RE: خواستگار اینترنتی ییشتر حرف بزنید
چرا مخالفید؟مگه همین ازدواجایی که با 10 دقیقه انجام میشه منظورم اینه دختر وپسر با 10 دقیقه حرف زد با هم ازدواج می کنن درسته.حداقل ادم تو اینترنت با کسی اشنا میشه که بدونه ادم حسابیه.مطمئن باشی تا چند سال دیگه همه از طریق اینترنت ازدواج میکنن.مگه نه؟اسمه چت بد در رفته
به نظر من یکی از راه های رسیدن به یک تجربه مناسب ریسک کردنه
البته نه بصورت کاملا جدی ولی بالاخره با اونی که داری حرف می زنی یک آدمه و میشه یک تجربه ای کسب کرد . حداقل اینه که با حرف های دروغین بیشتر اشنا می شی .
سلام به دوستان
آقای محمد ابراهیمی من نمیدونم چرا مخالفید البته من موافق 100درصد این ازدواجها نیستم ولی به قول دوستمون شما خیلی تلگرافی صحبت میکنید .خوب علتشو بگید تا دیگران استفاده کنند .این گفته شما مثل این میمونه که به یک نفر بگید از کامپیوتر استفاده نکن ولی دلیلشو نگیم .این امر باعث منصرف شدن اون نفر نمیشه .پس لطف کنید واضحتر صحبت کنید.
سلام
من فکر میکنم از طریق اینترنت امکان شناخت اشتباه خیلی بیشتره. یعنی اطلاعات غلط انداز را به راحتی میتوان به خورد دیگران داد. از نظر روانشناسی حالات چهره و حرکات و ... راهنمایی خوبی برای افراد برای تشخیص دروغ و راست بودن جواب هاست.
سلام
ببينيد اگه منظورتون از ازدواج اينترنتي اينه كه دونفر از طريق اينترنت با هم آشنا بشن و همه صحبت هاشون رو با هم بكنن و اولين باري كه همو ميبينن توي جلسه ي خواستگاري باشه .... ريسك خيلي بالايي داره چون معلوم نيست كه طرف همه ي حرفاش راست باشه يا نه
ولي اگه فقط آشنايي از طريق اينترنت باشه و بعد يك مدت مثلا 1 هفته ارتباط حضوري بشه و باهم رفت و آمد داشته باشند ديگه فرقي با آشنايي هاي ديگه نميتونه باشه . چه طرفتو توي دانشگاه ببيني چه پارك چه مهموني چه اينترنت ..... بلاخره بايد حضوري باهاش صحبت كني و مورد ارزيابي قرارش بدي
كلا به نظر من ازدواج اينترنتي اگه فقط آشنايي اينترنتي باشه و بقيه موارد خارج از محيط اينترنت باشه مشكلي نداره ولي اگه قراره همه كارها بوسيله ي اينترنت باشه خطرناكه
در ضمن يك خوبي آشنايي از طريق اينترنت اينه كه ميتوني با افراد مختلف و از جاهاي مختلف آشنا بشي ... چه لزومي داره كه آدم حتما با پسر همسايه شون يا پسر فاميل و كسايي كه نزديكشونه ازدواج كنه ... به نظر من ازدواج اينترنتي از اين لحاظ كه ممكنه با افراد مختلف و از جاهاي مختلف يك شهر آشنا بشي( البته منظورم اينه كه هركسي از شهر خودش ) خيلي خوبه .... شايد اون آدما شرايط مناسب تري براي ازدواج داشته باشن
موفق باشيد
هر کس با کاری مخالف هست بهتره که خودش به این کار دست نزنه و فکر خودش رو به دیگران تهمیل نکنه , من با ایجور ازدواجها نه مخالفم نهموافق , چون این آشنایی میتونه به هزار شکل وفرم به وجود بیاد , و در کل هدف از اینترنت رفتن اگر پیدا کردن همسر باشه واقعا کار احمقانه ای هست اما اگر به صورت اتفاقی باشه شاید بشه روش حساب کرد البته شاید .....
خواستگار اینترنتی ییشتر توضیح دهید موفق وشاد باشید
به نظر من اگر اشنایی در حد مدت کوتاهی باشه در اینترنت و بعد بیشتر به صورت حضوری باشه البته به شرط اینکه در طول مدت اشنایی اینترنتی دو طرف با هم صادق باشن نمیشه گفت
%100 بد... چون من دوستم الان ازدواج کرده و خدا را 1000مرتبه شکر زندگی خیلی خیلی خوبی داره و با شوهرش که پسر خوب و با ایمان و با صداقت و درست کاری هستند رابطه عالی داره ودر ارامش و با همسرشون از طریق اینترنت آشنا شدند.نمونه را من خودم با چشم خودم دیدم که میگم.
خواستگار اینترنتی بیشتر حرف بزنید
خواستگار اینترنتی خوب نیست من مخالف هستم