کردم... الان چه بايد بکنم...
جدا بشيم....؟!
آيا اميدى هست !؟
يا جدايى بهترين انتخاب هست...!؟
من پستم ميدونم... اما ميشه اين همه خرابى رو ساخت...
واقعيت رو بگين... از اين همه سال خجالت ميکشم... اگر نميشه نميخوام اذيت بشن دوباره...
آيا اين زندگى که حال ويرانه شده ميشه خوب بشه ؟ ميشه آباد بشه...آره درسته هر چى کاشتم برداشت کردم
کاش يه نفر اينو زودتر به من ميگفت...
اما حال ديره نه؟ خيلى دير شده نه!؟
ت !؟
نه آقای محترم دیر نشده ، تا دیر نشده یه کاری بکن. تو در برابر این زندگی مسئولی.
از مشاور کمک بگیر اما خسته نشو.سخته اما شدنیه
همه تلاشت رو بکن
از دیروز تا حالا چه قدمهائی برداشتی؟
لیست رو آماده کردین؟
با همسرت صحبت کردی؟
قرار مشاوره گذاشتی؟
.....
چه کارهائی کردی برای حفظ زندگیتون...
فرصتت کمه ها زود باش///
نقل قول:
نوشته اصلی توسط malakeh
از دیروز تا حالا چه قدمهائی برداشتی؟
لیست رو آماده کردین؟
با همسرت صحبت کردی؟
قرار مشاوره گذاشتی؟
.....
چه کارهائی کردی برای حفظ زندگیتون...
فرصتت کمه ها زود باش///
ديشب تا نيمه هاى شب باهاش حرف زدم... امروز زنگ زديم به وکيلامون جلوى پرونده رو گرفتيم ...چون شنبه قرار بود همه چى تموم بشه
گفتيم تا همينجا دست نگه داره....
صبح با هم رفتيم بيرون براش يه انگشتر خريدم.... رفتيم ناهار بيرون....
ميگه تو بخواى ميتونى خودت رو درست کنى....
من بلد نيستم به همسرم محبت کنم.... نميدونم چه طورى خوشحالش کنم...
در مورد محل زندگيمون ميگه اينجا خونه نگيريم برگردين ترکيه فعلا طبق گفته هاى شما هر جى گفت ...گفتم چشم...
نميدونم از اينجا به بعد رو چطور اداره کنم... چطور محبت کنم...چطور اعتمادش رو دوباره جلب کنم چطور خوشحالش کنم....فقط هر آنچه گفته شد عمل کردم... از الان بايد چى کار کنم!؟
در مورد مشاوره حضورى روم نميشه برم....برم چى بگم... نميتونم واقعا نميتونم... اونطور که
شنيدم اونا از کتابايى که تو دانشگاه خوندن يه سرى فرمول بلدن همونا رو برا همه تجويز ميکنن
ممکن هست وضع ما در اون فرمولها نگنجه و وضع بدتر بشه... ترجيح ميدم الان تو اين
وضع از تجربيات شماها که جنبه عملى داشته و نه کتابى استفاده کنم...
محمود
طلاق نگير!!!
يكم ازخودگذشتگي ومحبت به خرج بده
يه برابه زنت بگودوستت دارم..........من به خاطرتمام بديهايي كه بهت كردم وكتكهايي كه بهت زدم من ببخش بيايه فرضت ديگه به هم بديم........حتي اگه شده بخاطربچمون......مااين ده سال همش بهم سركوفت ميزديم وغرورداشتيم يه بارتوعمرمون اشتباه كرديم ولي ازاين به بعدجبران كنيم نزاريم مثل يه لكه ننگ تاآخربرامون بشه....
