هر کاری می کنی فقط کاری رو انجام بده که دوست داری 30-40 سال دیگه بچه های خودت با خودت انجام بدن :305:
نمایش نسخه قابل چاپ
هر کاری می کنی فقط کاری رو انجام بده که دوست داری 30-40 سال دیگه بچه های خودت با خودت انجام بدن :305:
سلام خدا صبرت بده انشائ الله بزودی درست می شه من وقتی در یه مورد که مادرشوهرم دخالت می کنه همون نظر خودم رو اجرا می کنم دیگه ساکت می شه خیلی وقتها هم شده که انجام دادم بعد به حرفش رسیدم بدون خجالت جلوی خودش اونجوری که اون گفته کردم خیلی شیر می شه ولی اهمیت نمی دم به نظر من از اول بی جا ملاحظه کردی دیگه متوقع شدن که نظر اونا باید اجرا بشه ولی اگه همیشه بهترین نظر رو انتخاب می کردی دیگه تا حالا عادت کرده بودند که گاهی نظر تو بهتر از نظر اوناس
واقعا جای تبریک داره هنوز امثال شما تو جامعه هستند:316::104:
سلام:72:
من واقعا بخاطر صبرتون بهتون تبريك ميگم:72:
مطمئن باشيد كه حتما نتيجه اين صبرتون رو تو زندگيتون مي بينيد.
دعوت كردن شما به صبر بيشتر وهمدردي فكر نمي كنم راهكار درستي باشه. چرا كه هر لحظه ممكنه ديگ صبرتون سر ريز بشه!
اين امكان وجود داره كه پدر و مادر همسرتون به صورت دوره اي مثلا 10 روز يكبار خونه هر كدوم از فرزندانشون باشند؟
اگه بنا به وظيفه باشه خب بقيه هم وظيفه دارند!
يا اين امكان وجود نداره كه با اجاره خونه اي كه اونا مي گيرند يه خونه نزديك خودتون واسشون بگيرين؟هر روزم غذا درست كنيد ببريد واسشون.
يا خونه خودتون رو هم اجاره بدين و يه خونه 2 طبقه بگيرين كه اين اختلاط كمتر باشه و يه مقدار شما راحتتر باشين؟