RE: همسرم مرا جلوی خانوادش تحقیر میکنه
سلام اقلیما جان
نه ماه عقد و دوسال عروسی کردیم
من 26سالمه وهمسرم نه سال بزرگتر
من خیلی مهربونم دردول هاشونو به من میگفتن به همشون جون وعزیزم میگفتم. ولی وقتی میدیم ازوقتی این جاریم که فکرکنم یکسال ازبرادرشوهرم بزرگتره رنج سنی سی به بالا فقط با زبون ترکی حرف میزنن و بهش میچسبیدن بعد میگفتن تو زبون مارویادبگیر من درحد کم میفهمم یا مادرشوهرم هرجا میرفتیم میگفت این خانم کارمنده حالا من که مهندس بودم ازش میپرسیدن هیچی نمیگفت بعد جاریم ازروزاول ماشین گذاشته زیر پای پسره خیلی بنده پولن بخدا هردفعه میرفتم دست خالی نمیرفتم ولی اون زنه هیچی دستش نیست فقط ساکته خیلی باسیاسته نه دلسوزی میکنه نه حرف
ولی من که میدیدم اینقدر محبت میکنم حاضرنیستن باهام قاطی بشن دادم درمیومد اصلن نمیتونستم این رفتارارو ببینم اگه بحث اینا نباشه زندگیم خیلی خوبه
من عروس اولم. اون دختره نه لباس میخره. نه رنگ مو هیچی به قول اینها معنوی ولی من نمیتونم اینجوری باشم برآی همین به من حسودی میکنن
اقلیما جان زمان هایی که خانوادش خلاف نظر من درمورد موضوعی میگن یا طرف اونا رو میگیره یا ساکت میشه شده بحثی بین من و خانوادش پیش اومده که اونا فهمیدن منو تنبیه کرده وازاین موضوعات سو استفاده میکنن میخواد بگه روزنم سیاست دارم ولی داداشش فقط تعریف وپز هی میگه خانم وام میگیره خانم کمک میکنه با خانم قسط میدیم حالا هنوز هیچی نداده ها. منم دوست دارم شوهرم اینطوری بشه ولی ذاتش تعریف کردن نیست میگه من همینم حتی من خیلی آشپزی وکارخونه میکنم ولی خانم داداشش حتی یکمی اتاق پسره رو مرتب نمیکنه هیچکس هم صداش درنمیاد نمیدونم11:چیکارکنم میگه اگه داداشم بگه من همه جا دنبال خانم میرم بیارم ببرمش تو نباید بگی اخه همسر من زیاد اتفدیاق نمیفته بگه اگه ازکلاسی جایی دیرمیرسی بیان دنبالت میگه باید نترسی
خانم فاخته شما چرا همسرتون و انتخاب كرديد؟قبل از اينكه برادر شوهرتون ازدواج كنه اين مشكلات رو داشتيد؟تاحالا راجبه احساستون وقتي اين كارها رو ميكنه باهاش حرف زديد؟رابطتون با جاريتون چه طوره؟اونا چند ساله ازدواج كردن؟
سلام دوستم اونا یکساله عقدکردن قبلن خیلی کم بود ولی کلا همسرم چون تحصیلکرده مذهبیه وکارخوبی داشت و وضع مالیش هم خوب بود انتخابش کردم ولی خوب چندسال فه دور از خانواده بوده خیلی به تنهایی عادت داره به ندرت مهمونی میریم اصلن پیشنهاد بیرون رفتن وتفریح لو نمیده خونه همیشه تلویزیون میبینه و با اینترنته کلا درونگراست برعکس من اهل حرف و شیطونی و تفریح حالا میبینم داداشش خیلی با خانمش حرف میزنه باهاش احساسات داره فقط مقایسهای میکنم بعضی وقتا میگم کاش من هم دیر ازدواج میکردم و پولداربودم نمیدونم
خیلی خیلی جدی دارم بهت می کم اگه زندگیت و همسرتو دوست داری خیلی زود باید این رفتارت یعتی حسادت و مقایسه رو از خودت دور کنی
ببین نه همسرت مقصره و نه جاریت و نه برادر همسرت
فقط و فقط تو مقصری که اینقدر راحت افسار زندگیت رو دادی دست دیگران و کوچکترین رفتار دیگران تاثیر زیادی روی شما و رابطه ات با همسرت می ذاره
1-اون تازه اومده تو جمع شما طبیعیه که رابطه اش با همسرش با شما که چند سال از از زندگیتون می گذره متفاوته
2- همسرت خصوصیات خاص خودشو داره مثل درون گرایی و برادر شوهرتم خصوصیات خاص خودشو پس نباید مقایسه کرد
3-شخص اول زندگیه تو همسرته نه مادرشوهر و جاریو و ..... و این نطقی نیست که شخص اول زندگیتو به خاطر افراد دیگه برنجونی
4- چرا باید کار رو در رابطه با خانواده همسرت به بحث بکشونی که همسرت تو دو راهی بمونه
یه سوال شما با خانواده همسرت زندگی می کنید؟
من با حرف هاي خانم اقيما كاملا موافقم همون جوري كه قبلا هم گفتم شمابايد اين مشكل مقايسه و بزرگ كردن خوبي هاي ديگران و كوچك كردن خوبي هاي همسرتون و زندگيتون و بايه مشاور خوب حل كنيد.عزت نفس داشته باشيد و خودتون و همون جوري كه هستيد بخوايد و همسرتون و بپذيريد ويژگي هايي كه از همسرتون گفتيد خيلي خوب بود پس بااين چيزهاي پيش پاافتاده و الكي زندگيتون و خواب نكنيد.