تووزنت بهم اعتمادكنيد همديگرببخشيد وغرورروكناربزاريد اون دوست داشته باش بخاطراينكه زنته ومادربچته توچون ازش كينه داشتي نتونستي اونودوست داشته باشي
ببين توزندگيت خيلي شكست خوردي ميدوني براچي؟چون هميشه دست روزنت بلندكردي وباش مهربون نبودي واون ضعيف شمردي خدا بخاطراين كارهات نعمت ورحمت اززندگيت ساقط كرد
اصلابه فكرطلاق نباش
عاشق زندگيت باش
ازت ميخوام بازنت بامحبت وعشق وبدون هيچ رودربايستي صحبت كني شايداون منصرف بشه
من بي خبر نزار:72:
دوست عزیز خیلی خیلی ناراحت شدم ، درسته رفتارهای خانوم شما واقعا غیرقابل تحمل بوده منم مغزم سوت کشید.
اما رفتارهای شما هم خیلی بد بوده ، شاید شما هم در ایجاد چنین رفتارهایی از طرف او مقصر بودید ، وقتی هرروز فحش و کتک باشه اونم اینجوری خودشو تخلیه میکنه ، با تهمت و انگ خیانت
ای کاش بجای الان همون سالها میرفتید پیش مشاور و دکتر ، اونوقت الان کلی پیشرفت کرده بودین و زندگی آرومی داشتین
شما قابلیتهای بیشماری داشتید اما همش رو سر این دعواهای خانوادگی از دست دادید که هردو درش مقصرید
به نظر من خانم شما بیشتر از شما نیاز به درمان داره ، خیلی بدبین و شکاکه ، شاید توجهی که نیاز داشته رو از سمت شما ندیده ، وقتی بهتون انگ خیانت میزد اگه بجای کتک زدنش بهش توجه میکردید (هم عاطفی هم جسمی) شاید به مرور خوب میشد
اگه باهاش صحبت میکردید و منطقی بودید خوب میشد اما شما بجاش فحش دادید و دورتر شدید.
شاید اگه باهاش صادق باشید و از مشاور و پزشک کمک بگیرید بتونید رفتارهایی رودر پیش بگیرید که ین شکاکی و بددلی در وجودش از بین بره
اما خودش هم باید بخواد ، شاید این تلنگری که برای طلاق بهش زدید کارساز باشه و اونو به خودش بیاره تا یه تکونی به خودش بده اما فکر میکنم دیگه کافی باشه ، برای طلاق توافقی هیچوقت دیر نیست ، تمام مراحلش ظرف چند روز تموم میشه و میگن به سلامت!
پس اینقدر عجله نکنید ، یک فرصت دیگه به زندگیتون بدید اما از راه درست
براش شرط بذارید که باید خودشو اصلاح کنه و این رفتارهاش زندگیتون رو نابود میکنه اما خودتون هم رفتارتون رو عوض کنید
بهش توجه کنید تا همش فکر نکنه دارید بهش خیانت میکنید
بهترین کار رفتن هردوتون نزد یک مشاور خوب و ماهره ، البته فکر میکنم خانوم شما وضع روحیش بدتره و نیاز به درمان و دکتر روانشناس هم داشته باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tina2013
محمود
طلاق نگير!!!
يكم ازخودگذشتگي ومحبت به خرج بده
يه برابه زنت بگودوستت دارم..........من به خاطرتمام بديهايي كه بهت كردم وكتكهايي كه بهت زدم من ببخش بيايه فرضت ديگه به هم بديم........حتي اگه شده بخاطربچمون......مااين ده سال همش بهم سركوفت ميزديم وغرورداشتيم يه بارتوعمرمون اشتباه كرديم ولي ازاين به بعدجبران كنيم نزاريم مثل يه لكه ننگ تاآخربرامون بشه....
تووزنت بهم اعتمادكنيد همديگرببخشيد وغرورروكناربزاريد اون دوست داشته باش بخاطراينكه زنته ومادربچته توچون ازش كينه داشتي نتونستي اونودوست داشته باشي
ببين توزندگيت خيلي شكست خوردي ميدوني براچي؟چون هميشه دست روزنت بلندكردي وباش مهربون نبودي واون ضعيف شمردي خدا بخاطراين كارهات نعمت ورحمت اززندگيت ساقط كرد
اصلابه فكرطلاق نباش
عاشق زندگيت باش
ازت ميخوام بازنت بامحبت وعشق وبدون هيچ رودربايستي صحبت كني شايداون منصرف بشه
من بي خبر نزار:72:
سلام ممنون از راهنمايى خوبتون هر کارى که گفتيد انجام دادم و گفتم جواب داده... منصرف شديم.. به وکيلامون گفتيم کارى نکنن... از الان !؟بايد چى کار کنم!؟ چطورى اشتباهاتم رو جبران کنم.... اونر چطور متوجه اشتباهاتش کنم!؟
یک جمله معروف تو این سایت هست که معنیش اینه که اگر قفل رو عوض کنی کلید هم عوض می شه. پس اول خودت رو اصلاح کن. همسرت هم به تبع به دنبال اصلاح خواهد رفت تا بتونه با شما زندگی کنه.
شما برای جبران اشتباهاتت اول اشتباهاتت رو لیست کن و بعد راههایی که باعث می شه دیگه اونهارو انجام ندی هم جلوشون بنویس. مثلا مثل روش زیر:
1- اشتباه: تصمیم گیری بر اساس احساسات ، راه درست: کنترل احساسات و جایگزینی عقل
2- اشتباه: آسیب رسانی به خود برای رسیدن به اهداف، راه درست : آرامش داشتن و تلاش مثبت برای رسیدن به اهداف
3- آسیب رسانی به دیگران برای خالی کردن خشم، راه درست: شناسایی عامل خشم و تخلیه درست آن با کمک گرفتن از مشاور
4- اشتباه: دامن زدن به شکهای همسر، راه درست: پاکسازی و اجتناب از زمینه های شک بر انگیز
و.....
خودت این لیست رو کامل کن. برای عملی کردن هر یک از موارد هم مقالات زیادی در این سایت هست که اگر شما مسائلتون رو درست لیست کنید دوستان هم می تونند براتون پیدا کنند. ضمن اینکه مشاور هم می تونه کمک خیلی بزرگی در این زمینه بهتون بکنه.
امیدوارم موفق باشید. پس اول پیدا کردن صورت مساله و بعد پیدا کردن راه حل های موجود و بعد روش عملی کردن راه حل ها.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
یک جمله معروف تو این سایت هست که معنیش اینه که اگر قفل رو عوض کنی کلید هم عوض می شه. پس اول خودت رو اصلاح کن. همسرت هم به تبع به دنبال اصلاح خواهد رفت تا بتونه با شما زندگی کنه.
شما برای جبران اشتباهاتت اول اشتباهاتت رو لیست کن و بعد راههایی که باعث می شه دیگه اونهارو انجام ندی هم جلوشون بنویس. مثلا مثل روش زیر:
1- اشتباه: تصمیم گیری بر اساس احساسات ، راه درست: کنترل احساسات و جایگزینی عقل
2- اشتباه: آسیب رسانی به خود برای رسیدن به اهداف، راه درست : آرامش داشتن و تلاش مثبت برای رسیدن به اهداف
3- آسیب رسانی به دیگران برای خالی کردن خشم، راه درست: شناسایی عامل خشم و تخلیه درست آن با کمک گرفتن از مشاور
4- اشتباه: دامن زدن به شکهای همسر، راه درست: پاکسازی و اجتناب از زمینه های شک بر انگیز
و.....
خودت این لیست رو کامل کن. برای عملی کردن هر یک از موارد هم مقالات زیادی در این سایت هست که اگر شما مسائلتون رو درست لیست کنید دوستان هم می تونند براتون پیدا کنند. ضمن اینکه مشاور هم می تونه کمک خیلی بزرگی در این زمینه بهتون بکنه.
امیدوارم موفق باشید. پس اول پیدا کردن صورت مساله و بعد پیدا کردن راه حل های موجود و بعد روش عملی کردن راه حل ها.
ممنون از راهنمايى .... تمام اين کار ها را انجام خواهم داط و در همين تاپيک مىنويسم....
ممنون که همه داريد کمک مىکنيد که شادى به زندگى ما برگرده.... مدت ها بود که فکر ميکردن
انسانيت از ايران رخت بسته....