نه با اون ها زندگی نمیکنم اون ها شهرستان دور هستن سالی سه چهار بار میریم اونجا چندروز
اخه مشکلی که دیگه هست وقتی بیرون میریم خواهرشوهرکوچیکم چون با داداشش جوره با جاریم هم جورشده سه تایی میگن میخندن با زبون خودشون منم شوهرم خیلی اونجا بهم بها نمیده خیلی این جو برام سنگینه به حالت تمسخر نگام میکنن که نه شوهرم زیاد اهل اینه که تو جمع با زن باشه نه اونها که من زبونشون رو نمیفهمم باهام صمیمی اند بخدا هرکاری برآی صمیمیت کزدم ولی ترکا سخت فارس رو میپذیرن من اینجا خیلی دوست دارم اونا خیلی باحسادت نگاهم میکنن چیکارکنم؟
فاخته جان قبلا هم همچین تاپیکی زده بودی و الان هم دو تا تاپیک رو همزمان داری با موضوعات تقریبا مشابه پیش میبری ..
عزیزم اول دقیقا مشخص کن مشکلت چیه .. این که تحویلت نمیگیرن ؟ این که همسرت ازت تعریف نمیکنه ؟ با خانواده ش مشکل داری ؟ با جاریت ؟ یا .......... ؟؟
شما سالی سه چهار بار میری اونجا .. یعنی تو 365 روز ممکنه 15 روز رو با اونها بگذرونی .. پس سعی کن تو این مدتی که پیششون هستی باهاشون قاطی بشی و بهت خوش بگذره ..
چرا خودت رو با دیگران مقایسه میکنی ؟؟ چرا توقع داری رفتار همه با تو بهتر از جاریت باشه ؟
با احترام و محبت سعی کن جایگاهت رو تو خانواده ی همسرت به دست بیاری .. عزیزم ما هم ترک هستیم .. این که اونها پیش شما اذری صحبت میکنن باور کن از رو قصد و غرض نیست .. یه عادته :311:
چرا باید همه به شما حسادت کنن عزیزم ؟ چه ویژگی هایی داری که فکر میکنی باعث حسادت و حسرت اونها میشه ؟؟
من با حرف هاي الف- ح كاملا موافقم.ما هم ترك هستيم و حرف زدن به اين زبون تو جمع يه عادته نه مسخره كردن و محل ندادن بعدم اكثر دامادها و عروس هاي فاميل ما فارس هستن خيلي هم با خانواده همسرشون كه ترك هستن خوبن شما رو اين قضيه حساس شدي و هرحركتي رو برداشت ديگه ميكني.
دختر گل ول كن بابا به زندگيت بچسب. لذت ببر.
خوبه خودتم ميگي سالي سه چهار بار.اصلا وان سه چهار بار رو بزار به حساب اينكه اصلا از عمرت نيست و اينكه شوهرت بهت اونجا بها نميده خودت اينجور فكر ميكني . اون بقيه سال پيش توئه. اون موقع ميخواد از خونوادش لذت ببره.اون موقع ها سعي كن. وقتتو پر كني با چيزا و كاراي مختلف. بعدشم سعي نكن بهشون نزديك بشي .شهرستانيا از عروس غريبه اي كه سعي كنه بهشون نزديك بشه خوششون نمياد هرچي بيشتر خودتو بگيري كمتر محل بدي ككمتر هزينه كني ارج و قربت بيشتره . اونا تركن با هم راحتن. تو فارسي تو هم دوستاي خودتو داري .
من كه اينطوري ام زياد برام مهم نيست چون فاميل و كس و كار خودمو دارم.
عزيزم راحت باش و ريلكس.
خوش باشي