تا الان که هر کارى گفته شده انجام دادم و نتيجه گرفتم اما همسرم حالت تعجب و شک داره
نکنه فکر کنه دارم نقشه ميکشم يا گولش ميزنم!؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کبـود
دوست عزیز خیلی خیلی ناراحت شدم ، درسته رفتارهای خانوم شما واقعا غیرقابل تحمل بوده منم مغزم سوت کشید.
اما رفتارهای شما هم خیلی بد بوده ، شاید شما هم در ایجاد چنین رفتارهایی از طرف او مقصر بودید ، وقتی هرروز فحش و کتک باشه اونم اینجوری خودشو تخلیه میکنه ، با تهمت و انگ خیانت
ای کاش بجای الان همون سالها میرفتید پیش مشاور و دکتر ، اونوقت الان کلی پیشرفت کرده بودین و زندگی آرومی داشتین
شما قابلیتهای بیشماری داشتید اما همش رو سر این دعواهای خانوادگی از دست دادید که هردو درش مقصرید
به نظر من خانم شما بیشتر از شما نیاز به درمان داره ، خیلی بدبین و شکاکه ، شاید توجهی که نیاز داشته رو از سمت شما ندیده ، وقتی بهتون انگ خیانت میزد اگه بجای کتک زدنش بهش توجه میکردید (هم عاطفی هم جسمی) شاید به مرور خوب میشد
اگه باهاش صحبت میکردید و منطقی بودید خوب میشد اما شما بجاش فحش دادید و دورتر شدید.
شاید اگه باهاش صادق باشید و از مشاور و پزشک کمک بگیرید بتونید رفتارهایی رودر پیش بگیرید که ین شکاکی و بددلی در وجودش از بین بره
اما خودش هم باید بخواد ، شاید این تلنگری که برای طلاق بهش زدید کارساز باشه و اونو به خودش بیاره تا یه تکونی به خودش بده اما فکر میکنم دیگه کافی باشه ، برای طلاق توافقی هیچوقت دیر نیست ، تمام مراحلش ظرف چند روز تموم میشه و میگن به سلامت!
پس اینقدر عجله نکنید ، یک فرصت دیگه به زندگیتون بدید اما از راه درست
براش شرط بذارید که باید خودشو اصلاح کنه و این رفتارهاش زندگیتون رو نابود میکنه اما خودتون هم رفتارتون رو عوض کنید
بهش توجه کنید تا همش فکر نکنه دارید بهش خیانت میکفتن هردوتون نزد یک مشاور خوب و ماهره ، البته فکر میکنم خانوم شما......
ممنون از راهنمايى...
من اشتباهاتمو قبول دارم و اگر راهش رو بگيد حتما جبران خواهم کرد ولي در مورد
مشاوره حضورى و دکتر.. او حاضر به انجام اين کار نيست...
داشته باشه
یک مساله که ممکنه خیلی در روزها و ماههای اینده باش روبرو بشی رو می خوام بهت بگم تا بتونی درست عمل کنی. وقتی یکی از طرفین شروع به تغییر می کنه طرف مقابل شکه می شه و ممکنه رفتارهای تشدیدی انجام بده ( یا فکر کنه داری گولش میزنی). یعنی این رو در نظر داشته باش که ممکنه روزهایی رو در پیش داشته باشی که خیلی سختتر از گذشته باشه اما خوبیش اینه که اگر بتونی ثابت قدم باشی و تشدید های همسرت از پا درت نیاره بعدش ساحل ارامش رو با لذت بیشتری خواهی داشت. پس از الان به خودت قول بده که در این راه که شروع کردی هر اتفاقی افتاد (حتی بدتر از قبل) من همیشه بهتر عمل خواهم کرد و رفتار من وابسته به عوامل بیرونی نخواهد بود.
اینکارو برای خودت ، همسرت و فرزندت انجام بده تا بهترین اجرها رو ببری. روش درست زندگی کردن رو به فرزندت یاد بده. ما هم برات دعا می کنیم.